Skočiť na obsah

UEFA-EURO 2008 (Österreich - Suisse)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nádhera nádhera. Tak takýto obrat si zaslúži poklonu.

Prvý polčas som napoly spal a toto ma veru dosť prebralo.

A blb Demirel ďalší ktorý sa može pochváliť tym ze sa neudrzal na uzde

• Odpovedí 300
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

91

• wysky

36

• aljak63

36

• Tom182

24

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

TUR 3:2 CZE

skvelý koniec zápasu aj keď mi v tipovačkš odpáli 5 bodov

to čo predviedol Petr Čech by som čakal skutočne od hocikoho

dokonca aj od van der Saara, či Gigi Buffona,

ale zákrok alá "mad" Jens Lehman od tohto ľudského pavúka isto nie

Ak Turci nastúpia takých 45. minút pred výkopom a začnú hrať,

tak sa možno dočkajú aj titulu

Myslím, že spravodlivosť zaúradovala a nezaslúžené 3 body z prvého stretnutia,

boli lvíčatem na nič

SUI 2:0 POR

sa dalo čakať, škoda že Portugalci nedali aspom gólik

takže

A1 - Portugalsko

A2 - Turecko

Zverejnené

mno, asi kopa ľudí hryzie tikety

toto bol teda zápas

a tá žltá hráčovi na lavičke nemala chybu

Zverejnené

no game

konečne už som si myslel, že nás obídeš

akurát dnes som pozeral,

že kto písal do témy o MS 2006 a teraz sa tu neukáže

Recber Rustu (TOM sorry, neviem kde sú ktoré znaky) sa predsa len postaví do brány

a to vo štvrťfinálovom zápase proti Chorvátom

Zverejnené

Ešte že majú Turci adekvátnu náhradu za Demirela, ale toto sa nerobí, by to bolo ešte veľmi zaujímave keby česi strelili gól a išlo by sa na penalty, veľmi zaujímavy rozstrel

Zverejnené

Česi posledných 15 minút hrali horšie ako slovenská reprezentácia a to je už čo povedať.

Zverejnené

Cechov stastie opustilo.

ad) Cech - zial stava sa... Akurat aj Zeman vravel, ze v minulosti mavali Cesi toho stastia viac.. Tak dnes u nich absentovalo.

Zverejnené

No šak bolo na čase,

lebo to štěstíčko sa lepilo príliš často, napr. hneď v prvom zápase šampionátu

Zverejnené

no game

konečne už som si myslel, že nás obídeš

akurát dnes som pozeral,

že kto písal do témy o MS 2006 a teraz sa tu neukáže

ále, tu som, len je tu toľko odborníkov, že sa neodvážim diletantsky napísať :lol:

teraz som musela :) tých posledných 15 minút česi vypustili nadobro, nejde všetko hádzať na Čecha

Zverejnené

Možno to ma čosi dočinenia aj s kondičkou,

lebo aj v dvoch predchádzajúcich zápasoch ku koncu odchádzali

proste doplatili na to, že nemali dirigenta jak po hernej, tak po kondičnej stránke

Zverejnené

Turkov nemám rád, lebo z maminho, nevlastného otcovho prapradeda urobili janičiara, ale ich dnešná snaha bola po zásluhe odmenená. Česi sa veľmi skoro stiahli brániť výsledok. Je aj pravda že rozhodca mohol kľudne odpískať jedenástku proti Turkom za vysokú nohu v šestnástke, ale to len potvrdilo že v každom zápase nejaký kix rozhodcovia vytrelia, veď sú len omylní ľudia.

:lol:

Zverejnené

wow..tak to je nieco skveleeee! Türkiye sa ani za stavu 2:0 nevzdali a bojovali dokonca..neskutocny obrat v zapase, ktory zavelil Arda Turan a nakoniec turecky hrdina Nihat Kahveci dvomi golmi potopil cesku reprezentaciu..skveleeee :lol:

Zverejnené

a tá žltá hráčovi na lavičke nemala chybu

no :lol:

nebol ten rozhodca španiel? lebo tam je toto pomaly normálna vec :) minule jednému rozcvičujúcemu vytiahol dokonca červenú :)

ten výsledok mi je ľúto kvôli čechovi, taká chyba a taký brankár... v inom športe čechom nefandím ani za boha, ale vo futbale som z toho výsledku velice smutná

/jeeeej môj dvetisíci príspevok, no tak venujem ho futbalu, nech vyhrá ten lepší! /čiže tialiani ;) //

Zverejnené

supeeeeer! ja som priam nadseny! Ked dali Cesi 2.goal, tak som mal chut vypnut telku... ale som si povedal: ved maju este takych 30 minut, urcite daju aspon na remizu, ved turci sa nikdy nevzdavaju! No a potom proste turci totalne tlacili, cesi boli radi ked presli za polku! Cas sa kratil, no a 15 minut pred koncom prisiel konecne goal - Arda Turan! Vynikajuco... Napor pokracoval a prisiel cas Nihata Kahveciho - najprv po Cechovej chybe vyrovnal, to uz som mal obrovsku radost ze uvidime penalty, no ale potom minutku nato prisiel dalsi goal v podani Nihata a Cechom bolo razom do placu! Ale ten druhy goal Nihata bol prekrasny - aj na Prime to chvalili ze ako to uzasne spravil! No a obrat z 0:2 na 3:2 bol na svete! Potom este prisla drama ked Demirel uplne zbytocne sotil Kollera a dostal cervenu, no a Turci uz nemohli striedat a zacal som sa bat ze Cesi vyrovnaju - no a penalty by boli v tejto chvil asi dost zaujimave... No nastastie sa nic nekonalo a napokon prepukla na stadione obrovska turecka radost! :lol:

btw. ta zlta karta pre Barosa bola fakt podarena :) a rozhodca bol Sved :)

Gratulujem Turkiye a snad aj vo stvrtfinale poslu domov Chorvatov!!!

Zverejnené

/jeeeej môj dvetisíci príspevok, no tak venujem ho futbalu, nech vyhrá ten lepší! /čiže tialiani //

a to ešte bol písaný niečo o 04:48:19

no nešla si spať, ale práve naopak vstávala si

treba zaradiť do zlatého archívu fóra

Zverejnené

tak rozbehnuty zapas a 2 : 0 a smola , skoda Cechom som daval vacsiu nadej... :lol:

Zverejnené

Nechapem, čo je take čudne na tej žltej karte pre Baroša. Je to uplne normalna vec, že za nešportove spravanie dostavaju karty aj hrači na lavičke. :lol:

Zverejnené

Zaujimave veci sa deju... Na margo van Bastena, vraj si ma rozmysliet, co urobit, lebo odflaknuty zapas Holandska proti Rumunsku ho moze stat zabuchnute dvere do Talianska, kam by vraj mal ist trenovat... :lol:

Talianske noviny sa stazuju na rozhodcov, vraj sa nemylia v ich prospech (tak ako Cechov stastie opustilo, tak sa mozno v smere mylenia dockaju a Taliani :) )

Tie prestrelky su zaujimave... Nemecka reakcia na rakuske svalnate reci: "Uz zase mate velku hubu"... :)

Zverejnené

Nechapem, čo je take čudne na tej žltej karte pre Baroša. Je to uplne normalna vec, že za nešportove spravanie dostavaju karty aj hrači na lavičke. :lol:

pre mňa to také normálne nie je, a to pravidelne sledujem španielsku ligu, kde to vídavam...

to už sa ani zasmiať na tom nemôžem?

Zverejnené

to už sa ani zasmiať na tom nemôžem?

Nie nemôžeš!!! :lol:

Zverejnené

Tak az teraz to bolo zaujimave... :lol: Vykazanie oboch trenerov z lavicky...

Zverejnené

oba zapasy s vysledkom 1:0...Chorvati a Nemci su dalej..dalo sa cakat...no ja nemusim ani jedneho ani druheho..jedine comu verim ze Türkiye si poradi s Chorvatmi ako s Cechmi :lol:

Zverejnené

Ak Turci pokazia začiatok zápasu ako u nich býva zvykom na týchto majstrovstvách, tak Chorváti to už nepustia. Oni totiž hraju s väčším srdcom ako Českí futbalisti.

Včerajší zápas Nemcov s Rakúskom ma vôbec nenadchol a bol to prvý zápas ktorý som nedopozeral.

Zverejnené

Nemecko - Portugalsko nechávam otvorené,

a ak bude chytať Ricardo, tak by som favorizoval dokonca Nemčúrov

ale CRO - TUR, nie je o čom Turci pôjdu domov

Chorváti majú priam až neskutočne silné a vyrovnané mužstvo,

kt. dokáže meniť tempo hry a súperovi doslova nanútiť svoju hru

a duplom za Osmanov bude chytať Recber, ktorý už zďaleka nie je tým brankárom akým býval

no ale k dnešku

to, že Nízkozemci nastúpia s B-čko je viac než isté

a ako som už písal, lepšie sa v semifinále stretnúť s neskúsenými Rumunmi,

ako s ITA alebo FRA, ktorý majú skúseností z ťažkých zápasov na rozdávanie

inak pán Manuel Mejuto Gonzáles, by sa mohol vyjadrť,

prečo oboch trénerov poslal na tribúnu, lebo to vie asi len on,

no obávam sa, že ani on sám nevie, prečo tak učinil

Zverejnené

Keď si porovnám včerajší verdikt rozhodcu, teda vykázanie oboch trénerov na lavičku (pardon, do čestnej lože) s výstupom tureckého trénera, ktorý v zápase s Čechmi sotil do štvrtého rozhodcu, je to priam sranda. Pritom si obaja tréneri hneď podali ruky, takže nič vážne tam nemohlo byť.

Asi fakt vie dôvod vylúčenia len on sám.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov