Skočiť na obsah

UEFA-EURO 2008 (Österreich - Suisse)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

A zabudol si napisat,ze uz to tak vyzera,ze tieto ME budu kontinentalnymi...

• Odpovedí 300
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

91

• wysky

36

• aljak63

36

• Tom182

24

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

aj keď Anglánom fandím, bol by som rád

konečne by sa zbavili toho, kto krízu v ktorej sa Angličania momentálne nachádzajú, zapríčinil

pán McLaren

Rusov čaká IZR(v) a AND

a Albion privíta Hrvatsku

takže by som sa pobavil, keby nepostúpili Chorváti, ale to asi ee

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

Rusi to budú mať ťažké, fandím im, ale dal som na nich X :lol:......hovorí sa že Holandania v Bielorusku nebudú tlačiť na pilu a stačí aj bodík.

Nato že by maly byť momentálne Angláni v tip top forme, Rakušákov v prípravnom moc nepotrápili....vyhrali 0-1

Zverejnené

Izraelci aj bez Benayoun-a dokázali zdolať Rusova otvorili tak postupové dvere Anglánom, takže Albion má opäť všetko vo vlastných rukách

Škóti to pekne domrvili a vo výborne rozohratej kvalde skončia až 3.

- iste ma na to vplyv aj odchod trénera, kt. uprednostnil trénovať Rangers pred nároďákom

Zverejnené

Včera si to ako premrdali Nóri.....Stačila im remíza doma s Tureckom ale bohužiaľ 1-2.

Turci to teraz musia poistiť doma s Bosnou čiže bežte podávať

Už sa to takmer všetko vykryštalizovalo. Ale ako je to v prípade rovnosti bodov?? skóre či najprv vzájomný?

Zverejnené

Ale ako je to v prípade rovnosti bodov?? skóre či najprv vzájomný?

Tak toto by zaujimalo moc aj mna!!!

Podla mna by to malo byt tak ze vzajomne skore v oboch zapasoch by malo byt smerodajne... ale ci to tak aj je? to netusim!

Zverejnené

podľa príkladu v našej sk.

- podľa uefa.com

1. Czech Republic 11 26

2. Germany 11 26

- podľa profutbal.sk, fotbal.cz

1. Nemecko 11 8 2 1 35: 7 26 - istý postup na ME 2008

2. Česko 11 8 2 1 25: 5 26 - istý postup na ME 2008

ja by som sa asi priklonil k uefa.com, lebo vaäčšinou rozhodujeú vzájomné zápasy, resp. skóre zo vzájomných zápasov

Zverejnené

AHA jasnééé, ved hovorili že čechom stačí na víťazstvo vyhrať na Cypre a nemusia sa pozerať na Nemcov. Chcel som to vedieť aby som si vyjasnil situáciu v A.skupine . Polsko už balí kufre a bere zo sebou niekoho POR, FIN, SRB. Teraz aspoň uvidíme či na to Fínsko má a nakope Portugalcom a pripraví ich tak o postup v prípade ak Srbsko oba svoje zápasy vyhrá ak som správne počítal :lol:?

Zverejnené

škoda, že Sev. Íri podobne ako Škoti domrvili vynikajúco rozbehnutú kvaldu

bolo by to asi jedno z naj prekvapiek v histórii kvalifikácii

myslím, že Portugalci X uhrajú a postup im neunikne

ja som skôr zvedavý na budúco-nedeľný žreb MS 2010

- inak repre futbal ma už tak nezaujíma, radšej mám futbal na klubovej úrovni, presnejšie PremierLeague

Zverejnené

20.45 Portugalsko - Fínsko /Porto, MICHEĽ (SR)/

len tolko :lol:

Zverejnené

Tak uz viem,aka bude najoblubenejsia dovolenkova destinacia ruskych turistov odteraz...Na Makarskej sa nebude dat pohnut :lol:

McClaren uz ukoncil posobenie pri anglickom kormidle...Teda poviem vam, ten Mc(C )Laren mal pekne blby rok a neskutocne spackany zaver :)

Zverejnené

Po spackaych MS v Nemecku, bolo vidiet, ze necoachuje Sven, pohnojil aj kvaldu

aj ked som 3lions fan, som rad ich nepostupu na ME

Najviac gólových asistencií:

1. Ján Kozák (SR) 7 :lol:

2. Dennis Rommedahl (Dán.), Franck Ribéry (Fr.), Andrea Pirlo (Tal.) po 6

Nasadenie jednotlivých mužstiev do košov pred žrebom záverečného turnaja majstrovstiev Európy 2008 vo futbale (v nedeľu 2. decembra o 12.00 h vo švajčiarskom Luzerne):

1. kôš: Rakúsko, Švajčiarsko, Grécko, Holandsko

2. kôš: Chorvátsko, Taliansko, Česko, Švédsko

3. kôš: Nemecko, Rumunsko, Portugalsko, Španielsko

4. kôš: Poľsko, Francúzsko, Rusko, Turecko

na tomto som sa fakt kvalitne pobavil

kedz uz konecne zrusia pravidlo, ze domaci musi byt nasadeni ako cislo 1

Zverejnené

OMFG! Anglicko nebude na EURO!!! Kto by to bol povedal? Koliska futbalu nebude na Majstrovstvach Europy... no to ako keby Canada nebola na Hokejovych majstrovstvach... Brutaaalne!

Inak som smutny... Fini mali do posledneho zapasu sancu na postup, lenze potrebovali zvitazit s Portugalskom, co sa bohuzial nepodarilo a skoncilo to trapnou remizou 0:0 :) Kto vie ci este Fini budu mat niekedy tak dobre rozohratu kvalifikaciu ako teraz!!! Ale jedno treba uznat, finsky futbal ide stale vpred - co mi robi neskutocnu radost! :lol:

A SOM ZVEDAVI NA ZREB EURO :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

a je to tu

A-skupina: Švajčiarsko, Česko, Portugalsko, Turecko

B-skupina: Rakúsko, Chorvátsko, Nemecko, Poľsko

C-skupina: Holandsko, Taliansko, Rumunsko, Francúzsko

D-skupina: Grécko, Švédsko, Španielsko, Rusko

zaujímavé bolo, že všetky mužstvá dostali v skupine také poradie v skupine, v akom koši boli

takže zahajujú Syrári s Čečáčkami

v Áčku, ale hlavne Béčku to bude pekná mastenica

Zverejnené

Fiiiha, no zaujimave! Hlavne C skupina vyzera brutalne! Italia vs France hned v skupine - no to bude derby! A este su tam aj Holandania, no teda Rumuni su v riti :lol: A aj Cesko, Portugal a Turkey v jednej skupine, tiez brutal - no a vyzera to tak ze domace teamy sa na Euro moc dlho neohreju...

Zverejnené

Rakušáci boli v prdely už pred žrebom

Moje želania

A: SUI, POR

B: DEU, HRV

C: ITA, NED

D: SVE, ESP(hlavne kvôli Cesc-ovi)

Zverejnené

A-skupina: Švajčiarsko, Česko, Portugalsko, Turecko

B-skupina: Rakúsko, Chorvátsko, Nemecko, Poľsko

C-skupina: Holandsko, Taliansko, Rumunsko, Francúzsko

D-skupina: Grécko, Švédsko, Španielsko, Rusko

ja by som chcel takychto postupujucich:

A: SUI, TUR

B: CRO, POL

C: ITA, HOL

D: GRE, SWE

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Na tohtoročné ME nepocestuje, prvý krát po piatich turnajoch, ikona španielskeho futbalu Raul.

Neocitol sa v nominácii.

A paradoxne som dneska čítal, aj keď neviem akú váhu má, že dostal od denníka Marca cenu Alfreda Di Stefana pre najlepšieho hráča Primera Division.

Zverejnené

Keď mal krízu, tak ho tam držali a keď mu to ide a je aj ocenený,

tak zostáva doma

mimoriadne ma potešila správa o nenominovaní Pippo-a Inzaghi-ho

Roberto Donadoni :lol:

Zverejnené

presne. Paradox.

Tak Inzaghi nejde na majstrovstvá. Pekne, normálne mi začínajú byť Taliani sympatickejší, aj keď, ešte stále je tam Totti :lol:

Zverejnené

ale vôbec nie

Francesco ako aj Alex Nesta sa repre dresu zriekli

Zverejnené

zistil som pred chvíľou pri pohlade na nomináciu.

No nič to nemení. V tej skupine sú moje kone Holandania a Francúzi.

Zverejnené

Waw - tak Euro zacina uz za 2 tyzdne... ten cas ale leti! A po cely cas Eura budem este doma, takze to mozem cele aj sledovat... super!

Kedze sa Anglicania nedostali na EURO, tak jedinym teamom ktoremu budem najviac fandit bude jednoznacne ITALIA :lol: v tej skupine kde sa ocitli vsak budu musiet podavat skvele vykony hned odzaciatku aby to dotiahli co najdalej!

LETS GO SQUADRA AZZURA

Zverejnené

už je to opäť o niečo menej

Konečné súpisky účastníkov šampionátu ME

mňa najviac prekvapila neúčasť najlepších krajných obrancov PremierLeague

Clichy, Sagna

u Bacaryho to môže byť spôsobené zranením,

no nezobrať Gaila :lol:

dúfam, že na tom poste bude hrať aspom Patrice Evra

a nie nevýrazný Abidal

Zverejnené

btw. - IDEME ROBIŤ AJ TIPOVAČKU? :lol:

by som sa kludne toho mohol ujat ak chcete - takze ak by sa naslo dostatok ludi - cca aspon 5, tak mozem vytvorit temu kam by sme tipovali VYSLEDKY (cize NIE!!! 1 x 2)... no a potom by som to ja vyhodnocoval, tak sa hlaste aby som vedel :) nebolo by to odveci - takze CAKAAAAAAM :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov