aljak63 Zverejnené 27. Január, 2008 Zverejnené 27. Január, 2008 ja osobne Skrtela moc nemusim, a ani jeho kvality nepovazujem az za nejake excelentne... :lol: vlastne som nerad ze "obohacuje" Liverpool - moj naj team z PremierLeague!!! Nech zije Sami Hyypia! Lets go LIVERPOOL FC! :)
bobsapp Zverejnené 27. Január, 2008 Zverejnené 27. Január, 2008 Slabý úvod z jeho strany. Ale Lpool hral ozaj hrozne až na benhayona. Ale Škrtel sa iste postupne zapracuje. Má na to všetky predpoklady a je to super chalan. Aj si plakal Aljak, ked si sa dozvedel že prišiel do tvojho tímu skvelý hráč ktorý mu môže iba pomôcť ? :lol: . Nechápem ťa. Ak bude mať za následok to že prišiel odchod Hypieho pravdepodobne do Celticu, tak vtedy trošičku budem, ale teraz nie.
tomassi Zverejnené 28. Január, 2008 Autor Zverejnené 28. Január, 2008 Poprosil by som pánov, kt. zápas nevideli, aby sa k nemu vevyjadrovali, takto BohoRovne neviem si spomenúť, kde a od koho som čítal, že neznáša, keď sa počas celého roka v nejakej téme neobjaví a počas MS ja najväčším odborníkom na danú problematiku 1. polčas bol skutočne trošku oplašený ten vlastný goal vlastným ani nebol na anglických stránkac je pripísaný Potter-ovi a padol po neskutočnej hrúbke Finnan-a Martin sa hádzal do strely, aby ju zblokoval, lebo iné riešenie možné ani nebolo určite to nebol výstavný vlastenec ako si ho zapichol Nicky Butt proti Gunners (inak 3:0 :lol:) 2.polčas to bolo o dosť lepšie, dokonca si dovolil aj parádičku chlapci viete vôbec odkedy sa nehrá ruská liga(naposledy hral UEFAcup) nevie ešte jazyk, vraj rozumie, ale komunikovať poriadne ešte nevie celá záloha REDS hrá úplne naprt, až na Yossi-ho ako bob písal Aljak keď sa už sťažuješ, prečo si nenapísal aj, že hrá s číslom, kt. za REDS nosil Jarri Litmanen, keď si už taký fanúšik POOL-u +edit Žreb osemfinálových dvojíc FA Cup-u, hrá sa na 1 zápas - 16., resp. 17. februára 2008: Bristol Rovers (II. liga) - FC Southampton (II.) Cardiff City (II.) - Wolverhampton Wanderers (II.) Sheffield United (II.) - FC Middlesbrough FC Liverpool - FC Barnsley (II.) Preston North End (II.) - FC Portsmouth Coventry City (II.) - West Browmich Albion (II.) FC Chelsea - Huddersfield Town (III.) Manchester United - Arsenal Londýn - pozrime že koho nám žreb dal dokopy dúfam, že nebude remíza, čiže zápas by sa musel opakovať z čoho by zase len a len profitovala Chelski
tomassi Zverejnené 30. Január, 2008 Autor Zverejnené 30. Január, 2008 Arsenal - Newcastle 3:0 (1:0) Góly: 40. Adebayor, 72. Flamini, 80. Fabregas, 60 127 divákov Magpies sú na to m veľmi, veľmi zle opäť vďakaBohu, za to, že Togo nepostúpilo na ACoN je skvelé pozorovať Ade-ho na ihrisku, tan chlapec proste fantastický dúfam, že Pompeys dnes odídu z DivadlaSnov aspom z jedným bodom
tomassi Zverejnené 2. Február, 2008 Autor Zverejnené 2. Február, 2008 Manchester City - Arsenal 1:3 (1:2) Ade sa znovu predviedol 2g sa dotiahol na leader-a strelcov C. Ronaldo-a (Ade-18 , Ronaldo-19) TTH hot Chicks 1:1 WoMan Utd. (1:0) - skoda TTH hral skutočne dobre Tevez dal gól až v 94. min Pompeys 1:1 Chelski (0:0) nové akvizície Pompeys hrali už oveľa lepšie ako v stredu na Old Trafford +edit Pool 3:0 Sunderland Škrťo odhral celý zápas a už na ňom bola vidieť oveľa väčšia istota(hlavičkové súboje, prihrávky, ...) Reds hrali však úplne slabúčko, čo má iste na svedomí Gerrard-ova "forma"
phersu Zverejnené 3. Február, 2008 Zverejnené 3. Február, 2008 TTH hral velmi dobre ale len skoda ze nasadili osobku na Ronalda a vzdy ked dostal loptu tak siel k zemi. Kazia tymto futbal a v podstate sa neni na co pozerat
tomassi Zverejnené 3. Február, 2008 Autor Zverejnené 3. Február, 2008 no aj s osobkou sa musí hráč vysporiadaťtoto je anglická liga a Christiano je dostatočne skúsený,aby vedel čo treba od súper očakávaťkeď sú niekt. zákroky aj tvrdšie a pískať by sa mohli, nech si chlapec spomeniečo predvádzal v pokutových územiachasi niečo z toho naučil aj Roooneyaldo-a a pozerať sa na čo bolo ono je to tak, keď sa mužstvo začne poliehať na výkon jedného hráčaviď: momentálne Gerrard, min. sezónu Henry
tomassi Zverejnené 10. Február, 2008 Autor Zverejnené 10. Február, 2008 Aston Villa - Newcastle 4:1 (0:1)Góly: 51., 72. a 90. Carew (tretí z pok. kopu), 48. Bouma - 4. Owen, 42 640 divákov- neskutočné :lol: Bolton - Portsmouth 0:1 (0:0)Gól: 81. L. Diarra, 18 544 divákov Derby County - Tottenham Hotspur 0:3 (0:0)Góly: 68. R. Keane, 81. Kaboul, 90. Berbatov (z 11 m), 33 058 divákov Everton - Reading 1:0 (0:0) Gól: 62. Jagielka, 36 582 divákov Middlesbrough - Fulham 1:0 (0:0)Gól: 11. Aliadiere, 26 885 divákov Sunderland - Wigan Athletic 2:0 (1:0)Góly: 42. Etuhu, 74. D. Murphy, 43 600 divákov West Ham United - Birmingham City 1:1 (1:1)Góly: 7. Ljungberg - 16. McFadden (z 11 m), ČK: 88. Bowyer (West Ham), 34 884 divákov Manchester United - Manchester City 1:2 (0:2)Góly: 90. Carrick - 24. Vassell, 45. Mwaruwari, 75 970 divákovvzorné správanie sa fanúšikov, pekné dresy, krásny zápas, perfektný výsledokdúfam, že zajtra to už bude o 5 bodov Chelsea - Liverpool 0:041 788 divákov, Martin Škrtel (FC Liverpool) odohral celý zápasteraz by som poprosil opísať Martinov výkonpodľa mňa v dvojici s Jamie-im mu to ide skvelevyhrával súboje vo vzduchu, predskakoval útočiacich hráčo a vypichoval loptyak bude po zdravotnej stránke fit, tak budúcu sezónu bude patriť k naj obrancom PL + editskoro som zabudolbol ohodnotený na 7/10 a strnka www.liverpoolfc.tv ho označila za naj hráča stretnutia
nutrinka Zverejnené 10. Február, 2008 Zverejnené 10. Február, 2008 tak tak, škrteľ hral veľmi dobre, v druhom polčase si aj vďaka nemu anelka nepískol, veľmi dobrý výkon inak neviem čo bolo na tom zápase manchestrov krásne, najmä v druhom polčase mi hra united prišla dosť kŕčovitá, dosť ich rozhodil druhý gól do šatne... ani poriadne nahrať si nevedeli. krásny je jedine výsledok :lol:
tomassi Zverejnené 10. Február, 2008 Autor Zverejnené 10. Február, 2008 to len, aby bola taká postupnosť, tak som to tam picholinak ManYoo v pekne kríze kľudne im mohol písknuť penaltu,ale sa ani nečudejm, že ju nepískoldosť bude teraz Christiano doplácať, na tie jeho predošlé výmysly
phersu Zverejnené 16. Február, 2008 Zverejnené 16. Február, 2008 Pohár FA - osemfinále Bristol Rovers - Southampton 1:0 Cardiff City - Wolverhampton Wanderers 2:0 FC Liverpool - Barnsley 1:2 Coventry City - West Bromwich Albion 0:5 Chelsea Londýn - Huddersfield Town 3:1 Manchester United - Arsenal Londýn 4:0 Ten posledny vysledok je vskutku krasny co povies tomassi :lol:, skoda ze som to nevidel :)
nutrinka Zverejnené 16. Február, 2008 Zverejnené 16. Február, 2008 nemal by si čo vidieť, sorry tomassi, ale arsenal hral otrasne, ani normálnu prihrávku si nevedeli dať. ale je treba priznať, že zostava bola značne pomenená oproti normálu /čo však nie je výhovorka :)/. stačil ešte kúsok, a Rooney by sa postaral o vyššiu prehru :lol:a najkrajšiu hru predvádzal Nani, čo tam ten chlapec robil s obranou Arsenalu, krásna podívaná skôr škoda, že som Chelsea nevidela :)
tomassi Zverejnené 17. Február, 2008 Autor Zverejnené 17. Február, 2008 Len najväčší optimisti si mohli myslieť, že zápas v ktorom zraneniami zdecimovaná zostava Arsenlu bude schopná čeliť ManWHo.viem, že aj ManYoo nepostavil kopec hráčov, no to sa porovnávať nedák rozoberaniu hráčov a ich možnosti zastúpiť ich inými rozoberať nejdemlen by som poprosil, aby ste sem prispievali aj po ligových kolách a hodnotili aj tabuľku 1. Arsenal 26 19 6 1 54:18 63+52. Man Utd 26 18 4 4 50:14 58+83. Chelsea 26 16 7 3 38:17 55 a keď som už rozbehnutý oslovím aj bratské duodúfam, že Škrteľovo ranenie môže za vypadnutie Pool-u z FAhajzlík jeden takto podraziť celý tímto sa dalo čakať a že posila
tomassi Zverejnené 24. Február, 2008 Autor Zverejnené 24. Február, 2008 Manchester opäť deklasoval Newcastle, tentokrát na ich pôde 1:5 a priblížil sa k Arsenalu na 3 body, kt. prišiel víťazstvo až v nadstavenom čase a to z penalty(nechcem diskutovať o tom či bola alebo nie) teší ma výkon ešte stále 18-ročného Theo-a Walcott-a, kt. sa konečne trafil a to hneď 2-krát na výkone Gunners v prvom polčase(hrali ako obarený) sa prejavil nešetrný, ba priam až brutálny zákrok domáce obrancu Taylor-a "video" TV kvôli brutalite zákrok neponúkli opakovaný záznam dúfam, že Eduardo bude ešte niekedy hrať
tomassi Zverejnené 7. Marec, 2008 Autor Zverejnené 7. Marec, 2008 takže v nedeľu proti Wigan-usom zvedavý, či strata Diaby-ho a Theo-a prinúti BOSSa postaviž Robin van Persie-homusíme konečne bodovať aj v lige, lebo Chelski a aj ManWhoo si mali cez víkend dobre zatrénujú aj keď Bolton je Boltonktovie či Ferguson opäť napodobní ex-trénera Boltonu Sammy-ho a jeden polčas bude sledovať z tribúny, no Sam zvykol ten prvý :lol: Pri chôdzi používam barly a necítim žiadnu bolesť. Niektorí doktori vravia, že uzdravenie bude trvať 9 mesiacov a niektorí tvrdia, že až 15 mesiacov. Áno, proti Anglicku nastúpim, ale až v odvetnom stretnutí v septembri 2009," tvrdil o svojom zranení pre Jutarnji List Eduardo. to je len a len dobré, chalanisko si takto verí
tomassi Zverejnené 10. Marec, 2008 Autor Zverejnené 10. Marec, 2008 Výsledky štvrťfinálových zápasov anglického futbalového FA Cup-u: Manchester United - Portsmouth 0:1 (0:0) - do semifinále postupuje Portsmouth Gól: 78. Muntari (z pok. kopu), ČK: 77. Kuszczak (Manchester), 75 463 divákov ManYoo boli celý zápas dominantou - jeden únik a čo narobí, Pompeys postúpili abs. nezaslúžene Barnsley - FC Chelsea 1:0 (0:0) - do semifinále postupuje Barnsley Gól: 66. Odejayi, 22 410 divákov po Pool-e si na pažbu pridali ďalšiu veľkú rybu po góle a záverečnom hvizde, takmer spadol štadión FC Middlesbrough - Cardiff 0:2 (0:2) - do semifinále postupuje Cardiff Góly: 9. Whittingham, 23. R. Johnson, 32 896 divákov - ďalšie prekvapko Bristol Rovers - West Bromwich 1:5 (1:2) - do semifinále postupuje West Bromwich Góly: 31. Coles - 16. J. Morrison, 30., 69. a 85. I. Miller, 73. K. Phillips, 12 011 diváko PL: FC Liverpool - Newcastle United 3:0 (2:0) Góly: 43. Pennant, 45. F. Torres, 51. Gerrard, 44 031 divákov Martin Škrtel (Liverpool) odohral celé stretnutie - brnkačka problém strák asi netkvie v trenérovi Wigan - Arsenal Londýn 0:0 tu pred zápasom mohli radšej niečo zasiať ako hrať futbal zorané mali kvalitne, tak som sa čudoval, prečo sa vlastne hrá dúfam, že ManYoo taktiež zakopne, lebo 2b sú skutočne málo
phersu Zverejnené 23. Marec, 2008 Zverejnené 23. Marec, 2008 Tak a mame po dnesnych dueloch Manchester United - FC Liverpool 3:0 Brown, Ronaldo, Nani Zapas bol prevazne na jednu branu Liverpool nic nehral hraci iba zbytocne kecali za co dostal aj Macherano cervenu. S vysledkom som uplne spokojny :lol: Chelsea - Arsenal 2:1 Drogba, Drogba - Sagna Zapas lepsi ako predosli kedze hrali obe dve muzstva ale ku koncu si to Arsenal pekne pokaslal co ma tesi lebo takto Manchester ma vacsi naskok, sice neviem ako je s vysledkami spokojny tomassi :) a komenatare nemali chybu Ked Toressa osetrovali za ciarov a zrazu sa zdvihol iba taky piskot a komentator : "a podla reakcie divakov sa nam na travnik vratil Toress Ked bol zaber na zadumaneho Wengera a komentator hovoril : Wenger urcite rozmysla nad tym preco stracaju na Manchester 6 bodov kedze iba jeden zapas prehrali a iba dva zapasy nestrelili gol a este jedna perlicka posledne minuty sa Chelsea utrhli Ano kolko hracov chelsea ide do predu? a takym suchym konstatujucim hlasom traja Ja som z nich nemohol :) ;)
tomassi Zverejnené 24. Marec, 2008 Autor Zverejnené 24. Marec, 2008 včera bola fakt super nedeľanajprv F1 skončila tak ako skončila, potom Grand Slam skončil úplne inak ako som čakal-chcel a doklepol to hokej prvý zápasManYoo - Pool- presne čo vravel pred veľkou nedelou anglický komentátor Andy Graynezáživný futbal na istotuPool opäť podal taký výkon ako v zápase podal ich kapitánŠkrťo hral dobre, s rozumom a ľahkosťou, teda do momentu prvého inkasovaného gólu- pramenil síce z nevybehnutia brankára reina-u, ale pripísal by som ho Škrteľovi, kt. mal radšej skákať a riskovať tým zrážku z brankárom Mascherano- síce debatoval viac ako mal, no rozhodca Bennetth mohol mať v romto zápase rovnejší meterza výsledok je za predvedený výkon a hru zaslužený Chelski - Arsenal- krásny zápas, plný nasadeniatoto bola hra s názvom futbalškoda, že ho skazil Drogbov vyrovnávajúci gól z offside-uremíza by mu plne svedčala
phersu Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 Náááhodou prvy zapas bol dobry nebol exceletny ale dobry. Nechápem tvoj dodatok s Bennetthom Arsenal si nezasluzil vyhrat a remiza by sice viac vyhovovala, ale Arsenal hral cely zapas o dost slabsie ako Chelsea, ktora vyhrala zasluzene
nutrinka Zverejnené 24. Marec, 2008 Zverejnené 24. Marec, 2008 Chelski - Arsenal remíza by mu plne svedčalaArsenal si nezasluzil vyhrat a remiza by sice viac vyhovovala, ale Arsenal hral cely zapas o dost slabsie ako Chelsea, ktora vyhrala zasluzenetak tak, remíza by tebe, ako fanúšikovi arsenalu svedčala viac, ale arsenal si po tých niektorých trma-vrma akciách nezaslúžil vyhrať, aj keď priznávam, prvý gól drogbu bol po offside, nuž čo, stáva sa /raz môžu zapískať aj pre chelsea/ v každom prípade výhra viac sedela chelsea, celú dobu hrali lepšie, útočne, napádali... celkovo ale veľmi kvalitný, oku lahodiaci futbal, hralo sa z jednej strany na druhú, proste paráda a prvý zápas pre mňa nebol z hľadiska súperov taký zaujímavý, a ani po hernej stránke to nebolo niečo geniálne, ale manchester vyhral zaslúžene, liverpool si pri nich moc nepípol
tomassi Zverejnené 24. Marec, 2008 Autor Zverejnené 24. Marec, 2008 Nechápem tvoj dodatok s Bennetthommohol pískať rovnako na obe strany /raz môžu zapískať aj pre chelsea/ :lol: :) :) raz by mohli aj Arsenalu, hlavne čo sa posudzovaniu offside situácií týka a to by si rozhodcia nemuseli ani spytovať svedomie
phersu Zverejnené 29. Marec, 2008 Zverejnené 29. Marec, 2008 Tak dnes som pozeral Bolton - Loosers 2:3 Dost dobry futbal, ktory si zasluzil aby bola delba bodov pretoze Bolton si nezaslusil prehrat hral velmi dobre hlavne co sa tyka prvej 20 minutovky v druhom polcase, ale nevadi taky je sport, aspon sa Losseri budu natesovat ze sa zdvihaju dopredu a potom pride tvrdy pad kedze Manchester bude aj tak majster. A ten faul na Boltončana po ktorom videl Losser cervenu bol hodne hnusny
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2008 Autor Zverejnené 30. Marec, 2008 jj Vassiriki Abu Diaby išiel jak baran, no u neho to nie je nič nevídané sám si podobnými zákrokmi privodil zranenie, kt. ho dosť stoplo v rozlete o jeho tvrdosti by vedel rozprávať aj John Terry Prezývku malý Vieira nedostal, len vďaka podobe s ex-kapitánom Gunners, ale chlapec by sa už mohol aj krotiť myslím, že 3 body sú zaslúžené to čo Gunners dokázali si zaslúži absolutórium len pripomeniem - prehrávali 2:0 - hrali o 10 mužoch - ešte prvých 15 minút druhého polčasu čelili silnému tlaku Trotters toto dokáže len naozaj silný kolektív som zvedavý na ďalšie 4. zápasy streda LM - Pool (doma) víkend PL - Pool (doma) utorok LM - Pool (vonku) Víkend PL - ManYoo (vonku) ManYoo rozniesli Villians na kopytách práve od tohto zápasu som si veľa sľuboval, ale spôsob akým skóroval Christiano opisuje tento zápas Chelski 1:0 Boro výsledok, na kt. sme si o šmoulov už zvykli a nie je ničím nezvyčajným Boro mali kľudne na remízu (1 tyčka, 2 brvná a zopár spálených tutoviek) Pool 1:0 Toffies pekný zápas, v kt. sa predviedol veľmi dobrým výkonom aj Martin Škrteľ dúfam, že mu na 2 týždne forma zmizne :lol:
tomassi Zverejnené 6. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 6. Apríl, 2008 takže na Wembley sa rozhodovalo o finalistoch FA Cup-u Portsmouth - West Bromwich Albion 1:0 (0:0)Gól: 54. KanuBarík hral o svoju budúcnosť v klube a asi sa tam aj udrží Barnsley - Cardiff City 0:1 (0:1) Gól: 9. LedleyCardiff je zrejme ťažší oriešok ako Chelski či Pool :lol:jediný neanglický klub, kt. hral vo finále FA Cupsi svoju účasť v ňom zopakuje po 81 rokoch, keď vyhrali nad Gunners oba zápasy, aj keď nešlo o top tímy,vlastne iba Pompeys hrajú PL, ale aj tak naplnili tento svätostánok futbalu,viac než slušne škoda pre Welšanov, že je štadión Wembley už postavenýhrali by totižto pred vlastným publikom -------------------------------------------------------------------------------------------Chelski vyhrala, ManYoo remizovala u vo forme hrajúcich BoroGunners už 3-krát remizovali s Pool-om, takže v utorok by sa hodila remízka 2:2 myslím, že po víkende sa nám to na prvých 3 miestach premieša
phersu Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 Na prvych troch sa to asi tazko premiesa kedze Manchester ma pred Chelski naskok 3 bodov a pred Lossers 6 bodov
Odporúčané príspevky