Skočiť na obsah

UEFA-EURO 2008 (Österreich - Suisse)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ah jaj, skoda ze Squadra Azzura mala taky neprijemny vstup do Eura, no a snad protiu Francuzom a Rumunom to bude uz s vitaznym koncom, lebo v opacnom pripade by postup zo skupiny smrti sa mohol zdat strateny! FORZA ITALIA!

A tesim sa na dnesny vecerny futbal, a prajem vela uspechov pre Blagult, snad sa Zlatan aj Ljungberg ukazu v co najlepsom svetle!

• Odpovedí 300
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

91

• wysky

36

• aljak63

36

• Tom182

24

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Paraaaaaada! Blagult nesklamali a zdolali cely grecky anti-futbal :lol: To co predvadzali obhajcovia titulu Greci - to bolo neuveritelne, to bola snaha o znechutenie futbalu, esteze Svedi zahrali lepsi standart a presadili sa Zlatan ked trafil krasne spoza 16ky a 2.goal do brany dotalacil Hansson! Len tak dalej...

V druhom zapase Espana roztrielala Rusov ... 4:1! Najvacsiu zasluhu na tom mal skvely David Villa, ktory hattrickom zlozil Rusov! Napriek tomu je tento zapas zatial jedinym kde sa golovo presadili oba teamy!

Zverejnené

To pravidlo ma svoju logiku. Hrac svojvolne nemoze opustit hraciu plochu. Ak chce vystavit supera do offsajdu tak, ze zabehne za brankovu ciaru , moze sa potrestat zltou kartou, ale offside to nie je. V dnesnom sme popisuju pripad, ked jeden nas rozhodca sa takto sekol a chyba ho stala ucast na MS v Argentine.

Zverejnené

konečne sa na tie zápasy dá pozerať

a ešte keď vyhrávajú tímy, kt. fandím je to super

Zverejnené

Turci momentalne davaju do hry vacsie srdce ako Svajciari. Uvidime, ci sa im podari este rozhodnut. Kazdopadne, zaujimavy bude asi zapas Cesko - Turecko. Cesi to lahke mat nebudu, iked sa tiez zlepsuju.

Tak, a je to tu... 2:1 pre Turkov.... Uz sa tesim na zapas Cesko - Turecko. :lol:

Zverejnené

Je škoda, že Švajčiari vypadli, určite by bolo lepšie sledovať v ďalších zápasoch domáce mužstvo ako nejakých tureckých smradov.

Zverejnené

esteze to dopadlo ako to dopadlo..prvy polcas v bazene..poriadne o nicom..no nakoniec Türkiye dokazali zvitazit po goloch Şentürk a Arda Turan

urcite je lepsie sledovat dalej Turkov ako nejakych svajciarskych nefutbalovych smradov :lol:

Zverejnené

Prečo? Švajčiari nehrali zle a okrem toho jedného gólu mali niekoľko dobrých príležitostí. Yakin po prvom góle mal na kopačke druhý, chýbali mu centimetre.

A to si píš že pre lepšiu atmosféru na štadiónoch radšej by som tam videl Švajčiarov ako Turkov. Okrem toho od Turkov som čakal oveľa viac vzhľadom na to ako ich futbal v poslednej dobe napredoval. V skutočnosti ma ich hra mierne sklamala, jediným plusom bola ich efektivita.

Zverejnené

Ja som rad ze Turkiye vyhrali a udrzali tak sancu na postup! Dokonca su na tom uplne rovnako ako Cesi - 3 body, skore 2:3! Takze 15.juna to bude poriadne derby o postup do stvrtfinale... a snad sa to Turkom podari a pojdu dalej prave oni!

Vcera uz postupili Portugalci, dokonca uz maju iste aj 1.miesto ... takze uz len cakaju kto bude postupovat z pozicie cislo 2 v B-skupine... no ale predtym si este zahraju "exibicne" s domacimi Svajciarmi, ktori sa uz vcera s dalsim ucinkovanim na Eure rozlucili - a zapas proti Portugalsku bude uz len dernierou!

Zverejnené

ak sa zápas TUR - CZE skončí remízou, tak budeme mať jedinečnú šancu vidieť novozavedené pravidlo

keďže obaja majú skóre 2:3, tak po prípadnom remízovom zápase budú o postupe rozhodovať penalty

CZE začali hrať svoju hru, no špílmacher Rosa, Nedvěd im chýba,

takže nemôžu hrať na 2 útočníkov - jeden ladoborec druhý technik-rýchlik

a to ich ukracuje

dúfam, že sa Turci konenče naplno prebudia a postupujúcimi budú práve oni

Ak chcú Portugalci uspieť, tak musí nastať zmena na brankárskom poste

Ricardo bol pri štandartkách a celkovo centroch úbohý

vidieť, že nechytával

a nový tréner Chelski si to estš pochvaloval, že aspom je oddýchnutý

+edit

akurát čítam , že na SWE tréningu opäť vzbĺkli vášne

no prekvapujúco nie Melberg-Ljunberg,

ale útočníkom Werderu Brémy Markusom Rosenbergom a stredopoliarom Olympique Lyon Kimom Källströmom

Zverejnené

tak ako Yakin mal aj Nihat gol na dosah par centimetrov...

a aku lepsiu atmosferu robia svajciari?? myslis to neustale bucanie ak ma niekto iny loptu?? lebo okrem bucania som skor pocul hlasite povzbudzovanie "Türkiye, Türkiye" :lol:

Turci chceli viac vyhrat..bolo to vidno..SUI sa spoliehali len na rychle breaky..

Zverejnené

ak sa zápas TUR - CZE skončí remízou, tak budeme mať jedinečnú šancu vidieť novozavedené pravidlo

keďže obaja majú skóre 2:3, tak po prípadnom remízovom zápase budú o postupe rozhodovať penalty

V jednej diskusii na sme.sk som čítal že v takomto prípade rozhoduje lepší index vo svetovom meradle, takže ten rozhodne o postupe Čechov, pretože ho tuším majú lepší ako Turci, ale čo je pravda na tomto tak to neviem.

Turci chceli viac vyhrat..bolo to vidno..SUI sa spoliehali len na rychle breaky..

Ty si sledoval asi iný futbal lebo väčšinou som videl hrať pred tureckou bránou a Turci dali práve druhý gól z brejku ty jelito. Len pre pripomenutie: Turci hrali v bledomodrých dresoch, nie v červených, to ťa asi mýli od samého začiatku tejto diskusie.
Zverejnené

wow..tak to musel byt naozaj iny futbal..ze sa hralo pred tureckou brankou? tiez novinka..mozno este prvy polcas kedy sa tam brodili v zasranom dazdi..druhy polcas hrali Turci pekne a SUI sa na nic nezmohli..

velmi dobre viem v akych dresoch Türkiye hra..nemusis sa bat...biele dresy maju aj Slovaci..ale s tymi viem ze si ich nikdy nepomylim..hra sa totiz EURO :):):):lol:;)

Zverejnené

LOL :lol:

bohužiaľ treba súhlasiť s tým že Turci boli lepší. Minimálne v druhom polčase určite.

A aj pri tom tlaku čo mali Švajčiari až ku koncu zápasu musel Senderos ukazovať fanúšikom aby povzbudzovali.

Bučanie na Turkov je logické. Myslím že to je odvar toho čo by robili Turci ak by u nich hrali Švajčiari :)

V jednej diskusii na sme.sk som čítal že v takomto prípade rozhoduje lepší index vo svetovom meradle, takže ten rozhodne o postupe Čechov, pretože ho tuším majú lepší ako Turci, ale čo je pravda na tomto tak to neviem.

Ten by rozhodoval iba ak by tieto dva tímy nehrali posledný zápas medzi sebou a nemohlo tak prísť k penaltám.
Zverejnené

Ale Axel veď cely zapas boli vacsinov lepsi turci az na par momentov, keby ze Demirel nevybehne co vobec nemusel robit pri takomto terenne tak by nedali ani ten gol. Dufam ze Turci budu ti co postupia a nie cesi

Zverejnené

pred Chorvátmi klobúk dole

takto nanútiť hru akú chcu hrať oni súperovi a duplom Nemcom

sa len tak nevidí

Rakúšania môžu škaredo doplatiť na to nevyužívanie šancí

D±browski sa musí v hrobe otáčať

Zverejnené

ti Chorvati sa nezdaju Nemci boli uplne v prdeli z nich oproti tomu ako hrali s Poliakmi sa to nedalo ani porovnat nic neukazali a Chorvati to pekne vyuzili.

A ta penalta no pekne aspon som trafil presny vysledok hehe :lol:

Zverejnené

Co sa tyka Turecko-Svajciarsko, nesledoval som ho nejak zvlast pozorne, ale po vyrovnani sa mi zdali Turci viac odusevneni pre vitazstvo. Rozhodlo lepsie riesenie dolezitych situacii. Inak, co sa tyka vasni, pospominajte, ku comu doslo v barazi pred MS v Nemecku. Turci sa Svajciari sa stretli a v odvete v Turecku bola aj bitka medzi hracmi.

Chorvati dnes potvrdili poziciu cierneho kona a na PRIME uz vecer predbiehali, ked rozoberali ci je Chorvatsko prijatelny super pre Cechov vo stvrtfinale :lol:.

Pobavil ma Frantisek Straka, ked v prestavke Polsko-Rakusko zdrbal Poliakov a pytal sa, ci je mozne, ze to je to Polsko, ktore vyhralo kvalifikacnu skupinu s patbodovym naskokom pred Portugalcami...

Uz v nastavenom case, ked lopta bola pri rohovej zastavke Rakuska vravi komentator o rakuskych fanusikoch,, ze by nemali este "vesat hlavu", lebo do konca ostavalo este dva aj pol minuty. :).

Zverejnené

nemozem povedat ze ma vitazstvo chorvatov nad nemcami nepotesilo :lol:

Zverejnené

Fajn, ze Nemci prehrali ... moc ich nemusim, tak je to len a len dobre!

A v tom druhom zapase ta jedenastka v nadstavenom case, to asi silou mocou chceli aby domaci dali na Eure aspon jeden goal, tak museli nariadit taku prisnu 11ku! Skoda - hlavne pre Poliakov!

Zverejnené

Barmoša moc nemusím, ale dobre to povedal

za takéto zákroky, po akom bola odpískaná penalta,

sa v strede poľa vpohode dávajú karty, tak prečo to nepískať aj v 16-tke

Poliaci začali špekulovať a naťahovať čas a to sa im vypomstilo

inak veľmi pekný zápas, za ktorý si Boruc zaslúži absolutórium

hm

Nemci takmer odjakživa kritizovali za silový a neatraktívny futbal

preto som ich nemal rád ani ja

ale to čo predvádzajú od MS 2006 si ma získali, čo ovšem včera neplatilo :lol:

preto asi nepochpím tých, kt. k ním stále pretrvávajú antipatiu,

ale opäť je to o subjektivite,

mne sa páči, tebe nie

Zverejnené

Barmoša moc nemusím, ale dobre to povedal

za takéto zákroky, po akom bola odpískaná penalta,

sa v strede poľa vpohode dávajú karty, tak prečo to nepískať aj v 16-tke

Poliaci začali špekulovať a naťahovať čas a to sa im vypomstilo

inak veľmi pekný zápas, za ktorý si Boruc zaslúži absolutórium

To je tazke, su zakroky, ktore sa urobia v strede pola a sluzia na zastavenie, ci zbrzdenie utoku, tzv. takticky faul. Tieto zakroky sa nerobia pred sestnastkou, odkial hrozi priame ohrozenie brany. Podla mna to bola prisna penalta, obzvlast tesne pred koncom. A Rakusania take nieco skusali cely zapas, staci spomenut Ivanschitza, ktory prifilmoval pad, este v prvom polcase.

Kazdopadne, Rakusania si minimalne remizu zasluzili a gol Poliakov padol z ofsajdu. Takze remiza je podla mna spravodliva,

Zverejnené

A dneska je tu Italia vs Romania !!! Tak tu treba poriadne zabrat, ak dneska Squadra Azzura prehra tak sa s Eurom lucia - a to by bolo nieco strasne, takze treba jednoznacne vyhrat! Ideme Squadra Azzura!!!!!!!!

Forza Azzurri :lol:

Zverejnené

Kazdopadne, Rakusania si minimalne remizu zasluzili a gol Poliakov padol z ofsajdu.

jj
veľa ľudí zabúda, že ofsajd nie je vtedy ak sú pred útočiacim 2ja hráči
brankár sa počíta ako hráč a tu bol jasne vybehnutý
čím ďalej si ofsajdové pravidlo začínam vážiť,
lebo do futbalu prináša neskutočný kusisko myslenia a kreativity

toto druhé kolo sa s prvým nedá ani porovnať
prvé mi veľmi pripomínalo zápasy MS2006,
ale toto druhé ukazuje hru tak typickú pre európsky šampionát
Zverejnené

jj

veľa ľudí zabúda, že ofsajd nie je vtedy ak sú pred útočiacim 2ja hráči

brankár sa počíta ako hráč a tu bol jasne vybehnutý

čím ďalej si ofsajdové pravidlo začínam vážiť,

l

No, ale to sa v pripade Poliakov neudialo. V momente prihravky hrac, ktory strelil gol, nebol ku brane blizsie ako minimalne dvaja hraci supera, brankara nevynimajuc.

Inak, co sa tyka dneska, ocakavam vyborne zapasy, predovsetkym sa tesim na vecerny zapas. Nech vidime kvalitne vykony a nie alibizmus.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov