Sniper Zverejnené 31. Júl, 2006 Zverejnené 31. Júl, 2006 Zaujímalo by ma ako často používate Rýchlu odpoveď. To je to čo sa skrýva pod tlačítkom Fast Reply.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 31. Júl, 2006 Zverejnené 31. Júl, 2006 pravidelne. viac moznosti pouzivam iba ked pisem prispevok do jazykovedy (farby pisma atd) alebo do spammovych prispevkov kde zase pouzijem nejake smajle.
Mazmar Zverejnené 1. August, 2006 Zverejnené 1. August, 2006 malokedy bo mi chybaju smajli aj ked ich mnoho krat nepouzijem
Hedgehog Zverejnené 1. August, 2006 Zverejnené 1. August, 2006 Iba keď som si istý, že nechcem použiť smajlíkov...
Sniper Zverejnené 1. August, 2006 Autor Zverejnené 1. August, 2006 No však aj vo Fast Reply môžeš použiť smajlov.
Ignatius Zverejnené 1. August, 2006 Zverejnené 1. August, 2006 Najprv som chcel dať vôbec, ale potom ma napadlo, že občas to použijem, takže môj hlas znie málokedy :) :lol:
Andulqa Zverejnené 1. August, 2006 Zverejnené 1. August, 2006 dala som ze malokedy, ale pouzivam fast reply este menej nez malokedy :lol:
game Zverejnené 1. August, 2006 Zverejnené 1. August, 2006 vôbec / v skutočnosti som ho asi jeden či dvakrát použila za celý čas, zo začiatku na skúšku /
Sniper Zverejnené 1. August, 2006 Autor Zverejnené 1. August, 2006 Kto chce môže si to zapnúť v profile ako default. Hedge to bolo asi len pre teba. Ja to používam tiež dosť často. Vhodné je to najmä vtedy keď chcem rýchlo odpísať bez zbytočností ako sú smajle a zelený text s ružovým podčiarknutím.
RoSo Zverejnené 1. August, 2006 Zverejnené 1. August, 2006 Keď som to spočítal, vyšla mi možnosť nikdy, ale keďže tá v ankete nie je, zahlasoval som za vôbec :lol:
Daekin Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 Jasne, ze to pouzivam pravidelne. nechce sa mi totiz reloadovat stranku na normaly reply. :lol: Ten pouzivam, len ked potrebujem pridat smajlov, ktorych skratky zatial nepoznam.
Hedgehog Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 No však aj vo Fast Reply môžeš použiť smajlov.No veď ale keď sa mi na staré kolená nechce učiť ich skratky... Takže ani ako default to nebudem určite zapínať... :lol:
Nox Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 Celkem často, normální jenom když potřebuju dát link nebo obrázek nebo tak něco
aljak63 Zverejnené 14. Marec, 2008 Zverejnené 14. Marec, 2008 Malokedy, fakt len ked idem nieco pisat velmi kratke, a take co nepotrebuje ziadne upravy ani smajlikov
valcik Zverejnené 14. Marec, 2008 Zverejnené 14. Marec, 2008 ja ho teraz používam prvý raz, bez tejto témy by ma to asi nenapadlo. a zdá sa mi to fajn, vôbec neviem, prečo som doteraz na to neklepol. :) už dokonca poznám pár smajlov podľa mena a čo sa týka citovania, nie je problém sem vložiť text cez windowsácke copy/past, hranaté zátvorky na quote mám poruke. no teraz kukám, že mi tu asi bude chýbať možnosť 'prezrieť odpoveď', zvyknem si príspevky pred odoslaním najprv pozrieť. to ale nie je veľká chyba, keď tak ma zachráni edit. odpoveď do ankety je teda 1. krát :lol:
Sniper Zverejnené 14. Marec, 2008 Autor Zverejnené 14. Marec, 2008 V setupe profilu sa to dá aj automaticky zapnúť. To je vhodné pre tých, ktorí sú leniví klikať na FastReply (AddReply detto).
Tom182 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 malokedy..resp. zatial som ju pouzil maximalne 5 krat od kedy som tu
Odporúčané príspevky