Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Leg, blahoželám, a prajem ti veľa krásnych úspechov ... a veľa radosti z nich :lol:

Zverejnené

Potešil ma vydarený kuchynský experiment. Cibuľa dokáže robiť zázraky.

Zverejnené

Držím ti palce, nech ti to vyjde.

Mňa dnes potešila ďalšia pracovná ponuka - služobné auto, služobný telefón. To je už šiesta ponuka za posledné dva mesiace. Niekedy je ťažké mať na výber.

Zverejnené

Igny, s tými samými jedničkami to ináč byť ani nemohlo :) blahoželám, nech sa ti darí :lol: :)

Zverejnené

Vďaka vám :)

Prijali ma na STU, Fakulta informatiky a informačných technológií... Už budem FIIT :lol:

Zverejnené

Igy, aj ja ti blahoželám. Nech sa ti ďalej darí :lol:

Zverejnené

igny, a na aky odbor? moj priatel tam studuje prvym rokom pocitacove systemy a siete ale prave podal ziadost na zmenu odboru (na programovanie ci take nieco)...a este je taka moznost ze ani neprejde do druheho rocnika :)

a inak tiez blahozelam :lol:

Zverejnené

hehe... vsak teba to nadsenie v prvom semestri prejde (studujem tam 2. rok) :lol: :)

ale nie, gratulujem :)

Zverejnené

Vďaka aj vám ďalším :)

Andulqa - no ja práve na to programovanie či také niečo :lol:

Zverejnené

miska jahôd.nebyť toho hnusného počasia, tak umriem blahom

ináč igny gratulujem :lol:

Zverejnené

dnes nás zastavili pokemoni(policajti) a pýtali si od nás občianske a hrozili nám aj pokutov

Zverejnené

dnes mame po 5 rokoch stretávku zo základnej skoly tak som zvedavy, niektorych ludi som od zakladky nevidel...

Zverejnené

Mail od kamosky. Vlastne niekolko mailov od kamosiek. Vlastne az na jeden nemily pripad mi pisali len kamosky. Ale ten, ktory som spomenul v prvej vete, ma potesil najviac. Joooj, srdcu nerozkazes, hoci sme len kamosi. :lol:

Zverejnené

som nahy vykukol von len na skok fakt, aby som flasu pred dvere vylozil a zrovna ausgerechnet v tej chvili prechadzala okolo susedova sestrocna dcera :)

kua dobry pruser. dufam ze nepovie doma :lol: :)

Zverejnené

po vyše týždni dobrá cigaretka od spolužiačky! :lol:

Zverejnené

dostal som pracovnu ponuku.

islo by o nieco podobne ako robim teraz, prve tri mesiac aj za mierne vyssi plat, ale menej stresove, kym teraz mavame denne 700-800 objednavok, tam by som ich mal denne 30-40.

NEzvonil by mi tolko telefon, ani by som nemusel komunikovat cez vysielacku a este to mam blizsie domov... rozmyslam nad tym,

Zverejnené

a co ta drzi na starom mieste? inak nie si tam len v skusobnej dobe?

Zverejnené

som tam v skusobnej...nedrzi ma vpodstate nic, len ma trochu desi ten moment ked dam vypoved

Zverejnené

Ze uz asi viem, odkial stiahnem soundtrack ku Haute Tension. OZAJ! Viete mi niekto poradit? Nech idem na istotu. Samozrejme, zadara. No, este ma potesdilo zopar bab, konkretne dve. Aku velku moc ma ludske slovo!

Zverejnené

10 000 prispevkov na fore :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov