Jump to content

tocka

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jaa

2

• weirdo

2

• hisham

2

• David

2

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

ahojte ludé zo severu

som v Ziline zajtra volny cas medzi 16.00 - 20.00 pondelok 16.00 - 07.00 rano utorok 16.00 - 20.00

takze ak stre tu dajaki toz co chcete kofolu hodit tak mozme bud na Solinkach alebo v centre toz to vsjo. Telefonne kontakty v pripade chcenia piste mi do posty.

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...
  • 10 months later...

Trojmedzie opätovne spojilo Slovákov, Čechov i Poliakov

Trojmedzie 25. augusta (TK KBS) - Spoločná štátna hranica medzi Slovenskom, Českou republikou a Poľskom v sobotu 25. augusta 2012 spojila niekoľko stoviek veriacich na Trojmedzí. Na mieste, kde sa stretávajú tri krajiny slávili spoločnú svätú omšu pútnici z Ostravsko-Opavskej, Bielsko-Źywieckej a Žilinskej diecézy. V spolupráci s obcou Čierne, Združením obcí Jablunkovska a Gminou Istebna to bolo už 4. spoločné stretnutie obyvateľov troch susediacich štátov.

Viac: http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20120825004

• 3 months later...

Ahojte

Vedel by mi niekto poradit hotel v ZIline na jednu noc co by stal v rozumenj cene ?

Pripadne nedalo by sa u niekoho prespat na jednu noc 3 ludia plus jeden malej 4 mesacnej pekny kluk :)

Jednalo by sa o noc z piatka 28.12 2012 na sobotu 29.12.2012

Kedze nemam nejaky rozumny spoj este na ten cas do Praglu :( Lebo som nestihol kupit ten spar day kua :( Kedze segra este blbla ze ide nejde ide nejde a pod...

• 4 months later...
  • 1 year later...