Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dnesny nakup vo viedni :lol:

sice som kupil len jedno tricko a tenisky, ale fasa vylet, hlavne obed v sushi restike stylom "all you can eat"...pfuj este teraz som prezrany :)

nocny update: potesilo ma taka moja skromna oslava v malecone, vyborna zabava, skvele posedenie, a pekna slecna v bodkovanom :)

Zverejnené

tak a dnes to uz len doplnim kupenim si konecne noveho pekneho obleku :lol:

super vikend :)

Zverejnené

nie dnes, ale ešte aj dnes ma teší včerajší supr koncert Landu :lol: a to ako blízko sa nám podarilo dostať, síce sme museli popreliezať bariéry, ale stálo to za to... ešte by som išla raz...

foto z koncertu

Zverejnené

super spravena skuska..a do toho som akurat kupil novy .tyzden..a konecne mi tam vysiel clanok..tak oslavujem male jubileum..moj 10.clanok :lol:

no skoda, ze sa treba ucit este na zajtrajsiu skusku :)

Zverejnené

weirdo ... a co tak to trochu upresnit? :lol: kam sa chystas?

Zverejnené

do Moskvy som chcel .. lenze prd z toho, ked mi rezervacia vyprsi zajtra, ako som nasledne zistil .. :lol:

Zverejnené

weirdo najprv co ta potesilo a par minut nato v ulavte si :lol: :)

ja som dnes bol po cca 5 rokoch na bicykli, super som opat pobehal petrzku, bol som v rusovciach, stretol byvaleho kolegu tak pokecal a bolo uplne super :) asi si kupim konecne bajk ako som chcel, nech to skombinujem s korculami ;)

Zverejnené

jeeej, ahaaa, tuto stavaju naas byt! :lol: :) konecne dali na stranku nejake fotky, tesims a ked sa tam najblizsie pojdeme pozriet :)

Obrázok

Zverejnené

čerstvé jahôdky z našej záhrady hneď zrána... :lol:

Zverejnené

po celých dvoch hnusných týždňoch, keď každý deň nejaký klient / zvyčajne nielen jeden / úspešne niektorej kolegyni vrátane mňa osladil deň, jedna klientka ... prišla s náručou bielych ruží a každému zo stredajšej rannej smeny sa ospravedlnila, že bola nepríjemná, a že medzitým zistila, že ona spravila chybu a nie ona mala pravdu ... takéto sa často nestáva ...

Zverejnené

taketo pekne hrnceky do nasho bytiku som prave vyhrala na ebayi, tesim saa :lol: len za 3,20 libry plus postovne 6,50 :) cca 400 korun dokopy :)

Obrázok

Zverejnené

smska od bracha:

Zajtra ťa čaká finále LM,

tak sa nenechaj vylúčiť ako Lehman uz v 10 minúte vo finále proti Barce.

Zostane Ti ešte 80 minút a ty to finále ukopeš aj s trofejou

Zverejnené

kamoska sa zotavila po operacii a uz je v Brne ... joj jak fajne :lol:

Zverejnené

skolu som vcera prezila, aj napriek tomu ze som tak nervovo vybuchla a kazdeho tam zhukala :lol:

no ale aka ma byt reakcia ked sa dozviem ze aj v nedelu mame skolu pricom som uz mala dohodnuty vylet na Liptov..

nakoniec sme sa dohodli ze skola sa konat nebude, takze zlepsenie nalady o 90 stupnov :)

vecer sa slo na motozraz do Maninskej tiesnavy...a dnes, hmmm, aj ked sa na Oravu neslo z dovodu burky, zasili sme sa u nas v izbe, pustili Chytte doktora a robili neplechu :) ... strasne dlhu a divoku neplechu ;)

a potom na letisko na kofcu a k vode trosku ryby pochytat...

Zverejnené

telefonat s babou na Libanonskej ambsade a skvele spravy ohladom viz :lol: :)

Zverejnené

to, že môžem uvažovať nad tým,

či napísať Axelovi, aby mi dal pred menom Bc.

ale asi ee, šak je to len bižutéria :lol:

Zverejnené

uvažaovať

Uvažaovať by si mal hlavne nad tými preklepmi čo vidím v každej tvojej vete, potom ti tam dám aj PhDr. keby si chcel :lol:
Zverejnené

Síce nie dnes, ale včera som si konečne dal ostrihať vlasy...aspoň vyzerám normálnejšie :lol:

Zverejnené

potesil ma zlomovy bod, ktory konecne po 2 mesiacoch nastal ... pocul som "lubim ta" :lol:

Zverejnené

včera som bola s drahým na chate :lol:

dnes pôjdem za nut :)

zajtra sa chystáme s krpcami na cestu rozprávkovým lesom... :)

sa teším... ;)

Zverejnené

weirdo, uplne ta chapem...je to krasne pocut, ked je to uprimne :) drzim palce

a dnesok? hmm :lol: ... velmi "plodny" den v praci :) .. sakris, ked mam svoje dni, tak furt myslim iba na jedno ... prekvapenie na schodoch, a v kancli, ked uz vsetci odisli... drahy nechapal ale nestazoval sa ;)

no a plat o tri litriky vyssi ;) potesi...a to este nedavali dovolenkove premie ;)

Zverejnené

weirdo, uplne ta chapem...je to krasne pocut, ked je to uprimne :) drzim palce

diky .. len dufam, ze sa coskoro neprejavi nejaky 'plod lasky' :lol:
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov