Sniper Zverejnené 21. Júl, 2006 Zverejnené 21. Júl, 2006 Ktoré športové udalosti sa vám najviac usadili v hlave a ste schopní si ich pozerať stále dookola? Ja napr. som už videl asi 100x zlatý gól Petra Bondru a poslednú sekundu pred tým ako sme sa stali majstrami na MS v hokeji v r. 2002. :lol:
cizy Zverejnené 21. Júl, 2006 Zverejnené 21. Júl, 2006 Toto :lol: tento pokutovy kop znicil Baggiovu karieru
game Zverejnené 21. Júl, 2006 Zverejnené 21. Júl, 2006 moment zapálenia olympijského ohňa na letných oh v Barcelone / 1992 / na tejto stránke je aj video zo zahajovacieho ceremoniálu / stránka už medzitým neexistuje ... čo je škoda - 06.04.08. / zapálil ho v takmer úplnej tme paralympionik výstrelom horiaceho šípu - bolo to nezabudnuteľné :lol:
chorche Zverejnené 25. Júl, 2006 Zverejnené 25. Júl, 2006 Tak urcite je nim kazdy videny zapas NHL, aspon pre mna. Som na tom sporte, na tej sutazi, priam uz zavisly....
stoka Zverejnené 19. September, 2006 Zverejnené 19. September, 2006 Mám kazetu z MS 2002 a to si púšťam a vždy pocítim silnú eufóriu. Pre mňa tam sú najsilnejšie zážitky zo zápasov s Kanadou a Švédskom.. A ešte Fed cup roku 2002 tiež, keď sme vhrali..mainly zápas s Koncitou Martinézovou..
tomassi Zverejnené 19. September, 2006 Zverejnené 19. September, 2006 Ja mám koniec zápasu o zlato nahratý na kazete z rádia a vždy keď ho počúvam ma nenapodobiteľný mrznúco-slastný pocit
cizy Zverejnené 19. Október, 2006 Zverejnené 19. Október, 2006 Football: The Emotions of the Beautiful game...
aljak63 Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 Taaaak pre mna bude jedna z nezabudnutelnych sportovych udalosti urcite minula nedela 21.oktobra 2007, ked moj naj jazdec F1 Kimi Raikkonen vyhral v Brazilii titul, aj ked ho uz kazdy odpisoval a nikto mu nedaval sance, on to dokazal a doviedol svoje Ferrari do cielu na prvom mieste a Mclareny sa mohli len prizerat ako im vyfukol titul pred nosom!
tomassi Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 možno to nie je až taká naj športová udalosť, ale skutočne stojí za povšimnutie Rozhodli tri desatiny Loab-ovmu citroënu sa podarilo držať, hoci mimoriadne tesne, prakticky celú poslednú etapu pred Fínovým focusom. O všetkom mala nakoniec rozhodnúť jazda na SS, ktorá uzatvárala každý deň. Pred jej štartom sa však znova dostal do čela Grönholm, ale iba o sedem desatín sekundy. "Urobil som dve malé chybičky. Už môžem iba čakať, ako to zvládne Sebastien," povedal po prejdení cieľom Grönholm, zmierený s osudom. A Loeb bol ozaj v cieli poslednej eresky rýchlejší. Lenže bolo to iba o štyri desatiny sekundy a v celkovom súčte to teda stačilo fínskemu pilotovi na udržanie vedenia. Rally Nový Zéland vo faktoch 1. Grönholm/Rautiainen (Ford Focus) 3:52:53,9, 2. Loeb/Elena (Citroën C4) + 0,3, na tento šport skutočne neskutočné
Stevo98 Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 Ja sa pripajam k Axelovi a jeho oblubenej udalosti. Totizto, asi 50x som uz videl VHS, resp. DVD Zlati chlapci z MS v Goteborgu. Je to proste tak silny moment, ze nikdy neodolam.
gh0strider Zverejnené 4. Február, 2008 Zverejnené 4. Február, 2008 Prave som dopozeral ten najlepsi NFL zapas aky som kedy videl, napinave do poslednej minuty, ked Giants dali touchdown a vyhrali 17-14 nad Patriots, ktory zvalcovali sezonu bez prehry, ale na skvelych Giants nemali. uaaaaaaaaaaaaa GIANTS!!!!!!!!!
wysky Zverejnené 6. Apríl, 2008 Zverejnené 6. Apríl, 2008 To zapalenie ohna na olympiade v Barcelone je dobry tip. Donekoncena by sa dal pozerat aj prichod Jozefa Pribilinca na stadion v Soule, ci vitazstvo Milosa Mecira na tej istej olympiade v tenisovom turnaji. U mna je toho velmi vela, najme vsak vitazstva a dobre vykony nasich sportovcov
aljak63 Zverejnené 6. November, 2008 Zverejnené 6. November, 2008 Tento rok je to v motorsporte dost katastrofa ... tituly ziskali: Hamilton (F1), Loeb (WRC), Rossi (MotoGP), Simoncelli (250cc), ... no proste nic moc! Verim ze buduci rok bude ovela krajsi a majstri sveta prijemnejsi!
phersu Zverejnené 28. Február, 2010 Zverejnené 28. Február, 2010 Včerajší slalom ale nie kvoli Razzolimu ale kvoli tymto trom sportovcom Hubertus von Hohenlohe 51 ročný, reprezentant mexika, fotograf, spevak, obchodník a k tomu ešte slalomár :lol: Kwame Nkrumah-Acheampong ghancan 7 rokov lyzuje ci kolko to si nie som isty Erjon Tola albanec pre mna su toto silne zazitky, vykonom zaostali daleko za ostatnymi, ale ze sa vobec postavili na start a isli to skusit a ta radost v konci ze vobec dosli tam bola za srdce chytajuca :) a to presli obe kola kde poniektori povypadavali
aljak63 Zverejnené 28. Február, 2010 Zverejnené 28. Február, 2010 no veru, to sú riadne individuality :lol: aj tak im patrí obdiv. Inak, táto Olympiáda mala poriadne veľa zážitkov, a napínavých krásnych okamihov. Veľa tesných hokejových zápasoch kde sa hralo až do konca a nič nebolo jasné. Aj dnešný zápas o bronz bol veľmi pekný - plný obratov, emócií, a všetkého čo k tomu patrí. A včerajší závod žien behu na lyžiach na 30 km klasicky - to bol zážitok do konca života. Justyna Kowalczyk a Marit Bjoergen, obe strašne vysilené, a pred koncom si to rozdávali bok po boku a šprintovali ako keby dobiehali práve len nejaký 1,3-km šprintové preteky, perfektný záver! Dúfam, že aj dnešná 50ka mužov bude zaujímavá až do konca.
game Zverejnené 3. September, 2010 Zverejnené 3. September, 2010 neviem kam by som to dala, tomassi rozhodne :blush: na tento gól si spomínam, videla som to kedysi v priamom prenose ... len som nevedela, že ešte po trinástich rokoch vedci uvažujú, či sa tu náhodou nejakým činom neporušili prírodné zákony :) neviem neviem, ale zakrivených dráh lôpt predsa vo futbale bolo už neúrekom, ale vedcov to trápi, a nakoniec po dlhom bádaní prišli na to, že zákony prírody zostali neporušené : Vedci nepovažujú slávny Carlosov priamy kop za náhodu Trinásť rokov po tom, čo brazílsky futbalista Roberto Carlos prekvapil svet nezvyčajný gólom z priameho kopu, vedci uviedli, že nešlo o náhodu. Podľa nich sa kop z 35 metrov, ktorý mnohí považovali za náhodu proti fyzikálnym zákonom, dá vedecky vysvetliť. Roberto Carlos strelil svoj gól v júni 1997 v Lyone v zápase Francúzska s Brazíliou, rok pred MS vo Francúzsku. Carlos trafil loptu vonkajškom chodidla, lopta obletela múr z troch hráčov a v závere trajektórie sa nečakane stočila, narazila do žrde a skončila v sieti prekvapeného Fabiena Bartheza. Gól vtedy šokoval štadión a divákov na celom svete a dodnes je považovaný mnohými za najlepšie zahratý priamy kop v histórii futbalu. Čítajte viac: http://futbal.sme.sk/c/5532718/vedci-nepovazuju-slavny-carlosov-priamy-kop-za-nahodu.html#ixzz0yURvqo5v
Ryan Giggs Zverejnené 4. September, 2010 Zverejnené 4. September, 2010 neviem neviem, ale zakrivených dráh lôpt predsa vo futbale bolo už neúrekom, Hlavne ak strela na branu skonči v aute. :blush:
game Zverejnené 4. September, 2010 Zverejnené 4. September, 2010 isteže, ale boli :blush: dopomohlo tu aj brvno, a x ich skončilo kdekade, táto trafila, jedna z mnohých a mnohých tisícov, bol to nádherný nečakaný gól, len nechápem, prečo vzbudzuje trinásť rokov pochyby o prírodných zákonoch :) jeden perfektný gól, a každý, kto už videl futbal, vie, že kopnuté lopty letia aj oblúkom ... nie tak dávno som videla gól letiaci oblúkom kopnutý z rohu :)nuž teraz už to je aj vedecky vysvetlené, môžeme kľudnejšie spávať : )
tomassi Zverejnené 4. September, 2010 Zverejnené 4. September, 2010 treba však povedať,že svoju úlohu tu zohralo aj správne nastavenie ventilky :blush: :) :)viď začiatok videa
game Zverejnené 6. December, 2011 Zverejnené 6. December, 2011 ešte jedno nastavenie :) - nový svetový rekord v skórovaní hlavičkou meria až 60 metrov a jeho autorom je japonský futbalista Ryujiro Ueda :http://sport.cas.sk/clanok/212158/lopta-let-svetovy-rekord-v-skorovani-hlavickou-meria-60-m.html http://www.youtube.com/watch?v=6fbxTANXeuw
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz