Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

čo všetko nosíte páni po vreckách, náprsných taškách, v ľadvinkách ?

extra kategória sú dámy a ich kabelky ... aj do tej najmenšej sa tuším zmestí "všetko" ...

/ páni tiež nezaostávajú .. nedávno jednému známemu v Nórsku ukradli náprsnú tašku - prišiel jedným razom o všetko ... všetky doklady, kartičky, zdravotné, platobné, občiansky, pas, peniaze, poznámky, vizitky .... no všetko - nech ho ospravedlňuje, že je to roztržitý umelec ... ale úplne neumelecky nadával, keď to znovu musel všetko vybavovať :) samozrejme aj na seba: ale videla som, ako to tam zasa všetko strká do jednej peňaženky :) /

Zverejnené

ja nosim pri sebe kluce, mobil a penazenku kde mam toho tiez dost a uz sa mi to par krat vypomstilo.

Niekedy mam este pri sebe cigarety,zapalovac a fotak.

Zverejnené

no ... ja nosím takú "pracovnú kabelku" ... teda trochu väčšiu, nech sa tam všetko pekne pomestí :

niekoľko sád kľúčov,
peňaženku, nacpanú lístočkami, dvomi platobnými kartami, stravnými lístkami, drobnými
plus vo zvláštnej priehradke dvadsaťkorunami, ktoré si odkladám :-)
skladací dáždnik
puzdro so slnečnými okuliarmi
/tieto dve veci v zime v lete :-) /
hrebeň, ktorý nosím roky, ale ešte som ho tuším nepoužila
malé puzdro s manikúrou
malú taštičku s tabletkami
plus v nej : sponky
a dve či tri ceruzky na kozmetiku
aspoň dva balíčky vreckoviek
krabičku nesladkých cukríkov, či žuvačiek
v extra "fochu" na zips občiansky, zdrav, kartu, identifikačnú kartu, dve id karty z nemocnice / dávno prepadnuté /, vizitky, papieriky, poznámky, adresy, niekoľko rokov papiere, ktoré patria do zdravotnej dokumentácie, a vždy ich tam zabudnem odovzdať, tri perá, fixku, neidentifikovateľné poznámky ...
okrem toho v samotnej taške puzdro s normálnymi okuliarmi, zvyčajne si nasadím okuliare na hlavu, a nosím ich tam, ale puzdro je v taške ...
ďalej:
mobil
nabíjačku na mobil
sprej do nosa
krém na ruky
poskladanú igelitku / pre každý prípad/
....

keď zistím ďaľšie veci, dopíšem :lol:

aha : taška má asi 35 x 25 cm ... do šírky ešte vládze :)

Zverejnené

game a to vláčiš v nejakom kufri? :lol: :)

Ja nosím kľúče od bytu (of course), mobil-y, peňaženku. V nej okrem peňazí mám ešte OP, VP, PP, kartičku z lochu, Grid kartu, kartu od účtu, kartu na Bus... to by hádam aj stačilo

Zverejnené

ja pri sebe vzdy nosim dva telefony, kluce od domu a od auta a penazenku kde mam aj doklady, to je vsetko

ked idem do roboty tak mam ruksak, v ktorom mam notebook a veci potrebne ku praci :lol:

Zverejnené

ja nosím takú "pracovnú kabelku" ... teda trochu väčšiu, nech sa tam všetko pekne pomestí :

aha : taška má asi 25 x 20 cm ... do šírky ešte vládze :)

game a to vláčiš v nejakom kufri? :) ;)

houbelec v kufri ;) tam sú rozmery :lol:

/ a to všetko absolútne nutne potrebujem ;) /

Zverejnené

hrebeň, ktorý nosím roky, ale ešte som ho tuším nepoužila

dve id karty z nemocnice / dávno prepadnuté /, niekoľko rokov papiere, ktoré patria do zdravotnej dokumentácie, a vždy ich tam zabudnem odovzdať, neidentifikovateľné poznámky ...

/ a to všetko absolútne nutne potrebujem :lol: /

game :) :)

Zverejnené

čo je tu prosím na smiech ? :lol: ;)

tie dve karty sú plastové, v prípade potreby sa s nimi dá super zoškriabať námraza zo skla auta a veľa miesta nezaberajú ;)

tie všelijaké poznámky - to sú samé dôležité veci, keby neboli, tak ich neschovávam .. z času na čas ich pretriedim, ale oni sa tam kotia či čo ... :) ;)

ten hrebeň prekladám z kabelky do kabelky / mením ich keď sú zničené, potrhané uchá a zipsy .. hm ... ktovie od čoho :) ;) / už toľko rokov, že by stopercentne práve vtedy chýbal, keby som ho vyložila ;)

Zverejnené

vzdy ked vidim zenske kabelky tak sa zhrozim :lol:

su vynimky, ktore ich maju malicke a maju tam fakt len par veci, ale cim su vacsie, tym viac nepotrebneho bordelu sa tam najde :)

Zverejnené

ale cim su vacsie, tym viac nepotrebneho bordelu sa tam najde :)

bordelu ?! :) :lol:

Zverejnené

hej hej, aj ked si to zeny nikdy nepriznaju, povacsine maju v kabelkach bordel :) :lol:

Zverejnené

Som zvedavý, kto ako prvý/á napíše, že ten bordel je organizovaný

Zverejnené

tomassi, táto téma sa týka aj pánov, tak nevyrývaj ;)

/ keď už si to spomenul, v tej taške siahnem a mám, čo hľadám :) /

radšej pekne napíš, čo nosíš po vreckách ty :lol: ;)

/jedna vec je zaujímavá : nikto z pánov nenosí ten k prežitiu nutne potrebný MacGywerovský nožík ?! :) /

Zverejnené

kabelku nosím iba do divadla /lebo tam by sa to patrilo :lol:/ a mám v nej to, čo obyčajne po vreckách

ináč keď idem von, tak mám v pravom zadnom vačku prachy, v ľavom kľúče od bránky, v pravom prednom mobil a v ľavom prednom žuvačky. keď potrebujem aj doklady /OP, ZP a čipová karta na bus/, tak ich strčím do ľavého zadného vrecka a kľúče od domu a príslušenstva dám do ľavého predného

keď nemám vačky, tak sa spolieham, že mi to dobré duše s kabelkami schovajú :)

toť vsjo, ja som nenáročná osoba :)

Zverejnené

ja by som svoje kluce nemohol mat v zadnom vrecku, uz v prednom to obcas dost blbo vyzera :lol: :) :)

Zverejnené

to nebolo vyrývanie

vyrývanie by bolo, keby napíšem, že to napíšeš práve ty

predné vrecká - mobil, kľúče

zadné vrecká - občiansky, zdravotná karta, par vreckoviek, peňaženka

s vakom to je oveľa ľahšie

vtedy dám obč. a zdr.kartu k ostatným dokladom, kde sú rôzne karty(od ISIC-u cez rôzne preukazy až poplatobné), všeliaké papieriky s kontaktmi, potvrdenyky šekov, moje fotky, etc.

samozrejme, že všetko to mám v takej knižôčke s názvom doklady

ináč uzávam chlapíkov čo v pravom zadnom vrecku nosia taký oranžový hrebeň, kt. chýba zopár zubov

ešte lepší je ten čo je od poovice hustejší, no a štýľka ma vie úplne dostať na kolená

Zverejnené

nosim taku tasku cez plece a vacsinou v nej mam penazenku s dokladmi, mobil a kluce a ked je velmi teplo tak flasku s vodou, to je vsetko :lol:

jaj, a este tam mam papierove vreckovky a labelo, ale neviem sa naucit ho pouzivat, tak ho len tak nosim :)

ale ked chcem narvem do nej velmi vela veci, clovek by ani nepovedal, lebo nie je ani moc velka :)

Zverejnené

Po vačkoch môžem nájsť obvykle žuvačky, vreckovku /kapesník, šnuptichlu - je jedno ako to kto volá :lol: /, nožík /trochu tupý, ale to je len na naozaj prípad núdze, skoro nepoužívaný :) /, kľúče, mobil, peňaženku s dokladmi.

Ak mám ľadvinku, tak tam mám aj nejaké pero, zopár krpatých papierikov, keby som niečo potreboval poznačiť; no a potom čo tam vložím už konkrétne počas cesty...

Zverejnené

ja to mam pekne usporiadane a vzdy najdem to co chcem (su aj vynimocne dni ked zrazu nieco nenajdem)

prave predne - mobil, labelo, zuvacky. priatelkyn mobil (nerada nosi kabelku)

lave predne - kluce (musim ich mat daleko od vsetkeho leno vsetko nicia uz som si s nimi raz prerazil display na mobile)

prave zadne - penazenka (mam tam vsetko - OP, ZP, vsetky dolezite identifikacne karty a malokedy prachy)

lave zadne - nic :lol:

ale na batoh sa ani nepytajte. sam neviem co tam mam a to vravim pravdu ja tak raz za pol roka odtial vysypem vsetko a najdem tolko veci ktore som dlho hladal pravdaze tam najdem miliony papierov ktore odniekadial berm len aby som nerobil bordel potom najnovsie tam mam piesok z plaze ktory opadol z uteraku, uz spominany uterak, mozno ceruzku ak by som pohladal, urcite tam mam niekde puzdro na sosovky a vodu na sosovky ale tiez by som musel hladat. a spustu veci v ostatnych vreckach :)

Zverejnené

Zvykla som si nenosiť zo sebou doklady, občas si aj peňaženku zabudnem... :) ale ak ju mám, mám v nej bankomatovú kartu a prezervatív, peniaze zväčša akosi chýbajú... :)

inak nosím mobil /aj ten si dokážem zabudnúť :lol: /, občas v kabelke prenášam dáke CD, niekedy si vezmem malú flašku s vodou, ak mám, tak tam sú aj žuvačky...

Zverejnené

aaaaaaalečo

Originál som si kúpila prezervatív keby ma náhodou chceli znásilniť... No časy sa menia... :lol:
Zverejnené

Hehe, predvídavé dievča :lol: :)

Ale poznám podobný prípad, niekde v Španielsku sa to stalo, a tej babe to vyšlo, presvedčila násilníka aby si dal gumu :)

Zverejnené

Ale poznám podobný prípad, niekde v Španielsku sa to stalo, a tej babe to vyšlo, presvedčila násilníka aby si dal gumu

tiež keď som to už mala kúpené mi tak napadlo, že ako toho násilníka donútim dať si to.... :lol:

Zverejnené

Jednoducho :lol:

"Daj si to nebo nic nebude!"

"Jaak nebude?"

"No nebude!"

:)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov