Nokia Zverejnené 24. Máj, 2008 Zverejnené 24. Máj, 2008 dnesny nakup vo viedni :lol: sice som kupil len jedno tricko a tenisky, ale fasa vylet, hlavne obed v sushi restike stylom "all you can eat"...pfuj este teraz som prezrany :) nocny update: potesilo ma taka moja skromna oslava v malecone, vyborna zabava, skvele posedenie, a pekna slecna v bodkovanom :)
Nokia Zverejnené 25. Máj, 2008 Zverejnené 25. Máj, 2008 tak a dnes to uz len doplnim kupenim si konecne noveho pekneho obleku :lol: super vikend :)
Bijou Zverejnené 26. Máj, 2008 Zverejnené 26. Máj, 2008 nie dnes, ale ešte aj dnes ma teší včerajší supr koncert Landu :lol: a to ako blízko sa nám podarilo dostať, síce sme museli popreliezať bariéry, ale stálo to za to... ešte by som išla raz... foto z koncertu
Tom182 Zverejnené 26. Máj, 2008 Zverejnené 26. Máj, 2008 super spravena skuska..a do toho som akurat kupil novy .tyzden..a konecne mi tam vysiel clanok..tak oslavujem male jubileum..moj 10.clanok :lol:no skoda, ze sa treba ucit este na zajtrajsiu skusku :)
aljak63 Zverejnené 26. Máj, 2008 Zverejnené 26. Máj, 2008 weirdo ... a co tak to trochu upresnit? :lol: kam sa chystas?
weirdo Zverejnené 26. Máj, 2008 Zverejnené 26. Máj, 2008 do Moskvy som chcel .. lenze prd z toho, ked mi rezervacia vyprsi zajtra, ako som nasledne zistil .. :lol:
Nokia Zverejnené 26. Máj, 2008 Zverejnené 26. Máj, 2008 weirdo najprv co ta potesilo a par minut nato v ulavte si :lol: :) ja som dnes bol po cca 5 rokoch na bicykli, super som opat pobehal petrzku, bol som v rusovciach, stretol byvaleho kolegu tak pokecal a bolo uplne super :) asi si kupim konecne bajk ako som chcel, nech to skombinujem s korculami ;)
Andulqa Zverejnené 27. Máj, 2008 Autor Zverejnené 27. Máj, 2008 jeeej, ahaaa, tuto stavaju naas byt! :lol: :) konecne dali na stranku nejake fotky, tesims a ked sa tam najblizsie pojdeme pozriet :)
arwiel Zverejnené 30. Máj, 2008 Zverejnené 30. Máj, 2008 čerstvé jahôdky z našej záhrady hneď zrána... :lol:
game Zverejnené 30. Máj, 2008 Zverejnené 30. Máj, 2008 po celých dvoch hnusných týždňoch, keď každý deň nejaký klient / zvyčajne nielen jeden / úspešne niektorej kolegyni vrátane mňa osladil deň, jedna klientka ... prišla s náručou bielych ruží a každému zo stredajšej rannej smeny sa ospravedlnila, že bola nepríjemná, a že medzitým zistila, že ona spravila chybu a nie ona mala pravdu ... takéto sa často nestáva ...
Andulqa Zverejnené 31. Máj, 2008 Autor Zverejnené 31. Máj, 2008 taketo pekne hrnceky do nasho bytiku som prave vyhrala na ebayi, tesim saa :lol: len za 3,20 libry plus postovne 6,50 :) cca 400 korun dokopy :)
tomassi Zverejnené 1. Jún, 2008 Zverejnené 1. Jún, 2008 smska od bracha: Zajtra ťa čaká finále LM, tak sa nenechaj vylúčiť ako Lehman uz v 10 minúte vo finále proti Barce. Zostane Ti ešte 80 minút a ty to finále ukopeš aj s trofejou
weirdo Zverejnené 1. Jún, 2008 Zverejnené 1. Jún, 2008 kamoska sa zotavila po operacii a uz je v Brne ... joj jak fajne :lol:
doll Zverejnené 1. Jún, 2008 Zverejnené 1. Jún, 2008 skolu som vcera prezila, aj napriek tomu ze som tak nervovo vybuchla a kazdeho tam zhukala :lol: no ale aka ma byt reakcia ked sa dozviem ze aj v nedelu mame skolu pricom som uz mala dohodnuty vylet na Liptov..nakoniec sme sa dohodli ze skola sa konat nebude, takze zlepsenie nalady o 90 stupnov :)vecer sa slo na motozraz do Maninskej tiesnavy...a dnes, hmmm, aj ked sa na Oravu neslo z dovodu burky, zasili sme sa u nas v izbe, pustili Chytte doktora a robili neplechu :) ... strasne dlhu a divoku neplechu ;)a potom na letisko na kofcu a k vode trosku ryby pochytat...
Tom182 Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 telefonat s babou na Libanonskej ambsade a skvele spravy ohladom viz :lol: :)
tomassi Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 to, že môžem uvažovať nad tým,či napísať Axelovi, aby mi dal pred menom Bc.ale asi ee, šak je to len bižutéria :lol:
Sniper Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 uvažaovaťUvažaovať by si mal hlavne nad tými preklepmi čo vidím v každej tvojej vete, potom ti tam dám aj PhDr. keby si chcel :lol:
doll Zverejnené 3. Jún, 2008 Zverejnené 3. Jún, 2008 nove nechtiky...na ruckach aj nozickach :lol: :)
tiborco Zverejnené 4. Jún, 2008 Zverejnené 4. Jún, 2008 Síce nie dnes, ale včera som si konečne dal ostrihať vlasy...aspoň vyzerám normálnejšie :lol:
weirdo Zverejnené 4. Jún, 2008 Zverejnené 4. Jún, 2008 potesil ma zlomovy bod, ktory konecne po 2 mesiacoch nastal ... pocul som "lubim ta" :lol:
arwiel Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 včera som bola s drahým na chate :lol: dnes pôjdem za nut :) zajtra sa chystáme s krpcami na cestu rozprávkovým lesom... :) sa teším... ;)
doll Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 weirdo, uplne ta chapem...je to krasne pocut, ked je to uprimne :) drzim palce a dnesok? hmm :lol: ... velmi "plodny" den v praci :) .. sakris, ked mam svoje dni, tak furt myslim iba na jedno ... prekvapenie na schodoch, a v kancli, ked uz vsetci odisli... drahy nechapal ale nestazoval sa ;) no a plat o tri litriky vyssi ;) potesi...a to este nedavali dovolenkove premie ;)
weirdo Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 weirdo, uplne ta chapem...je to krasne pocut, ked je to uprimne :) drzim palcediky .. len dufam, ze sa coskoro neprejavi nejaky 'plod lasky' :lol:
Odporúčané príspevky