aljak63 Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 +edit zdroj sme.sk ak uverejňujete obrázky a takéto štatistiky, tak dávajte zdroj alebo link, aj keď len do obrázku
wysky Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 Tak snad dnes vecer uvidime dobry zapas, nie nejake takticke sachy...
Netto Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 Tak to hej ... mal by to byt dobrí zapas ... podla mna nemci na to maju ale prajem to španielom ved už 44 rokov čakaju omg a to je dlhá doba
game Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 nemci povestný nepekný futbal, celé ME neukázali nič moc, ani z tej 100 percentnej efektivity proti turkom vo mne nezostalo z ich Hry nič, skôr z tej tureckej. a ich povestné šťastie...myslím, že to vyhrajú, ale prajem to španielom
aljak63 Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 Ja dufam ze dneska konecne naplno zauraduje strelecky aj golovo skvely Fernando Torres! :lol: :) Uz som vytiahol aj spanielsku vlajku ktora bola samozrejme pri zapase Italia vs Espana preistotu zahrabana daleko v skrini, ale uz som to Espani odpustil a dneska im to velmi velmi prajem, takze moje sympatie ma jednoznacne LA ROJA!!! :) VIVA LA ROJA ;)
tomassi Zverejnené 29. Jún, 2008 Autor Zverejnené 29. Jún, 2008 jednoznačne najlepší hráč zápasu Španielsko-Rusko, Cesc Fabregas,bude hrať od začiatku stretnutia, takže víťaza máme jasného :lol: škoda, že chlapec nenastupoval od začiatku šampionátov v zákl. zostavemyslím, že by bol naj hráčom šampionátuje to taký španielský Pirlo
phersu Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 Ale ale. Dnes večer pôjdu španieli smutný z ihriska. To sú španieli pechári a zatiaľ moc ľahko išli, lenže vo finále narazí kosa na kameň
tomassi Zverejnené 29. Jún, 2008 Autor Zverejnené 29. Jún, 2008 jááááj čo ty vieš, ty pendecho :lol: mne až tak vadiť nebude, keď vyhrajú Nemčúriale povedať, že Španieli majú štěstíčko to ee možo narazí, ale myslím, že je natoľko ostrá aby ho pretla vo dvojehlavne som zvedavý na tú stopérsku dvojicubudú peknými štatistami
phersu Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 ááááááááááááááále čo ty vieš čo je to rozbitý nos. Ja som nepovedal že Španieli majú štěstíčko ale že oni sú práveže pechári a vždy ich pokladajú za favoritov a vždy trt z toho. Preto hovorím že Nemci vyhrajú. Mne je jedno kto vyhrá síce viacej fandím Nemcov.
tomassi Zverejnené 29. Jún, 2008 Autor Zverejnené 29. Jún, 2008 no uvidíme či sa potvrdia slová Gary Linekera Futbal hrajú jedenásti na každej strane a nakoniec aj tak vyhrajú Nemci.
Tom182 Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 dufam, ze ten kamen na kosu padne tak, ze sa kosa vzprieci a odrazi nemcom tie ich skarede hlavy :);):lol:: aspon ich nebudu mat zvesene ked budu s placom odchadzat :) ;)
wysky Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 Tak to Španielom vyšlo, vynikajúca lopta, dravý Torres a 1:0... Poddaní Juana Carlosa sú v laufe.... a útočia... :) Vynikajúci zápas... :lol: Ako to dopadne s Ballackom? Pred niekolkymi rokmi, v roku 2002, este ked hral v Leverkusene, mali v lige ako prvi naskok tri kola pred koncom 5 bodov. Ligu nakoniec nevyhrali. V tom istom roku prehral Leverkusen aj finale LM s Realom. Nakoniec prehrali Nemci aj finale MS v Japonsku a Juznej Korei... Tohto roku je chlapec na tom podobne... Ballack prestupil do Bayernu a tam ho vitali s tym, ze ho "naucia vitazit".
wysky Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 A je to tu... Novym majstrom Europy je Španielsko. Myslim, ze zasluzene. Kvalifikaciu zacinali problematicky a noviny ich oznacili za hlupakov. Bolo to po prehre v Severnom Irsku. Teraz su majstrami. :lol: Ballack zase nevyhral velku trofej. ALe tak to uz chodi... To foto s velkym napisom tu uz dajte niekto iny...
Sniper Zverejnené 29. Jún, 2008 Zverejnené 29. Jún, 2008 To foto s velkym napisom tu uz dajte niekto iny...aljak Finále dopadlo veľmi dobre a Španieli zaslúžene získali trofej po dlhých rokoch čakania. V prvom polčase bol krajší futbal, v druhom už len umne predlžovali čas. Keby Iniesta nesebčil tak si mohli vypracovať ešte niekoľko zaujímavých šancí navyše. Titul je však v správnych rukách a plne zaslúžene! :) :lol: :) ;)
Tom182 Zverejnené 30. Jún, 2008 Zverejnené 30. Jún, 2008 som rad ze to takto dopadlo a Spanieli pomstili vypadnutie Turkom :) o to vacsiu radost som mal pri prvom spanielskom gole..ked to tam zase posral nemec Lahm..tak mu treba :) super..Spanieli su majstri..zasluzene :lol:
aljak63 Zverejnené 30. Jún, 2008 Zverejnené 30. Jún, 2008 Europskymi majstami sa na UEFA Euro 2008 stali hraci reprezentujuci La Roju:...::: ESPANA :::...Espana vs Deutschland - 1:0 Goal: 33.minuta - FERNANDO TORRES :lol: Skveleee - ja som nadseny! Spanieli si to naozaj zasluzili, pretoze predvadzali kvalitny a pekny futbal cele Euro, a tu je zasluzena odmena! Goal z kopacky Fernanda bol skvely, a nakoniec v podstate jedinecny pretoze bol jedinym vo finale, ktore rozhodolo o drzitelovi europskeho titulu - a to su po 2.krat v historii Spanieli! Vynikajuco - gratulujem!
Ryan Giggs Zverejnené 30. Jún, 2008 Zverejnené 30. Jún, 2008 Ja to vidim tak, že ak sa Torres da dokopy môže vystrieľať Španielom titul. Volajte ma Nostradamus! :lol:
Netto Zverejnené 30. Jún, 2008 Zverejnené 30. Jún, 2008 Pekne im to natreli ... ŠPANIELI SU Uradujuci majstri Europy ... krasny gol torresa a ešte v posledných minutach mali krasnu možnost skorovat ked Senna netrafil odhlavičkovanu optu od xaviho myslím ... ale aj tak spanieli aj nabuduce ukažu čo vedia :lol:
tiborco Zverejnené 30. Jún, 2008 Zverejnené 30. Jún, 2008 No, tak Euro som veľmi nesledoval, akurát iba sem tam som chvílkami kukal zápasy (najmä od 1/4 finálových...), ale včera som si pozrel najdôležitejší zápas - a som tiež nadšený, že Španielsko vyhralo :lol: Boli jasne lepší, mohli vyhrať aj 3:0(možno aj viac) , ale to je totálne jedno, lebo i tak vyhrali :) ....Nemci sa mi zdali taký nemotorný, Španieli hrali pekný futbal :)
phersu Zverejnené 30. Jún, 2008 Zverejnené 30. Jún, 2008 Španieli vyhrali zaslúžene, Nemci sa celý zápas hľadali a ako si sa nemohli nájsť. Inak neviem čo na tom Fabregasovi všetci vidia veď včera nič nehral ale tomassi určite príde a napíše aký super výkon predviedol asi sme potom pozerali rozdielne zápasy :lol: a pán Rosseti akosi nechcel vidieť pár veci , ruka španiela pred šestnástkou alebo v šestnástke to si nie som istý, Silvova hlavička Podolskému a niektoré "fauly" tiež odpískané
aljak63 Zverejnené 30. Jún, 2008 Zverejnené 30. Jún, 2008 Po finalovom zapase bol vyhlasena idealny 23-clenny team celeho Euro 2008: Goalkeepers: Iker Casillas (SPA), Gianluigi Buffon (ITA), Edwin van der Sar (NED) Defenders: Carlos Marchena (SPA), Carles Puyol (SPA), Philipp Lahm (GER), Yuri Zhirkov (RUS), Jose Bosingwa (POR), Pepe (POR) Midfielders: Cesc Fabregas (SPA), Andres Iniesta (SPA), Marcos Senna (SPA), Xavi (SPA), Michael Ballack (GER), Lukas Podolski (GER), Konstantin Zyrianov (RUS), Hamit Altintop (TUR), Wesley Sneijder (NED), Luka Modric (CRO) Forwards: Fernando Torres (SPA), David Villa (SPA), Andrei Arshavin (RUS), Roman Pavlyuchenko (RUS) Ocenenie "Golden Boot" (zlata kopacka) ziskava najlepsi strelec turnaja: David Villa (SPA) - 4 goals Ocenenie "UEFA Player of the Tournament" ziskava najuzitocnejsi hrac turnaja: Xavi (SPA)
Tom182 Zverejnené 30. Jún, 2008 Zverejnené 30. Jún, 2008 uz len toho debilka Lahma by som odtial vyhodil..vzdy ked som pozeral hral o nicom...a nejako malo Turkov tam je..to nebude veru idealny tim :lol: :) :)
tomassi Zverejnené 30. Jún, 2008 Autor Zverejnené 30. Jún, 2008 pán Rosseti a ruky v 16-tke?nič neobvykléŠvajčiari a spol. by vedeli rozprávať mne sa Cescov výkon páčilnabehal tohto skutočne veľa, rozdával prihrávky, určoval tempo, ...ja som to videl takto, dokonca aj komentátori a odbornícimožno to rozdielne zápasy boli, treba si však všímať aj hru bez lopty, resp. čo hráč dokáže vyčarovať jediným dotykom (pred hlavičkou Torresa do žrde)alebo potom pomôže jedine pán Robel TOMv zápase s Tureckom hral skutočne otrasne, ale dal gól a čiastočne svoj výkon odčinil (aj keď Tebe sa znechutil ešte viac :lol:)a včera zazmätkoval v tom najdôležitejšom momente, ale to bolo spôsobené aj zranením,kvôli ktorému musel striedaťbez neho by sa Nemci nedostali do finále a to nehovorím o tom góle čo dal Turkom,ktorí mali kusisko šťastia
Odporúčané príspevky