Skočiť na obsah

Menšie zmeny na serveri

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Robím menšie zmeny na servery (blokovanie spamovacích robotov a pod.)

Ak by vám niečo nešlo, alebo sa divne chovalo, dajte vedieť.

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

10

• Nokia

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@freespace.sk and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

toto mi hodi ked chcem nieco dopisat do temy komprimovanie starych suborov :lol:

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Dnes som robil nejaké zmeny na serveri (zajtra budem pokračovať), komu by namiesto boardu ukazovalo 403 Forbidden nech ma kontaktuje (síce treba podotknúť že kto uvidí 403 tak si túto správu nebude môcť prečítať, tým pádom ma asi nebude taktiež môcť kontaktovať, ale musel som to oznámiť).

Zverejnené

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@freespace.sk and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

toto mi hodi ked chcem nieco dopisat do temy komprimovanie starych suborov :)

Aká irónia osudu že zrovna Nokia schytal 403 :)

Najprv 500, potom 403, nabudúce 410 :lol:

Zverejnené

srandista

sak si zablokuj este par ludi, nech ti tu klesne navstevnost :)

sa nauc co robis :lol:

Zverejnené

To nie je môj problém cez aké IP ty chodíš na fórum. To je v prvom rade tvôj problém.

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Dnes v noci provider bude robiť (resp. mal by robiť) upgrade serverov, takže v noci možno budú dočasné výpadky. To platí hlavne pre tých čo píšu príspevky ešte o 3:30 a pod. :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Spravil som menšie zmeny v odkazoch na Fóre, kvôli istým plánovaným veciam v budúcnosti,

odkazy na témy a kategórie boli

zmenené z

tema-
kategoria-

na

tema/
kategoria/

všetko by už malo byť správne presmerované na nové odkazy, ak by náhodou niečo vyhadzovalo neplatné odkazy, tak píšte.

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Opravil som niekoľko nefunkčných presmerovaní ešte zo starého Fóra. Keby v blogoch alebo fotogalérii nefungovali nejaké linky alebo sa tam niečo chovalo divne, tak píšte.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Spravil som zopár zmien na serveri v rámci vylepšení bezpečnosti a možno aj rýchlosti Fóra, ak by niečo nefungovalo alebo sa divne chovalo, tak píšte.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Od tejto chvíle všetky stránky na FreeSpace Portáli bežia pod novou verziou PHP (5.4.0), ktorá by mala priniesť vyššiu rýchlosť spracovania stránok a stabilitu. Keby sa niečo chovalo divne alebo vyhadzovalo fatal errory (stránky biele ako lanský sneh), tak hláste.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov