Skočiť na obsah

Varovný systém

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Prešiel som si príspevky m.s. a zistil som že okrem zakladania tém, ktoré nikto nečíta a ktoré ani on sám nesleduje, tam iné príspevky nemá. Udelil som mu teda warn za čiastkové porušenia bodov 1.3 (začína sa to zvrhávať na spam, hoci nie vrámci témy ale fóra), 1.4 (nezrozumiteľné písanie - veľký obsah) a 3.2 (príspevky s linkami na konci majú nádych reklamy na stránky)

• Pred 2 týždňami...
  • Odpovedí 41
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

15

• game

7

• Bronto

3

• Ajk

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

chorche Varovaný dňa 13. 3. 2007 18:50

- porušenie pravidla 2.1 - ofenzívne diskusie a invektívy voči iným členom fóra, verbálne napadanie moderátora priamo na fóre aj v ss.

Zverejnené

Myslím že chorchemu by prospela 14 denná suspendácia, ktorý moderátor je ZA nech zdvihne ruku.

Zverejnené

suhlas. cim dlhsie, tym viac to prospeje urovni prispevkov na fore a tym vacsmi si odpocinieme od zbytocnej prace s ustavicnym sledovanim, editovanim a mazanim jeho vyplodov.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

včera večer sa mi jeden za druhým ozývali ostatní moderátori, či sa pánovi ch. zvýšil za včerajšie urážky warn a keď nie, prečo nie. a nielen moderátori, aj členovia fóra.

nechcela som byť "zlá", len som sa na to potrebovala zrejme vyspať - vždy som s ním jednala slušne, a to isté očakávam aj od neho.

tu je k tomu ešte konkrétne a viac

už po tom vyjadrení, kto podľa neho znižuje prestíž tohto fóra, mal dostať warn - aj toho bol ušetrený.

ale teraz momentálne práve tak stačilo, tým, že nedostal warn vtedy, sa mu otvorili oči a pustil sa znovu do invektív. tak má warn zvýšený, aby mu nebolo ľúto.

chorche, mne osobne je to ľúto, ale s tebou to ináč nejde, ja som s tebou husi nepásla, ani som ti nijako neublížila, a okrem toho som okrem iného moderátor na tomto fóre, pre ktoré pri tvojom normálnom prístupe by si mohol byť prínosom ... je tvoj osobný problém, že nie si - a ako čítam tvoje nadávky, na žiadnom fóre. chybu hľadaj v sebe.

Zverejnené

pozerám, že som zabudol zdvihnúť aj moju packu

Zverejnené

Teraz uz ozaj beriem vsetko jednym uchom dnu a druhym von, nenecham sa nasierat, kaslem na vas, vravte si, co chcete. Mne je to jedno. Budem vas citat, vnimat, pocuvat, fakt si vravte co chcete, vy vsetci dokopy ste slaba muka. Neberte to zle, skratka som totalne nasraty a nema zmysel obracat co i len kvapku zlce voci komukolvek z vas, vy ste totalne nevinni ludia oproti niektorym pakom!

nasledujúci warn :

za tento príspevok, úplné odignorovanie dlhodobo slušne a dobre mienených rád, za mnohé pokusy o diskusiu s pánom ch., ktoré všetky skončili fiaskom, za úplne zbytočne založené témy o jednom človeku, ktorý celé fórum odmení takýmto príspevkom, z ktorého je jasné, aký je jeho vzťah k tomu fóru a k jeho členom - to znamená zneváženie a urážka všetkých členov fóra a za opätovné urážky moderátorov a rozťahovanie svojich spamov po celom fóre napriek mnohým upozorneniam.

Zverejnené

Ty si nacisto na hlavu! Bol som totalne znechuteny idiotmi, ktory mi kladli polena pod nohy a nemal som naladu sa zaoberat vasimi vyryvackami! Ty si zvys warn a mne ho zniz! Si to zle pochopila! Som to tam aj vysvetlil, ze vy vsetci ste slaba muka, ale ty sa uz priblizujes jednemu ujovi....

Zverejnené

No nič, stačilo.

30 denný ban, potom uvidíme či ešte z teba niečo bude.

Zverejnené

Zvýšený Varovný level na 20% pre člena m.s.

Viď prvý príspevok

Na tomto Fóre je povolené diskutovať o rôznych náboženstvách, ale neželám si aby sa sem niekto prihlásil, skopíroval sem článok dlhý na štyri monitory a opäť sa odhlásil. Jednak to nikto nečíta a moderátori sa musia unúvať mazaním.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

V súvislosti s uplatňovaním nových pravidiel, ktoré nadobudnú účinnosť zajtra 1 mája 2007 sa vynulovali všetky warny "postihnutých" užívateľov.

Aby sa zachovala aká taká spravodlivosť, chorchemu boli warny znížené na 50%, ak sa polepší potom sa jeho warn status prehodnotí.

Zverejnené

Aby som sa jasne vyjadril: Niekto ma nasral a akekolvek nasieranie z kohokolvek strany bola len slaba muka! Chapete? Ked niekto niekomu siahne do vrecka na jeho peniaze, ako sa ma clovek zachovat? Je malo pripadov, kedy sa nepoznam a vtedy nevidim ziadne mensie zlo! Vtedy existuje len jedno jedine velke zlo v jednej podobe, konkretnej, vtedy vsetko a vsetkych prehliadam. Za to, ze niekto je duty a nevidi, resp. NECHCE VIDIET, co pisem, nechc e vidiet vyznam slov, ja nemozem, to je problem dotycnych osob.

Dik za znizenie warnu.

Zverejnené

nie chorche,

to je tvoj problém.

nielen ty máš jediný problémy, tak tu všetci, ktorí máme práve problém, začnime písať ako ty, keď máš práve "silnú muku" ?

choď s tým niekam.

toto fórum podaktorí z nás majú priveľmi radi, aby ho nechali napospas tvojim " mukám"

takmer všetky fóra, kam si chodil, ťa vyrazili, lebo ťa mali aj s tvojimi nadávkami a spamovaním dosť.

jednému jedinému človeku môžeš ďakovať, že tu ešte si .

tak sa podľa toho správaj.

a nebudeme tu začínať ešte tretiu tému o tebe.

koniec OT.

Zverejnené

Dik za znizenie warnu.

chorche aby bolo jasno, ten warn bol znížený len z jediného dôvodu a síce že sa zaviedli nové pravidlá. Warny ostatných boli úplne vyresetované, pôvodne mal byť aj tvoj, ale vzhľadom na ich počet to nebolo až tak možné.

Dúfam že ti žiadny už nepribudne, to by som bol nerád a myslím že aj iní by to uvítali.

V prípade keď ťa niekto nasere tak odporúčam sa v ten deň vyhýbať diskusným fóram ako takým, nikto nemá rád keď mu niekto príde na fórum a začne hecovať zvyšok členov.

Vzhľadom na to, že chorche ani po mesačnom bane nezmenil rétoriku a viacero členov vytočil, jeho príspevky sa budú ukladať do moderátorskej fronty a na fóre sa objavia až vtedy ak:

- nebudú porušovať žiadne pravidlo (vrátane toho že sa nebude navážať do iných členov)

- budú mať zmysel, nebudú strelené do témy od veci

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov