Skočiť na obsah

Fast Reply

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zaujímalo by ma ako často používate Rýchlu odpoveď. To je to čo sa skrýva pod tlačítkom Fast Reply.

• Odpovedí 29
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

5

• Hedgehog

2

• Mazmar

1

• Tom182

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

pravidelne. viac moznosti pouzivam iba ked pisem prispevok do jazykovedy (farby pisma atd) alebo do spammovych prispevkov kde zase pouzijem nejake smajle.

Zverejnené

malokedy bo mi chybaju smajli

aj ked ich mnoho krat nepouzijem

Zverejnené

Iba keď som si istý, že nechcem použiť smajlíkov...

Zverejnené

No však aj vo Fast Reply môžeš použiť smajlov.

Zverejnené

Najprv som chcel dať vôbec, ale potom ma napadlo, že občas to použijem, takže môj hlas znie málokedy :) :lol:

Zverejnené

dala som ze malokedy, ale pouzivam fast reply este menej nez malokedy :lol:

Zverejnené

vôbec

/ v skutočnosti som ho asi jeden či dvakrát použila za celý čas, zo začiatku na skúšku /

Zverejnené

Kto chce môže si to zapnúť v profile ako default. Hedge to bolo asi len pre teba.

Ja to používam tiež dosť často. Vhodné je to najmä vtedy keď chcem rýchlo odpísať bez zbytočností ako sú smajle a zelený text s ružovým podčiarknutím.

Zverejnené

Keď som to spočítal, vyšla mi možnosť nikdy, ale keďže tá v ankete nie je, zahlasoval som za vôbec :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Jasne, ze to pouzivam pravidelne. nechce sa mi totiz reloadovat stranku na normaly reply. :lol: Ten pouzivam, len ked potrebujem pridat smajlov, ktorych skratky zatial nepoznam.

Zverejnené

No však aj vo Fast Reply môžeš použiť smajlov.

No veď ale keď sa mi na staré kolená nechce učiť ich skratky... Takže ani ako default to nebudem určite zapínať... :lol:
Zverejnené

Celkem často, normální jenom když potřebuju dát link nebo obrázek nebo tak něco

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Malokedy, fakt len ked idem nieco pisat velmi kratke, a take co nepotrebuje ziadne upravy ani smajlikov

Zverejnené

ja ho teraz používam prvý raz, bez tejto témy by ma to asi nenapadlo. a zdá sa mi to fajn, vôbec neviem, prečo som doteraz na to neklepol. :)

už dokonca poznám pár smajlov podľa mena a čo sa týka citovania, nie je problém sem vložiť text cez windowsácke copy/past, hranaté zátvorky na quote mám poruke.

no teraz kukám, že mi tu asi bude chýbať možnosť 'prezrieť odpoveď', zvyknem si príspevky pred odoslaním najprv pozrieť. to ale nie je veľká chyba, keď tak ma zachráni edit.

odpoveď do ankety je teda 1. krát :lol:

Zverejnené

V setupe profilu sa to dá aj automaticky zapnúť. To je vhodné pre tých, ktorí sú leniví klikať na FastReply (AddReply detto).

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

malokedy..resp. zatial som ju pouzil maximalne 5 krat od kedy som tu

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov