Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

to uz musel hodne davno pisat.

Zverejnené

Mna stosestesiatysiesty dadyho prispevok urazal-urazil. 

Preco Ta urazil, urazal?

Je to o konkretnych zenach, nie o Tebe :D

Zverejnené

Ak zena dosiahne orgazmus vibratorom pri citani knihy -to je nocna mora kazdeho chlapa :)

Zverejnené

dead.. v niektorých prípadoch ten vibrátor, vraj ani nepotrebujú.. stačí im kniha..

treba myslieť pozitívne.. ženu môžeš k orgazmu "ukecať" ;)

Zverejnené

ale kukaj ho ...  že koľko odborníkov na ženský orgazmus sa tu zrazu vyrojilo ... -_-

Zverejnené

Dead, aka nocna mora? Zenska to castokrat predstiera, len aby ste sa citili ako pani galaxie :zubiska:

Zverejnené

doll.. tomu by si neverila.. ale niekedy to predstierajú aj chlapi, samozrejme je to pre nich o dosť namáhavejšie, nielen duševne, ale priam aj fyzicky

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

z celého je pravdivé toto:

.... například na některých společenských akcích, festivalech, .... jsou toalety v takovém stavu, že pro ženy je lepší použít jiný způsob, než je obvyklé.

zbytok je blaf, feministický alebo kakýkoľvek :)

z toho pravdivého výroku vyplýva spústa súkromných akrobatických a kdejakých samokreatívnych kúskov, ako si na podaktorých akciách tak "bežne odskočiť"

to by sa rakúske feministky možno divili, aké sú ženy kreatívne aj bez kurzov čúrania postojačky :)

mimochodom :)

už som mala na mysli kamsi napísať - v poslednom čase hodne chodím kdekade po nemocniciach a lekároch a podobných inštitúciách, a ešte budem, prakticky denne - a dúfam, že priveľké sklamanie už nezažijem... možno práve teraz som to zariekla a práve si to štyrikrát odklopem....

ale chcela sam tým povedať, že čím staršia inštitúcia, tým horší stav sociálnych zriadení, ale čo musím skutočne poznamenať:

aj v miestach, kde otváram dvere opatrne, je vo vnútri voňavo a čisto... čo ešte pred pár rokmi neexistovalo.

dúfam že to tak vydrží aj bez stojacich kurzov :)

• Pred 8 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

na odľahčenie... skrátka žena :)

nedá sa začať byť ženou dosť skoro :)

post-3-0-47266300-1518375085.jpg

zdroj FB, pôvodne pravdepodobne nejaká orientálna, možno arabská stránka

• Pridať bod 3
Zverejnené

chutný obrázok...

no, naša Ninka je už tiež kus ženskej, už špekuluje, čo sa jej hodí a čo nie, aj mne už radila, akú pokrývku hlavy a akej farby topánky si mám dať, aby sa mi to vraj hodilo. ešte aj zo svojich farebných sponiek a gumičiek mi chcela nadeliť, samozrejme príslušných farieb, lebo inak by sa mi to nehodilo...dnes keď dcéra prebaľovala mesačnú Nelinku, tak Ninka šla do skrine a vybrala dupačky, ktoré má mama malej sestričke obliecť, a vyžívala sa, že dobre vybrala, lebo to sa jej bude hodiť, pravda, babka?

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

a klasika: ženy a kabelky :)

post-3-0-81428500-1548274192.jpg

musím priznať, že v v poslednom čase nosím z praktických dôvodov miniatúrne kabelky...

kedysi to ovšem boli väčšie, nie veľmi ale dlhé desaťročia väčšie - vždy som v nich nosila polku domácnosti,

ale takéto kutanie sa v nej spravidla nedialo - všetko muselo mať nejako svoje miesto :)

až raz - strašne sa mi páčila kabela, ktorú doporučila Trinita - samozrejme som ju kúpila, strašne sa mi páčila, aj mala fochy a diely a na zips a dalo sa tam deliť, len ona bola z materiálu, že sa roztiahla do tvaru batohu... a fochy a diely akosi stratili trochu opodstatnenosť, ale je to parádna taška, ešte stále je doma v pohotovosti :)

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov