Skočiť na obsah

Zamknutie príliš všeobecných tém

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Témy v ktorých sa preberá všetko možné sú mi tŕňom v oku. Takéto témy v podstate nemajú nejaký zmysel, pretože človek nevie čo v nich vlastne nájde. Na Fóre je dostatok kategórií do ktorých sa dá písať v podstate všetko čo vás napadne. Takže ak čítam tému Vaša dilema a vidim tam na jednej strane najmenej tri dilemy, ktoré sú zárodkami diskusií tak začínam uvažovať o čom vlastne tá téma je.

• ak Nokia rozmýšľa nad tým čo spraví s autom, či ho nechá vonku alebo v garáži aby mu ho neobsrali holuby tak táto téma by sa skôr hodila niekam do Dopravy
  • ak Nokia rozmýšľa či kúpi byt v Hainburgu či v akej diere, tak táto téma by sa skôr hodila do Architektúry (môže sa vytvoriť subka Nehnuteľnosti)
  • ak Phersu rozmýšľa či sa pôjde bifliť jak nejaký ŠPRT alebo pozerať tenis s Dokičovou tak ten príspevok by sa viac hodil do témy o Tenise.
  • atď
Cactales nad tým porozmýšľa, myslím si že vyskúšať by sa to mohlo. Určite to bude efektívnejšie. Kto súhlasí so mnou a s Cactalesom (ten bude súhlasiť, aj game :lol:)?
Zverejnené

jedna poznámka učiť nie bifliť :lol: to je rozdiel

no a k teme

podla mna ta tema by tam mohla ostat lebo by som zasa potom rozmyslal kam dam ten prispevok takto je v dilemach a vybavene

a nikdy nevies kto na teba ide reagovat a ako bude ci sa chyti filozofie alebo tenisu

Zverejnené

súhlasím. pozamykať a aj zmazať, máme tu na také debaty voľne prístupný chat.

v témach by mali ostať len zásadné problémy, ktoré sa môžu dlhodobo dotýkať širšej skupiny ľudí, inak to pre nikoho nemá zmysel spätne čítať a teda ani uchovávať.

(viď phersuov problém tenis vs. filozofia. : )

Zverejnené

No asi tak si to predstavujem. OK, pozri(te) témy ktoré by sa mohli pozamykať. Zoznam mi potom niekam hoď, do nejakej mod témy.

Zverejnené

prehodnotila by som tých málo tém v Novinkách dňa :

Dilemu by som nechala, je to celkom zábavné, niektoré dilemy sú unikátne, ale šupla by som ich k Novinkám dňa a vypla v Novinkách počítanie príspevkov - tak, ako sme už raz chceli urobiť, nakoniec to zostalo v polceste

pripla by som tam ešte Hovorme o počasí ... to sú tie, ktoré ma napadajú práve teraz.

nie sú to hodnotné témy, ale bez toho to bude trochu dosť suché, decká potrebujú napísať aj že hnusne prší / aj ja / a dilemu: idem za janom či za jožom, dám si čierne či červené .... to môžu byť život rozhodujúce otázky : ) , a niektorí tam vnášajú do toho spamu aj svojský humor, tie si prečítam vždy .

po prezretí ostatných tém bude ešte čosi na zavretie, celkom určite ...

Zverejnené

Určite to bude efektívnejšie. Kto súhlasí so mnou a s Cactalesom (ten bude súhlasiť, aj game :lol:)?

Samozrejme, Axel to dokázal vystihnúť. A tie príliš všeobecné témy nie sú príliš blízke ani mne. Myslím však, že aj riešenie, ktoré napísala game by mohlo viesť k želanému efektu. Vypnutie počítadla príspevkov v Novinkách dňa by (aspoň časť) prispievajúcich viac nútilo selektovať umiestnenie svojich príspevkov do vhodnejších, menej všeobecných tém. A okrem tém, ktoré spomenula game by som za takých podmienok do Noviniek dňa presunul aj tému "Čo práve počúvate". Nemám nič proti proti prezentácii aktuálne počúvanej hudby, ale myslím, že sa v tej téme zvykne mnohé v krátkom čase v podstate opakovať.
Zverejnené

ja suhlasim s game, nemazala by som tu konkretnu temu, a s tym nepocitanim prispevkov v novinkach to je tiez dobry napad

súhlasím. pozamykať a aj zmazať, máme tu na také debaty voľne prístupný chat.

ja nechodim na chat

konkretne do temy moja dilema nejako velmi neprispievam, ale to by sme potom mohli o vela temach povedat, vsak mame chat...nie?

Zverejnené

chat je relatívne nový a niektoré témy vznikli v čase, keď nebol k dispozícii. práve preto som myslel, že tieto témy by sa ním teraz dali nahradiť. (napríklad ak má človek nejakú menej dôležitú otázku, ktorá už na druhý deň stratí svoj pôvodný význam.)

je však pravda, že ak má niekto záujem čítať spätne tieto príspevky, ľahšie ich nájde v téme, ako v histórii chatu. ak sa teda témy presunú do jednej kategórie, tiež je to riešenie.

môj názor poznáte, prispôsobím sa však väčšine, žiaden problém, hodnotil som to len zo svojho uhla pohľadu.

Zverejnené

ale potom by boli ochudobneni ludia ktori na chat nechodia, ako napr. ja, lebo chaty nemam rada prip. ludia ktori nemaju na chat pristup, takze preto si myslim ze riesenie game je lepsie

Zverejnené

suhlasim s jednym aj s druhym riesenim - rozhodne by sa s tym malo jedno alebo druhe urobit.

ja este k tomu pridavam nasledovne temy:

Čo to je na fotke ?

Čo vás rozosmialo?

Pomôžte mi počítať

Detske otazky

Na ako dlho zadržíte dych?

a suhlasim aj s Cactalesom navrhnutym Co prave pocuvate.

a navrhujem tiez uvazovat o vseobecnejsom pomenovani pre "Novinky dna".

a uvazovat aj o tom, ze cela kategoria Zabava jednak taketo temy obsahuje, a aj v buducnosti taketo bude produkovat.

Zverejnené

Podľa mňa je to dobré tak ako to je aj teraz. Netreba meniť nič! :lol:

Zverejnené

neexistuje, aby 80% obsahu fora, co do poctu prispevkov, spocivalo v temach kategorie Zabava.

radsej menej hodnotnych a nadcasovych prispevkov ako tisice bezcennych a jednorazovych.

aj keby sme mali mat po 20-30 prispevkov namiesto 2000-3000.

Zverejnené

ja by som bola za vytvorenie jednej kategórie, kde by boli témy typu Pomôžte mi počítať, Čo ma dnes potešilo, Čo práve počúvate + Novinky dňa, atď, a za vypnutie počítania príspevkov v tejto kategórii...

ako písal LEG, radšej menej príspevkov, ale hodnotnejších.

Zverejnené

ja som proti pridaniu temy Co prave pocuvate do noviniek dna to sa tam potom mozu zaradit ake knihy mate rozcitane a dalsie a dalsie temy...

potom napriklad tema Na ako dlho zadrzite dych do noviniek dna ??? ved to je take divne chcelo by to iny nazov.

Zverejnené

V podstate súhlasím s LEGom. Mne tiež ide o to, aby na Fóre bolo čo najviac hodnotných príspevkov. Medzi také určite nepatrí ako napr. že niekoho potešilo že včera ráno mal zelenú stolicu.

A čo keby sa to riešilo tak že takéto témy by sa šuchli do blogov? Tam sa príspevky nepočítajú a na Fóre by zostali len "normálne" témy ktorých príspevky by sa započítavali.

Zverejnené

OK, takže píšte ktoré témy považujete za posthunting. Zatiaľ sa len premiestnia do špeciálnej kategórie a takto sa Fórum od nich prečistí.

Eventuálne by to mohli byť tieto, čo navrhol LEG (+môj komentár):

Čo to je na fotke ? (uvidíme čo s ňou)

Čo vás rozosmialo? (prečistiť tak, aby príspevky odkazujúce na srandovné videá sa oddelili do príslušnej témy)

Pomôžte mi počítať (nie je to zlá téma, uvidíme)

Detske otazky (presunie sa)

Na ako dlho zadržíte dych? (to je tu aj taká téma??)

Čo práve počúvate (hodila by sa k takým ako Čo ma dnes potešilo a pod)

Môj návrh:

Moja dilema (či ako sa to volá)

S tým že témy by sa prečistili na základe môjho návrhu ktorý som podal v prvom príspevku.

Sú ďalšie návrhy?

PS: Off-topicy od Cat Eye sa presunuli do skladu, poprosím venovať sa téme.

Zverejnené

a nemohlo by sa to spravit tak, ze vseobecne v sub-kategorii "zabava" sa vobec nebudu pocitat prispevky? clovek si, predsa len, musi niekedy oddychnut a som proti uzamknutiu mnohych tem v tej casti... jednoducho by sa tam zastavilo pocitadlo, ak to vies spravit... presunutie do blogu mi, na druhej strany, nevadi, ale tiez je to ako poznamenala andulqa - ochudobnenie tych, ktori nechodia do chatu... takze aj take neplnohodnotne a nahodne temy su aspon ako tak potrebne

Zverejnené

Ja len nechápem načo tu stále niekto túži niečo meniť, ja som bol spokojný s tým ako to bolo. A nemám rád zmeny, no podľa mňa "Čo práve počúvate" viacej súvisí s Hudbou ako s "Novinkami dňa" ... ale ja to nijako neovplyvním, takže s tým ani nič nenarobím. :lol:

Zverejnené

aljak mám jeden návrh, napíšeme to do Čo práve počúvate do prvej témy ... a potom ju môžeme vrátiť do hudby ... urobíme z toho Tému podobnú knihám - čo práve čítate - podobne ako tam písaval dead, dal tam album, link, pesničku aj s minirecenziou, aby aj ostatní vedeli, čo to práve počúvate, kto to napísal, kto spieva, kedy, čo to je .

keď tam bude niečo také, ako naposledy často - link skrytý pod slovíčkom toto, je to jasný spam ... ok ?

Zverejnené

len taka otazka, v com je problem?

v tom ze ma niekto vela zbytocnych prispevkov?

co tak zrusit pocitanie prispevkov uplne? nikdy som nepochopil naco to je dobre :lol:

Zverejnené

Za podmienok, ktoré navrhla game som tiež za vrátenie témy "Čo práve počúvate" späť do kategórie Hudba. Ale pokiaľ sa tam bude v príspevkoch ďalej objavovať iba suchá štatistika - názov skladby, interpret a prípadne ešte link, budú takéto príspevky považované za spam.

Zverejnené

ano, to by mohlo byt riesenim Co prave pocuvate. sice tie minirecenzie tam asi kazdy odkopiruje odniekial z webu, ale aspon to uz nebude suchy statisticky prispevok, ktoreho obsah pozna iba ten, kto ho napisal.

Zverejnené

áno, aj v Knihách to najčastejšie tak robia, ale to je to isté, ako keď si človek prečíta, čo je na obálke knihy - dostane chuť knihu si prečítať, alebo ju položí späť na policu, lebo má rád iný štýl

to isté to bude v Hudbe - každý počúva niečo iné, má iný štýl, povedzme teda aj ostatným, čo, prečo, kto, kedy ... ten kto nevie, sa dozvie, ten, kto počúva, možno získa počúvača ... a Téme to pridá na kvalite.

Zverejnené

ja si myslím, že za hudbu rozpráva samotná hudba, takže tie linky sú tam dostatočné... takto častokrát už sa stalo, že sa kliklo na link a človeku sa zapáčila hudba... je iné čítať o knihe a čítať o hudbe, keď si ju človek môže priamo vypočuť. aj už spomínaná stránka last.fm tak funguje, môžu tam byť o kapele popísané aj litánie, že vďaka nim dosiahnem orgazmus trebárs, ale aj tak si najprv vypočujem ukážky

ale robte ako myslíte, ja som síce proti tomu, aby sa čo práve počúvate presúvalo z hudby, ale myslím, že na tom moc nezíde... u ostatných menovaných mi to je jedno kde sú

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov