Skočiť na obsah

Podozrivý transfer

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pozeral som štatistiky a hneď do očí mi udrel vysoký transfer z jednej IP adresy. Keby to bolo raz za mesiac nepoviem nič, možno si niekto sťahoval Silent Threat pre celú dedinu, ale každý mesiac je ten transfer podozrivo vysoký. Až moc vysoký. IP je Ignatius resp. Hedge. Pre porovnanie budem uvádzať aj transfery druhé najvyššie:

Apríl 2006:

472 MB to je 20,5% celého transferu zabrala IP z ktorej píšu Igny a Hedge

na druhom mieste sa umiestnila IP z ktorej píše RoSo resp. Lydži a to je len 94,5 MB (4%)

Máj 2006:

643 MB (18%) tiež z IP Igny, Hedge

184 MB (5%) RoSo resp. Lydži

Jún 2006:

688 MB (19,8%) zase Igny, Hedge

129 MB (3,7%) RoSo resp. Lydži

Júl 2006:

560 MB (15,9%) Igny, Hedge

Vysvetlite mi prečo ten transfer je taký vysoký?

• Odpovedí 47
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

25

• RoSo

6

• Hedgehog

4

• Nokia

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

:lol: tak to ti vysvetliť neviem, som na FSP vždy, keď mám zapnutý comp, hádam to vychádza z obyčajného browsovania. Tie veci, čo máš na stiahnutie, som nesťahoval :) Takže neviem.

Nemôže to byť vo verejnej, či neverejnej IP?

Zverejnené

RoSo ty si bol len príklad pre porovnanie, tvoj transfer je relatívne v medziach.

Tento portál má každý mesiac transfer okolo 3,2 GB a cca 20% z neho sosajú dvaja ľudia z IP Hedge a Igny.

Na to že je tu zaregistrovaných 130 ľudí + hostia tak aby 20% z celého transferu sosali len dvaja ľudia je dosť podozrivé.

A ešte čosi. Našiel som dosť odkazovačov na http://www.!!warez!!leech.org/details.php

Kto má v tom prsty?

Zverejnené

S presnosťou to tvrdiť nemôžem, pretože ten link mi nenačítalo, ale je dosť možné, že ja :lol:

Som tam zaregistrovaný cez email na FSP.

Zverejnené

Neviem ako !!warez!!y fungujú, ak je to možné pozri či tam nie sú odkazy na média na tomto fóre.

Stránil som sa toho, ale budem musieť zapnúť HotLinks Protection. V praxi to znamená že média (obrázky, videá, hudba) ktoré sú uploadnuté na tomto portáli sa budú dať prezerať a sťahovať iba tu. Linky na iných stránkach, ktoré by odkazovali na tunajšie médiá budú nefunkčné.

Zverejnené

No, môže to byť v tom, že tam mám nalinkovaný avatar z tohto fóra.

Určite to bude tým. Zmením ho.

Zverejnené

3,5 kB avatar by taký transfer nenarobil. A tvôj transfer je v norme.

Zverejnené

Napriek tomu som link na avatar zmenil.

Btw. transfer je download a upload dohromady?

Zverejnené

Ano hore aj dole. Ale v tomto prípade upload nehrá veľkú rolu. To by sem museli písať denne tisíce dlhých príspevkov aby to spravilo taký transfer. Ja dosť často uploadujem na web a v top 10 nie som.

Shit a to nie je všetko.

Hedge tu má ešte jednu IP a z tej za júl spravil transfer skoro 112 MB.

No toto budeme musieť vážne prebrať.

Zverejnené

Jediné čo ma napadá je, že by v tom mal prsty proxy server...

Zverejnené

Je to celkom možné. Skús ho nepoužívať aspoň istý čas.

Resp. neviem ako fungujete, ale bolo by dobré keby sa toto nejako vyriešilo.

Zverejnené

Z bezpečnostných dôvodov mám zakázané nepoužívať ho... Najmä z tej druhej IP-čky (končí tuším ...233)

Zverejnené

No, ak je to up and down dohromady, tak môj celkový transfer za júl je zatiaľ 31903 MB :lol: Ale mesiac ešte neskončil.

Zverejnené

Z bezpečnostných dôvodov mám zakázané nepoužívať ho...

A to odkiaľ surfuješ?

No, ak je to up and down dohromady, tak môj celkový transfer za júl je zatiaľ 31903 MB :lol:

Ja som už urobil par krát aj cez 100... provider mal radosť zo mňa.
Zverejnené

Niečo z domu a niečo z roboty. Ale nebudem predsa zakaždým prestavovať nastavenia v prehliadači...

Zverejnené

Ja som si na skúšku používanie proxy servra vypol, tak uvidíme...

Zverejnené

Hoci máme neobmedzeny transfer, ale myslím že to dosť zaťažuje, ten proxy.

Predsa len 500-600 MB na dvoch užívateľov je fakt veľa.

Zverejnené

Axel, čo by som pre teba neurobil... Prestavil som prehliadač, firewall na serveroch, a na oboch i nastavenia proxy... Dúfam, že to patrične oceníš... :lol:

Zverejnené

jaka mafia :) :lol:

Zverejnené

No hneď to inak vypadá. Včera bol transfer 3 MB, oproti 120-130 MB každý deň je to dosť veľký rozdiel, nemyslíte?

Zverejnené

Znamená to, že odteraz budem mať najvyšší transfer ja? Aký je rozdiel medzi mnou a ďalším?

Zverejnené

Júl 2006

1) Hedge/Ignatius 577 MB

2) Hedge (iná IP) 111,6 MB

3) Google Bot (prevít jeden) 92 MB

4) tomassi 90,4 MB

5) Crawler.de bot 80,4 MB

6) Darkman 65,1 MB

7) RoSo/Lydži 64 MB

8) Google Bot (iný prevít) 62 MB

9) cizy 60,3 MB

10) game 52,6 MB

Ak teraz začnete súťažiť kto vyrobí väčší transfer tak vám krky vykrútim :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov