iskra Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 máme nové auto, moji chlapčiská sa vytešujúúú .. potešili ma aj veľmi milé slová, také príjemné pohladenia po duši.:D
littlewitch Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Vcera ma velmi moc potesil koncert Stinga v BA. Skvely zazitok so symfonickym orchestrom. Pre mna zacalo leto a s nim festivaly. Takze sa tesim uz na tento vikend na topfest (snad nebude uprsany :rolleyes: )
iskra Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 :) určite to bol príjemný umelecký zážitok prišli sme z práce a syn nás prekvapil pečenými rebierkami :)
Hellé Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 potesili ma prachy, s ktorymi som uz ani nepocitala...tymto dakujem mojmu advokatovi :)
iskra Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jovžin v téme "Zásnubný prsteň" dnes k nám pricestuje synova priateľka :)
Sniper Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Téma Čo ma dnes potešilo sa uzatvára. Od založenia témy uplynulo vyše 5 rokov, odvtedy sa veľa vecí zmenilo a keďže v tejto téme sa málokedy rozbehne nejaká diskusia, čo vlastne ani nebolo účelom, tak je potrebné veci pohnúť ďalej. Ak máte potrebu dať svetu vedieť čo vás potešilo, napíšte si to do statusu. Statusy sú na takéto príspevky určené, budete ich mať všetky uložené vo svojich profiloch + s prípadnými reakciami na ne. Viac info tu. :) 2
Recommended Posts