aljak63 Zverejnené 17. Jún, 2008 Zverejnené 17. Jún, 2008 Nooo pre mna bola tato B-skupina taka nudna dost, ani jeden z tych teamov nijako neoblubujem cize ked sa hrala B-skupina tak to bol ako den volna na Eure! Ale postupili ti od ktorych sa to aj cakalo a sice Hrvatska a Nemci! A prve stvrtfinalove dvojice su teda zname! V zapase Portugal vs Germany to viacej prajem asi Nemcom, no a v tom druhom to je jasne ze Turecku! Dneska je dolezity den, ked sa rozhodne o druhom postupujucom z C-skupiny! Holandania to uz maju iste, ale stale maju realnu sancu vsetky 3 dalsie teamy! Ja vsak stale dufam ze to budu Azzurri!!! Tak snad to aj vyjde a Holandania ten zapas az tak strasne nevypustia a s Rumunmi aspon remizuju! FORZA Squadra Azzura!
sani Zverejnené 17. Jún, 2008 Zverejnené 17. Jún, 2008 Si myslím že sú to profesionáli a teda budú pozerať aj na meno aj na skóre vo vzájomných zápasoch. :lol:
aljak63 Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 Supeeeeeeeeer! AZZURRI idu dalej :lol: Velka radost bola u nas vcera doma! Vsetko vyslo podla planov, Squadra Azzura si poradila s Francuzmi, ktori sa na Eure vcera lucili! Potesili aj Oranjes - hlavne preto ze nevypustili zapas a vyhrali aj 3.zapas v skupine smrti - lucia sa teda aj Rumuni! A neska dufam ze Sverige zahraju poriadny zapas a poslu domov Rusov!!! Lets go Sverige!
Tom182 Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 mam rad aj Francuzov aj Talianov...ale Italia je Italia..a preto som velmi rad ze sa im podarilo zvitazit a postupit dalej :lol:
wysky Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 Francuzi vcera odohrali smoliarsky zapas, najskor zranenie Riberiho, penalta-cervena karta, Henry tecoval loptu... :lol:Ale nspriek tomu, Taliani hrali vcera dobre a postup s vitazstvom si zasluzili.
tomassi Zverejnené 18. Jún, 2008 Autor Zverejnené 18. Jún, 2008 presneSquadra mala aj kúsok povestného šťastia - zranenie Riberiho, penalta-červená karta, Thierryho teč... ale treba povedať, že sa šance chytili oboma rukami(nielen tými Buffonovými) a zápas nepustilinesnažili sa ubrániť chudobné vedenie, ale čím skôr ho poistiť ďalšími gólmi asi začnem chodiť po fórach a diskusiách, kde si zastávali Abidalašak ten chlap počas celých ME nič neukázal, či už hral na kraji alebo v stredeDomenech - Domenech, ty by sa určite lepšie uplatnil ako kreslená postavička v komikse alebo nejaký pandrlák v groteske, ale tréne LeBleus určite niena MS ho zachránila len Zidaneova forma
wysky Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 Inak, zabery, ako bolo mozne vcera vidiet v hladisku, ked Taliani vyvolavali nejakym znamym ohladom vysledku z druheho zapasu, na tychto zaverecnych zapasoch milujem. :lol:
tomassi Zverejnené 18. Jún, 2008 Autor Zverejnené 18. Jún, 2008 obrázok z veľkých šampionátov, na ktorom je ruka pri uchu je pre posledné zápasy skupinovej priam až kultovýniekedy to bolo malé rádijko-tranzistor, teraz je to mobil ešte sa teším na posledné minúty, či penalty vo vyraďovačkácha tie utrápené tváre fanúšikov, ktorým sa práve zrútil celý svetnie, že by som bol škodoradostný, ale proste mám to rád, keď vidím akým šport a futbal osbitne, fenoménom je
sani Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 Tak taký telefonát som mal aj ja štvť hodinu pred koncom zápasu z čiech od známe že postupujú.Jendo postupujeme a zložil, srandista.A potom som mu zavolal jakeď zápas skončil.Figu borovu a tiež som zložil he he. :lol:
tomassi Zverejnené 18. Jún, 2008 Autor Zverejnené 18. Jún, 2008 sani ty nacionalistický šovinista :lol::):) podobné veci robieval sesternicin muž, keď bolo po pretekoch F1 zrazu zvoní telefón a keď som zodvihol tak som ho počul pískať taliansku hymnu no ale k téme pán z grotesky v sebe nemá ani štipku sebakritiky "Jedenástka aj červená karta boli chyby. Bol to pre nás katastrofický večer, v ktorom sme najskôr stratili Ribéryho, a potom prišlo úbohé rozhodnutie arbitra o pokutovom kope. Normálne to vyzeralo tak, akoby bol tento zápas už dopredu prisúdený Talianom. Sme z toho celého veľmi sklamaní," skonštatoval R. Domenech.
wysky Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 Ktosi tiez raz spominal, ze si robili so susedom napriek... Ked hrala SPARTA - SLAVIA a podla toho ako sa menil stav, chodili si zvonit a provokovat sa.. :lol:
tomassi Zverejnené 18. Jún, 2008 Autor Zverejnené 18. Jún, 2008 ešte k tej F1vtedy akurát začínal boom s mobilmi a tak sa bráchioom prezváňalinajčastejšie hneď po štarte alebo keď niekto vyletel z trateteraz rozmýšľam kde takéto príspevky premiestniť alebo ako opäť zahájiť ON TOPIC :lol:
phersu Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 Krásny výkon Rusov, Švédi nemali nárok nič neukázali nič im nevychádzalo nevedeli si ani nahrať zato rusi hrali pekne kombinovali, perfektné prihrávky len škoda že to nevedeli poriadne zúžitkovať v koncovke
sani Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 Pri posledných Ruských šanciach som mal pocit nejakej takej ležérnosti z ich strany, ako keby už ani viacej gólov nechceli dať.Nemilo ma prekvapili Švédi, tipoval som ich za víťazov, ale keď nezahrá Ibrahimovič tak je celé mužstvo bezradné. Celý zápas sa držali jednej taktiky, centrované vysoké lopty a to Rusi hravo zvládali. Žiadna rýchla priamočiara, alebo prekvapujúca akcia.Síce bojovali ale chýbala prekvapujúca myšlienka. P.S.TomassiNemal chváliť deň pred večeru. :lol:
Tom182 Zverejnené 19. Jún, 2008 Zverejnené 19. Jún, 2008 rusky futbal ako taky vobec nemusim..ale pozeral som prvy polcas a to co Rusi predvadzali si jednoznacne zasluzilo aby postupili, hrali skvelo a keby im to vychadzalo mohli Svedi poriadne nakupit
aljak63 Zverejnené 19. Jún, 2008 Zverejnené 19. Jún, 2008 Ah jaaaaaaj ... Rusi v 4finale - strasne nieco! Skoda ze to Sverige vcera tak pokazili a bohuzial uz idu domov! Ale dufam ze teraz im Oranjes riadne nakopu rit!!! Takze mame zname kompletne 4finalove dvojice, komu to viacej doprajete aby isiel dalej? :lol: Portugal - Germany Croatia - Turkey Netherlands - Russia Spain - Italy
Tom182 Zverejnené 19. Jún, 2008 Zverejnené 19. Jún, 2008 u mna jednoznacne:PortugalTürkiyeHolandaniaItalia skratka, nieje o com :lol:
tomassi Zverejnené 19. Jún, 2008 Autor Zverejnené 19. Jún, 2008 Rusi nehrali svoj futbal a preto aj vyhralitoto bola nízkozemská škola jak vyšitá inak páčilo sa mmi rozlosovanie, v poslednom kole sa ani v jednej skupine nestretli celky, kt. by mali po 6 bodova čiže sa všade o niečo hralo ďalej pôjdu POR/GER tu sa neodvážim tipovaťPortuglaci môžu doplatiť na Ricardove kiksy pri štandartkách CRO - nie je o čom, ak chcú Turci uspieť musia dať prvý gól, lebo proti tomtuto súperovi sa už nevschopia NED - ak by chceli Rusi uspieť, tak musia premieňať šance a netriafať tyčky(ktovie koľko už ich nastrelili) SPA - bude veľmi zaujímavý zápas, myslím, že Španieli prekročia svoj tieňhrajú dvaja južania, takže bude pískať Micheľ a keď bude pískať Micheľ bude pršať a Španielom to v daždi ide
wysky Zverejnené 19. Jún, 2008 Zverejnené 19. Jún, 2008 Ano, suhlas. Vidno rukopis holandskeho trenera. Svedi su z formy a ked sa ku tomu pridruzi zraneny Ibrahimovic, tak to je potom bieda.
aljak63 Zverejnené 19. Jún, 2008 Zverejnené 19. Jún, 2008 Tak aj ja sa vyjadrim ze koho si prajem dalej :lol: Portugal - Germany ... nemam rad ani jeden z tychto teamov, ale radsej by som dalej videl Nemcov Croatia - Turkey ... jednoznacne chcem dalej vidiet Turkiye!!! Netherlands - Russia ... dufam ze Holandania pomstia Svedov a Rusov pekne poslu domov Spain - Italy ... nieje o com! AZZURRI musia ist dalej, lebo to je jedina sanca ako ostat v hre o titul :)
tomassi Zverejnené 19. Jún, 2008 Autor Zverejnené 19. Jún, 2008 no tak predpoveď mi nevyšlaMicheľ bude pískať zápas RUS - NEDasi je nejakým nepísaným pravidlom, nepískať 2 zápasy rovnakému mužstvuinak SPA - ITA bude pískať Herbert Fandel asi najvážejší Micheľov konkurent
tomassi Zverejnené 19. Jún, 2008 Autor Zverejnené 19. Jún, 2008 pekný futbal to bolzajtra to bude asi najmenej pohľadný zápas z týchto 4-finálových, ale nepredbiehajme Nemci sa mi opäť viac a viac podobali na ten mančaft z 2006aj keď sú mi sypmatický, pri tej Schweinsteigerovej radovačke ma hneď napadlo heslo" blonde haare - blaue augen " :lol:no a Ricardo splnil čo som od neho predpokladal
wysky Zverejnené 19. Jún, 2008 Zverejnené 19. Jún, 2008 Zasluzene sa lucia. Nemci to zvladli na vybornu.... Zaverecna bodka bol zaber do hladiska na tu nadhernu Portugalcanku... :lol:
aljak63 Zverejnené 20. Jún, 2008 Zverejnené 20. Jún, 2008 Super ze Portugalci vypadli :lol: Moc ich nemusim, takze v podstate radost! Ani Nemcov nemam nejako moc rad, ale su prijatelnejsi pre mna ako Portugal ... no a skoda ze som ja tu Portugalcanku na konci nevidel :) hh No a dneska dufam ze sa Turcom podari vyhrat, bolo by to super keby isli opat dalej - takze dneska fandim Turkiye! :)
Odporúčané príspevky