Skočiť na obsah

UEFA-EURO 2008 (Österreich - Suisse)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nooo pre mna bola tato B-skupina taka nudna dost, ani jeden z tych teamov nijako neoblubujem cize ked sa hrala B-skupina tak to bol ako den volna na Eure! Ale postupili ti od ktorych sa to aj cakalo a sice Hrvatska a Nemci! A prve stvrtfinalove dvojice su teda zname! V zapase Portugal vs Germany to viacej prajem asi Nemcom, no a v tom druhom to je jasne ze Turecku!

Dneska je dolezity den, ked sa rozhodne o druhom postupujucom z C-skupiny! Holandania to uz maju iste, ale stale maju realnu sancu vsetky 3 dalsie teamy! Ja vsak stale dufam ze to budu Azzurri!!! Tak snad to aj vyjde a Holandania ten zapas az tak strasne nevypustia a s Rumunmi aspon remizuju!

FORZA Squadra Azzura!

• Odpovedí 300
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

91

• wysky

36

• aljak63

36

• Tom182

24

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Si myslím že sú to profesionáli a teda budú pozerať aj na meno aj na skóre vo vzájomných zápasoch.

:lol:

Zverejnené

Supeeeeeeeeer! AZZURRI idu dalej :lol: Velka radost bola u nas vcera doma!

Vsetko vyslo podla planov, Squadra Azzura si poradila s Francuzmi, ktori sa na Eure vcera lucili!

Potesili aj Oranjes - hlavne preto ze nevypustili zapas a vyhrali aj 3.zapas v skupine smrti - lucia sa teda aj Rumuni!

A neska dufam ze Sverige zahraju poriadny zapas a poslu domov Rusov!!! Lets go Sverige!

Zverejnené

mam rad aj Francuzov aj Talianov...ale Italia je Italia..a preto som velmi rad ze sa im podarilo zvitazit a postupit dalej :lol:

Zverejnené

Francuzi vcera odohrali smoliarsky zapas, najskor zranenie Riberiho, penalta-cervena karta, Henry tecoval loptu... :lol:

Ale nspriek tomu, Taliani hrali vcera dobre a postup s vitazstvom si zasluzili.

Zverejnené

presne

Squadra mala aj kúsok povestného šťastia - zranenie Riberiho, penalta-červená karta, Thierryho teč...

ale treba povedať, že sa šance chytili oboma rukami(nielen tými Buffonovými) a zápas nepustili

nesnažili sa ubrániť chudobné vedenie, ale čím skôr ho poistiť ďalšími gólmi

asi začnem chodiť po fórach a diskusiách, kde si zastávali Abidala

šak ten chlap počas celých ME nič neukázal, či už hral na kraji alebo v strede

Domenech - Domenech, ty by sa určite lepšie uplatnil ako kreslená postavička v komikse

alebo nejaký pandrlák v groteske, ale tréne LeBleus určite nie

na MS ho zachránila len Zidaneova forma

Zverejnené

Inak, zabery, ako bolo mozne vcera vidiet v hladisku, ked Taliani vyvolavali nejakym znamym ohladom vysledku z druheho zapasu, na tychto zaverecnych zapasoch milujem. :lol:

Zverejnené

obrázok z veľkých šampionátov,

na ktorom je ruka pri uchu je pre posledné zápasy skupinovej priam až kultový

niekedy to bolo malé rádijko-tranzistor, teraz je to mobil

ešte sa teším na posledné minúty, či penalty vo vyraďovačkách

a tie utrápené tváre fanúšikov, ktorým sa práve zrútil celý svet

nie, že by som bol škodoradostný, ale proste mám to rád,

keď vidím akým šport a futbal osbitne, fenoménom je

Zverejnené

Tak taký telefonát som mal aj ja štvť hodinu pred koncom zápasu z čiech od známe že postupujú.

Jendo postupujeme a zložil, srandista.

A potom som mu zavolal jakeď zápas skončil.

Figu borovu a tiež som zložil he he.

Zverejnené

sani ty nacionalistický šovinista :lol::):)

podobné veci robieval sesternicin muž, keď bolo po pretekoch F1

zrazu zvoní telefón a keď som zodvihol tak som ho počul pískať taliansku hymnu

no ale k téme

pán z grotesky v sebe nemá ani štipku sebakritiky

"Jedenástka aj červená karta boli chyby.

Bol to pre nás katastrofický večer, v ktorom sme najskôr stratili Ribéryho, a potom prišlo úbohé rozhodnutie arbitra o pokutovom kope.

Normálne to vyzeralo tak, akoby bol tento zápas už dopredu prisúdený Talianom.

Sme z toho celého veľmi sklamaní,"

skonštatoval R. Domenech.
Zverejnené

Ktosi tiez raz spominal, ze si robili so susedom napriek... Ked hrala SPARTA - SLAVIA a podla toho ako sa menil stav, chodili si zvonit a provokovat sa.. :lol:

Zverejnené

ešte k tej F1

vtedy akurát začínal boom s mobilmi a tak sa bráchioom prezváňali

najčastejšie hneď po štarte alebo keď niekto vyletel z trate

teraz rozmýšľam kde takéto príspevky premiestniť alebo ako opäť zahájiť ON TOPIC :lol:

Zverejnené

Krásny výkon Rusov, Švédi nemali nárok nič neukázali nič im nevychádzalo nevedeli si ani nahrať zato rusi hrali pekne kombinovali, perfektné prihrávky len škoda že to nevedeli poriadne zúžitkovať v koncovke

Zverejnené

Pri posledných Ruských šanciach som mal pocit nejakej takej ležérnosti z ich strany, ako keby už ani viacej gólov nechceli dať.

Nemilo ma prekvapili Švédi, tipoval som ich za víťazov, ale keď nezahrá Ibrahimovič tak je celé mužstvo bezradné.

Celý zápas sa držali jednej taktiky, centrované vysoké lopty a to Rusi hravo zvládali. Žiadna rýchla priamočiara, alebo prekvapujúca akcia.

Síce bojovali ale chýbala prekvapujúca myšlienka.

P.S.

Tomassi

Nemal chváliť deň pred večeru.

Zverejnené

rusky futbal ako taky vobec nemusim..ale pozeral som prvy polcas a to co Rusi predvadzali si jednoznacne zasluzilo aby postupili, hrali skvelo a keby im to vychadzalo mohli Svedi poriadne nakupit

Zverejnené

Ah jaaaaaaj ... Rusi v 4finale - strasne nieco! Skoda ze to Sverige vcera tak pokazili a bohuzial uz idu domov! Ale dufam ze teraz im Oranjes riadne nakopu rit!!!

Takze mame zname kompletne 4finalove dvojice, komu to viacej doprajete aby isiel dalej? :lol:

Portugal - Germany

Croatia - Turkey

Netherlands - Russia

Spain - Italy

Zverejnené

u mna jednoznacne:

Portugal

Türkiye

Holandania

Italia

skratka, nieje o com :lol:

Zverejnené

Rusi nehrali svoj futbal a preto aj vyhrali

toto bola nízkozemská škola jak vyšitá

inak páčilo sa mmi rozlosovanie,

v poslednom kole sa ani v jednej skupine nestretli celky, kt. by mali po 6 bodov

a čiže sa všade o niečo hralo

ďalej pôjdu

POR/GER tu sa neodvážim tipovať

Portuglaci môžu doplatiť na Ricardove kiksy pri štandartkách

CRO - nie je o čom, ak chcú Turci uspieť musia dať prvý gól,

lebo proti tomtuto súperovi sa už nevschopia

NED - ak by chceli Rusi uspieť, tak musia premieňať šance a netriafať tyčky(ktovie koľko už ich nastrelili)

SPA - bude veľmi zaujímavý zápas, myslím, že Španieli prekročia svoj tieň

hrajú dvaja južania, takže bude pískať Micheľ a keď bude pískať Micheľ bude pršať

a Španielom to v daždi ide

Zverejnené

Ano, suhlas. Vidno rukopis holandskeho trenera.

Svedi su z formy a ked sa ku tomu pridruzi zraneny Ibrahimovic, tak to je potom bieda.

Zverejnené

Tak aj ja sa vyjadrim ze koho si prajem dalej :lol:

Portugal - Germany ... nemam rad ani jeden z tychto teamov, ale radsej by som dalej videl Nemcov

Croatia - Turkey ... jednoznacne chcem dalej vidiet Turkiye!!!

Netherlands - Russia ... dufam ze Holandania pomstia Svedov a Rusov pekne poslu domov

Spain - Italy ... nieje o com! AZZURRI musia ist dalej, lebo to je jedina sanca ako ostat v hre o titul :)

Zverejnené

no tak predpoveď mi nevyšla

Micheľ bude pískať zápas RUS - NED

asi je nejakým nepísaným pravidlom, nepískať 2 zápasy rovnakému mužstvu

inak SPA - ITA bude pískať Herbert Fandel asi najvážejší Micheľov konkurent

Zverejnené

pekný futbal to bol

zajtra to bude asi najmenej pohľadný zápas z týchto 4-finálových, ale nepredbiehajme

Nemci sa mi opäť viac a viac podobali na ten mančaft z 2006

aj keď sú mi sypmatický, pri tej Schweinsteigerovej radovačke ma hneď napadlo heslo

" blonde haare - blaue augen " :lol:

no a Ricardo splnil čo som od neho predpokladal

Zverejnené

Zasluzene sa lucia. Nemci to zvladli na vybornu.... Zaverecna bodka bol zaber do hladiska na tu nadhernu Portugalcanku... :lol:

Zverejnené

Super ze Portugalci vypadli :lol: Moc ich nemusim, takze v podstate radost! Ani Nemcov nemam nejako moc rad, ale su prijatelnejsi pre mna ako Portugal ... no a skoda ze som ja tu Portugalcanku na konci nevidel :) hh

No a dneska dufam ze sa Turcom podari vyhrat, bolo by to super keby isli opat dalej - takze dneska fandim Turkiye! :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov