tomassi Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Keď ju obdobná téma (obľúbený futbalový klub), prečo nezaložiť tútomá však menšie obmeny takžeobľúbený hokejový klub (EU/NHL) - DUKLA Trenčín /obľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - Peter Pucher / Henrik Zetterberg (Michal Handzuš)obľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - Ičo Murín / Peter Budajobľúbený hokejová "repre" - okrem SLOVESKA, Sverige, Latviaobľúbený hokejový tréner - Július Šupler + edit 18.5.2008pri storočnici IIHF, táto organizácia vyhlásilatop 5+1 histórie ľadového hokejaTreťjak (30), Fetisov (54), Salming (17), Charľamov (21), Makarov (18) a Gretzky (38) aká by bola tá vaša historická, ale aj súčasná, kt. by ste chceli mať vo svojom tíme
Ignatius Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Obľúbený hokejový klub (SK/CZ/NHL) - DUKLA Trenčín / HC Hamé Zlín / Pittsburgh PenguinsObľúbený hokejista (NHL) - Majo HossaObľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - Ičo Murín / Peter Budaj :) Obľúbená hokejová "repre" - samozrejme SLOVENSKO, inak každý, kto to v danom zápase nefláka a fakt dáva do toho všetko a nehrá zákerne a žiaden betón...Obľúbený hokejový tréner - Dušan Gregor :lol:
chorche Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 obľúbený hokejový klub (EU/NHL) - DUKLA Trenčín / CHICAGO BLACK HAWKSobľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - Peter Fabus, Robert Petrovicky / Jason Arnott, Tony Amonte, Eric Daze...obľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - Igor Murín / Nikolai Khabibulin, Jocelyn Thibault, Craig Anderssonobľúbený hokejová "repre" - okrem SLOVESKA, Canada, Suomi....obľúbený hokejový tréner - Trent Yawney, Dennis SavardLEGENDS: STAN MIKITA!!! Bobby Hull, Glen Hall, Tony Esposito, Dennis Savard, Wayne GretzkyNEHRAJUCI: Eric Daze (udajne ukoncil karieru), Jeff HackettNeoblubeny: Derian Hatcher, Sean Avery, Theo f**king Fleury!
cizy Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 obľúbený hokejový klub (EU/NHL) - Slovan Bratislava / kedysi Detroit Red Wings, dnes uz ziadnyobľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - Richard Kapuš / Sergei Fedorovobľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - Miroslav Šimonovič / Nikolai Khabibulinobľúbený hokejová "repre" - svk, Russiaobľúbený hokejový tréner - Viktor Tichonov
Einstein Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 obľúbený hokejový klub (SK/CZ/NHL) - Dukla Trenčín/Hamé Zlín/Colorado Avalancheobľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - Tibor Melichárek/Marián Gáborík a Marek Svatošobľúbený hokejový brankár (SK/CZ/NHL) - Miro Hála/Ičo Murín/pokial hral tak Patrick Roy a teraz Peter Budajobľúbený hokejová reprezentácia - okrem SVK Ruskoobľúbený hokejový tréner - Dušan Gregor, Viktor Tichonov
Sniper Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 obľúbený hokejový klub (EU/NHL) - DUKLA Trenčín / momentálne žiadnyobľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - momentálne žiadny / momentálne žiadnyobľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - Miro Hála / momentálne žiadnyobľúbený hokejová "repre" - Slovensko, Fínskoobľúbený hokejový tréner - Július Šupler
Ajk Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 obľúbený hokejový klub (EU/NHL) - Slovan Bratislava/ Colorado Avalancheobľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - nemám/ Peter Forsbergobľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - nemám / Patrick Royobľúbený hokejová "repre" - Latvia, Belarus, Rossija, Kazakhstan (tym drzim ked nehraju so SVK)obľúbený hokejový tréner - Frantisek Hossa
tomassi Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 aj tu som to trošku poopravilFLYERS som vyhodil pretože po odchde Handzuša, Keith Primeu, . . .sa mi nedá fandiť, teda Mišo Handzuš a Ken Hitchcock mi tam veľmi chýbajú- bez nich to vyzerá akoby Flyers hrali celkom inú súťaž- teraz nejakých obľubencov nemám Ajks tým Ferom Hossom to myslíš vážne???
weirdo Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 obľúbený hokejový klub (EU/NHL) - ziadny / Ontario Trioobľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - ziadny / Peto Bondraobľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - ziadny / Peter Budajobľúbený hokejová "repre" - SVK samozrejme... a ked vypadneme, tak drzim palce CZobľúbený hokejový tréner - bejvaval Filc, teraz nikto EDIT: omyl, do Ontaria patria len Ottawa a Toronto, Montreal je v Quebecu. takze tieto tri.
Ajk Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ano na zaciatku posobenia bol SVK hokej dost na urovni... dokonca sa mu podarilo aj 2x nespanikarit v zapase s Cechmi... a samozrejme aj Filc bejvaval... a k repre. zabudol som ze samozrejme S :) NSKO :lol: :)
aljak63 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 obľúbený hokejový klub - St.Louis Bluesobľúbený hokejový hráč - Saku Koivuobľúbený hokejový brankár - Niklas Backstromobľúbený hokejová "repre" - FINLANDobľúbený hokejový tréner - Hannu Aravirta
Stevo98 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 obľúbený hokejový klub - HC Košice, Ottawa Senatorsobľúbený hokejový hráč - Marián Hossa, Joe Sakicobľúbený hokejový brankár - Peter Budaj :lol: obľúbená hokejová "repre" - Slovensko, Ruskoobľúbený hokejový tréner - Ján Filc
Tom182 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 obľúbený hokejový klub - Colorado Avalanche (EU neuznavam :lol:)obľúbený hokejový hráč - Sidney Crosby, Ovechkin, Tanguay, Spezza, Afinogenov, Zherdev, Hejduk, Svatos, Liles...obľúbený hokejový brankár - Patrick Roy, David Aebischer a Martin Brodeurobľúbená hokejová "repre" - CANADA, USA, Talianskoobľúbený hokejový tréner - nemam a potom sekcia neoblubenych: Detroit Red Wngs, satan a slovensky narodny tim :)
aljak63 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 A co tak anketu este doplnit? :lol: Zaujimalo by ma aky su vasi naj hraci roznych narodnosti... takze aky je vas naj hrac tej ktorej narodnosti: Canada - USA - Russia - Sweden - Finland - Czech Rep. - Slovakia - to su asi tie hlavne hokejove narody (aspon co sa ucasti v NHL tyka) :)
tomassi Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 dosť ťažké, ale budiš Canada - Ryan SmythUSA - Chris DruryRussia - Alex OvečkinSweden - Henrik ZetterbergFinland - Olli JokinenCzech Rep. - Patrik EliášSlovakia - Michal Handzuš aljak už si jak LEGtému vymyslíš, ale sám sa nezapojíš :lol:
aljak63 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ja len nerad zacinam a chcel som sa inspirovat ostatnymi :lol: takze moje NAJ:Canada - Chris ProngerUSA - Mark ParrishRussia - Alex OvechkinSweden - Henrik LundqvistFinland - SAKU KOIVU :) Czech Rep. - Milan HejdukSlovakia - Marek Svatos a dodatok... z tych ostatnych - Anze Kopitar :)
Jovzin Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 OK moje naj obľúbený hokejový klub (EU/NHL) - HC Kosice / Colorado Avalancheobľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - Vlastimil Plavucha / Miroslav Satanobľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - Karol Krizan / legenda v Colorade Patrick Roy naj best brankar ever :) GO PATROCK GO obľúbený hokejová "repre" - okrem SLOVESKA, Tak moj naj tri korunky - Svedskoobľúbený hokejový tréner - Trener Colorado Avalanche :lol: - Joel Quenneville Ako Colorado Avalanche zboznujem uz od roku 1995 to je moj naj NHL klub. A hlavne Patrick Roy fakt best brankar ever :)
tiborco Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Tu je môj "rebríček" : :lol: obľúbený hokejový klub (EU/NHL) - žiadny/New Jersey Devils obľúbený hokejový hráč (EU/NHL) - žiadny/Patrik Eliáš, Alex Ovechkin, Jarome Iginla... obľúbený hokejový brankár (EU/NHL) - žiadny/MARTIN BRODEUR :) , Miikaa Kiprusoff obľúbený hokejová "repre" - Canada, Fínsko obľúbený hokejový tréner - žiadny
aljak63 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A co tak spravit aj prieskum neoblubenosti? ... :lol: neobľúbený hokejový klub - Detroit Red Wingsneobľúbený hokejový hráč - Z.Charaneobľúbený hokejový brankár - J.Lašakneobľúbený hokejová "repre" - Slovenskoneobľúbený hokejový tréner - F.Hossa
tomassi Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 a čo tak trošku objektivity a nepísať provokujúce príspevky,resp. keď už začínaš s diskutabilnou témou, tak by sa patrilo napísať, prečo je ten ktorý tím/hráč nesympatický-neobľúbený
aljak63 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nevidim v tom ziadnu provokaciu... proste nefandim slovenskemu hokeju, a co je na tom??? :lol: btw. objektivita v oblubenosti neexistuje!ja som nepisal kto je podla mna NAJhorsi, ale kto je pre mna NAJneoblubenejsi!
Polaris Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ty to mozno nevidis, ale aj ja to vidim :lol:To ze fandis Finom a Finsku je jedna vec, ale potvrdzovat si to tym si dovolim tvrdit, ze nam tu chces ukazat a nadalej ukazovat aky si ty len Fin fan :)Nevravel by som to, kebyze nevidim same slovenske mena :)S cim jedinym suhlasim je ten trener ale ;)
tomassi Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 pri storočnici IIHF, táto organizácia vyhlásilatop 5+1 histórie ľadového hokejaTreťjak (30), Fetisov (54), Salming (17), Charľamov (21), Makarov (18) a Gretzky (38) aká by bola tá vaša historická, ale aj súčasná, kt. by ste chceli mať vo svojom tíme
Tom182 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ja by som chcel mat toto: Patrick Roy (nahradnik Martin Brodeur) Ray Bourque Bobby OrrPeter Forsberg Wayne Gretzky Sidney Crosby
tomassi Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 možno okolo roku 2000 by som do brány picholHašana, no teraz asi Royobrana by mohla byť, aj keď uvažujem na dvojici Paul Coffey, Al MacInnisa aj keď sa o sovietskej päťke veĺa popísal a hovorilo vymenil by som Makarova takže:Roy, Fetisov , Salming , Charľamov , M. Lemiux, Gretzky a momentálnu:Conklin(?)Lidström, Rafalski(?)Ovečkin, Crosby, Zetterberg(no mkuseli by sa s Alexom nejak dohodnúť)
Recommended Posts