game Zverejnené 31. Máj, 2006 Zverejnené 31. Máj, 2006 Leg, blahoželám, a prajem ti veľa krásnych úspechov ... a veľa radosti z nich :lol:
RoSo Zverejnené 1. Jún, 2006 Zverejnené 1. Jún, 2006 Potešil ma vydarený kuchynský experiment. Cibuľa dokáže robiť zázraky.
RoSo Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 Držím ti palce, nech ti to vyjde. Mňa dnes potešila ďalšia pracovná ponuka - služobné auto, služobný telefón. To je už šiesta ponuka za posledné dva mesiace. Niekedy je ťažké mať na výber.
game Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 Igny, s tými samými jedničkami to ináč byť ani nemohlo :) blahoželám, nech sa ti darí :lol: :)
Ignatius Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 Vďaka vám :) Prijali ma na STU, Fakulta informatiky a informačných technológií... Už budem FIIT :lol:
RoSo Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 Igy, aj ja ti blahoželám. Nech sa ti ďalej darí :lol:
Andulqa Zverejnené 2. Jún, 2006 Autor Zverejnené 2. Jún, 2006 igny, a na aky odbor? moj priatel tam studuje prvym rokom pocitacove systemy a siete ale prave podal ziadost na zmenu odboru (na programovanie ci take nieco)...a este je taka moznost ze ani neprejde do druheho rocnika :) a inak tiez blahozelam :lol:
Darkman Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 hehe... vsak teba to nadsenie v prvom semestri prejde (studujem tam 2. rok) :lol: :) ale nie, gratulujem :)
Ignatius Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 Vďaka aj vám ďalším :) Andulqa - no ja práve na to programovanie či také niečo :lol:
nutrinka Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 miska jahôd.nebyť toho hnusného počasia, tak umriem blahom ináč igny gratulujem :lol:
tomassi Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 dnes nás zastavili pokemoni(policajti) a pýtali si od nás občianske a hrozili nám aj pokutov
cizy Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 dnes mame po 5 rokoch stretávku zo základnej skoly tak som zvedavy, niektorych ludi som od zakladky nevidel...
chorche Zverejnené 5. Jún, 2006 Zverejnené 5. Jún, 2006 Mail od kamosky. Vlastne niekolko mailov od kamosiek. Vlastne az na jeden nemily pripad mi pisali len kamosky. Ale ten, ktory som spomenul v prvej vete, ma potesil najviac. Joooj, srdcu nerozkazes, hoci sme len kamosi. :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 5. Jún, 2006 Zverejnené 5. Jún, 2006 som nahy vykukol von len na skok fakt, aby som flasu pred dvere vylozil a zrovna ausgerechnet v tej chvili prechadzala okolo susedova sestrocna dcera :) kua dobry pruser. dufam ze nepovie doma :lol: :)
arwiel Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 po vyše týždni dobrá cigaretka od spolužiačky! :lol:
cizy Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 dostal som pracovnu ponuku. islo by o nieco podobne ako robim teraz, prve tri mesiac aj za mierne vyssi plat, ale menej stresove, kym teraz mavame denne 700-800 objednavok, tam by som ich mal denne 30-40. NEzvonil by mi tolko telefon, ani by som nemusel komunikovat cez vysielacku a este to mam blizsie domov... rozmyslam nad tym,
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 a co ta drzi na starom mieste? inak nie si tam len v skusobnej dobe?
cizy Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 som tam v skusobnej...nedrzi ma vpodstate nic, len ma trochu desi ten moment ked dam vypoved
chorche Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 Ze uz asi viem, odkial stiahnem soundtrack ku Haute Tension. OZAJ! Viete mi niekto poradit? Nech idem na istotu. Samozrejme, zadara. No, este ma potesdilo zopar bab, konkretne dve. Aku velku moc ma ludske slovo!
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 10 000 prispevkov na fore :lol:
Odporúčané príspevky