Skočiť na obsah

UEFA-EURO 2008 (Österreich - Suisse)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

myslím, že dlhoročná opora, takže Recber Rüstü,

ale tiež ma to zaujíma

• Odpovedí 300
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

91

• wysky

36

• aljak63

36

• Tom182

24

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Tiež to tak vidím s tou kvalitou zápasu. Úvodné zápasy také bývajú. Česi zase s kopou šťastia....

Zverejnené

no skoda..Turecko prehralo 2:0 :) nakoniec do branky nenastupil Rüştü ale Demirel..mrzi ma to ze nevyslo..a este dal za POR gol pepe, neuveritelne nesypmaticky hrac :lol:

Zverejnené

Nooo, zatial ma ani jeden zapas moc nezaujal... prvy som mal len tak pusteny a casom ma zacal pekne nudit! No a ten druhy, to som isiel spat po 1.polcase - takze som nevidel goal Pepeho, ktoreho fakt fakt nemusim (tymto "pozdravujem" real madrid)! Nooo ale skoda ze Turkyie prehrali - snad proti cechom a svajciarom im to pojde lepsie!

Dneska to zase zrejme bude o nicom - nemusim ani jeden z tych teamov co su tam

a tak cakat uz len na zapasy C-skupiny! Tam myslim ze sa bude naco pozerat!!! :lol:

Zverejnené

Nahodou celkom dobrý zapas, nakoniec chytal Demirel ktorý mal vela stastia. Turci boli nejaky slabucky, si ledva vedeli nahrat

A dnes by som si chcel pozriet tych Chorvátov co predvedu

Zverejnené

Ako by to mohlo vyjst Turkom, ved boli vcera jalovi... A to este Portugalci nastrelili dve brvna a tyc. :) :lol: Portugalsko sice nepredviedlo tiez nic moc, ale boli ako tak aktivni.

Zverejnené

Tak Chorváti zatiaľ držali Rakúšakov na dištanc, teraz sa však Rakúšaci oduševnili a je ich plno na ihrisku.

Zverejnené

Dufam, ze poliaci prekvapia a natru to skopcakom.

Zverejnené

Bude to ťažké. Pred dvoma rokmi ale dlho držali vyrovnaný stav, nakoniec ich Nemci "zlomili".

Zverejnené

:lol:

teraz mi riadne stislo, co zahodili Klose s Gomezom, prazdnu branu zblizka netrafit, ale dobre im tak :)

Zverejnené

Ja to mam tazke. :) Aj nemecky futbal mam celkom rad. Najme po majstrovstvach sveta zpred dvoch rokov. :lol:

Zverejnené

Tá šanca Nemcov zo 4. minúty :lol: Také šance sa bežne premieňajú v okresnej lige. Ale sa vyznamenali.

Inak futbal sa dá sledovať live aj na webe STV komu sa nechce otáčať hlavu na TV.

Zverejnené

Nepopieram, ze kvalita nemeckeho futbalu je dobra a vedel by som im v inom zapase fandit. Ale konkretne v tomto ide o viac, citit z neho neblahu historiu oboch narodov.

edit:

taka ironia, rodeny poliak Podolski dava prvy gol Nemecka

Zverejnené

To je prave to, ze toto je uz ine Nemecko. Ale ta historia je snad dobra kvoli potrebnej rivalite.

Tak zatial 1:0, da sa povedat, ze je to najlepsi zapas... Ale ako prave vravi Radolsky, uvodne zapasy nebyvaju pritazlive.

Zverejnené

taka ironia, rodeny poliak Podolski dava prvy gol Nemecka

A kto mu naň prihrával? Iný poliak, Klose.

2:0 o5 rovnaká spolupráca.

ale čo ma zaujalo tá štatistika ktorú spomenuli.

Podolski v 23 rokoch 27 gól za repre.

Zverejnené

Tak bohuzial, Poliaci si este musia pockat na vitazstvo proti Nemcom. Kazdopadne, zatial najlepsi zapas. Nemci maju svoju kvalitu.

Zverejnené

jasné

najlepší zápas, ale veľkú konkurenciu nemal

ja som Nemcov neobľuboval, ale po MS '06, sa môj pohľad na nich zmenil

asi ako sa zmenil ich herný prejav

Chorváti hrali, to čo im stačilo, ale mohli na to doplatiť

zajtra máme skupinu smrti,

dúfam, že cigoši potrápia Frantíkov

a Oranjes porazia Squadru

Zverejnené

tieto prvé polčasy prvých zápasov ma zabíjajú

normálne som zaspal :)

+edit

takže prvé viacmenej prekvapko je tu

ROM 0:0 FRA

- tomba klobúk dole

Abidal, Sagnol :lol:

Domenech by sa skutočne mal nad sebou zamyslieť

nechápem, prečo takmer všetky mužstvá to húkajú stredom a absolútne nevyužívajú krajných obrancov

Zverejnené

No paradicka Holandania... 3:0 s makaronmi. To sa mi paci :lol:

Zverejnené

Co dodat,... asi nic... :) naozaj vyborny futbal predviedli Holandania... :)...

Aj ked bolo 3:0 stale sa bolo na co pozerat, do poslednej minuty. A az v nastavenom case to muzstva, najme Holandania vzdali. Najme van Persie santil takmer dokonca... ;) Tesim sa na dalsi zapas oranzovych.

Inak, co sa tyka prveho golu Holandanov, vraj to nebol offside, lebo ratal sa aj Talian vyvalujuci sa za brankovou ciarov... Vraj sa zucastnil akcie... ;) Tot pravidlo, na PRIME si ho odkonzultovali s nejakym odbornikom na pravidla... :lol: Pre mna je to prekvapujuce a aj Vizek v studiu krutil hlavou, ze je to divne a odpadla tam taka lisiackost...

Zverejnené

fuj tak vysledok 3:0 v neprospech squadra azzura je nieco strasne :lol:

Zverejnené

Inak, co sa tyka prveho golu Holandanov, vraj to nebol offside, lebo ratal sa aj Talian vyvalujuci sa za brankovou ciarov... Vraj sa zucastnil akcie... :) Tot pravidlo, na PRIME si ho odkonzultovali s nejakym odbornikom na pravidla... :lol: Pre mna je to prekvapujuce a aj Vizek v studiu krutil hlavou, ze je to divne a odpadla tam taka lisiackost...

Je to čudne rozhodnutie, lebo podľa toho ako to chapem ja je tato situacia v rozpore s pravidlom 14.

Pre uplnosť-citacia z pravidiel na stranke SFZ.

"14.Ak hráč brániaceho družstva opustí hraciu plochu s úmyslom vystaviť súpera do postavenia

mimo hry, rozhodca posudzuje hernú situáciu tak, ako keby tento hráč zostal na hracej ploche.

Napomenie ho až po skončení útočnej akcie v čase, keď je lopta mimo hry."

Problem je, že Talian, ktory bol za brankovou čiarou tam nešiel umyselne ako sa piše v tomto pravidle. Preto by imho toto pravidlo v tejto konkretnej situacii nemalo platiť. Zrejme je to na posudeni rozhodcov alebo existuju ešte podrobnejšie pravidla, kde je to presne popisane.

Zverejnené

Nie je v rozpore s pravidlom 14, kedze pravidlo 14 popisuje uplne inu situaciu.

Podla vsetkeho existuje pravidlo (ktora ma byt podla toho co som pocul nove), ze aj ked je hrac vytlaceny za hraciu plochu, tak sa furt rata ako keby bol v hre.

A podla mna je to spravne... ved hrac moze hrat aj mimo ihriska, tak preco by sa nanho nemali v dobe, ked je mimo ihriska vztahovat pravidla?

Keby Talian namiesto svojho teatralneho valania sa po zemi radsej pokracoval v hre, tak gol vobec nemusel padnut. A vzdy ma potesi, ked nejake muzstvo doplati na svoje herecke vykony.

http://futbal.zoznam.sk/cl/13950/Ofsajd-to-nebol

Zverejnené

Vychadzal som z pravidiel, ktore su na stranke SFZ, no podľa tohoto nie su aktualne.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov