cizy Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 Dnes som cital pri obede sestrin casopis Eva, ze na com sa tam zas pobavim a ani som necakal naco narazim. O tom, ze tam robia z chlapov idiotov viem uz davno, ale najnovsie tam uz znevazuju aj zeny... Prva veta k jednemu clanku: "Priznajme si to. Pre nas zeny by boli filmy bez mody tak trochu nudnou zalezitostou. Pocuvanie zbytocne dlhych dialogov je predsa skvele odlahcit sledovanim modnych outfitov. Najmä ked ide o nieco celkom nezvycajne." toto nepotrebuje komentar....
weirdo Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 casopisy stylu Eva som prestal brat vazne, ked som si v jednom casopise precital 7 trikov, ako zbalit, osukat a odhodit chlapa, a to stylom, aby z toho vysiel ako najvacsi debil ... tieto casopisy su len pre zeny, ktore vyrastli z Bravicka kozami, ale nie rozumom.
wysky Zverejnené 20. Máj, 2008 Zverejnené 20. Máj, 2008 valcikPreco bacha? No, podla tej modlitby... Ked ma bude zabijat tak softly??? :lol: Moze to byt celkom zajimave a vzrusujuce... :) :) ;)
game Zverejnené 29. Október, 2008 Zverejnené 29. Október, 2008 nie som si úplne istá, či to patrí sem, ale zdá sa mi to trochu lepšie, ako tie bulvárne šialenosti zo slepačích časopisov takže podľa tohto ženám stačí deväť vyjadrení ... no to sme dopadli ... dobrovoľne sa priznám, že dve z toho zoznamu sú moje obľúbené :lol: 1/ FAJN : Toto je slovo, ktoré ženy používajú na ukončenie hádky, keď majú pravdu a muž má držať hubu. 2/ 5 MINÚT : Ak sa žena oblieka, znamená to hodinu. Päť minút je len vtedy päť minút, keď má muž ešte päť minút na futbal, prv než musí pomôcť v domácnosti. 3/ NIČ : Toto je ticho pred búrkou. To znamená ´niečo´ a muž má byť v strehu. Hádky začínajúce ničím obyčajne končia s fajn. 4/ POKRAČUJ : Toto je výzva, nie povolenie. Nech to muži nerobia! 5/ HLASNÝ VZDYCH : Toto vlastne nie je slovo, ale neverbálne vyjadrenie, často mužmi zle pochopené. Hlasný vzdych znamená, že si myslí, že muž je idiot a uvažuje, prečo mrhá svoj čas hádkou s ním. (Pozri č. 3) 6/ TO JE V PORIADKU : Jeden z najnebezpečnejších prehlásení ženy mužovi. Znamená, že chce dlho a urputne uvažovať ako a kedy zaplatí muž za svoju chybu. 7/ VĎAKA : Žena ďakuje mužovi, ten sa nemá pýtať alebo *omdlieť*. Stačí: 'Nemáš za čo.' 8/ ČO UŽ : Ženský spôsob vyjadrenia: J...M ŤA!!! 9/ NETRÁP SA, ZVLÁDNEM TO : Ďalší nebezpečný výrok, znamená, že žena niečo povedala mužovi viackrát, ale teraz to robí sama. Výsledok bude, že sa muž spýta: 'Stalo sa niečo?' Ženina odpoveď - pozri č. 3
wysky Zverejnené 29. Október, 2008 Zverejnené 29. Október, 2008 Ta 4ka - to myslim plati vseobecne aj pre muzov aj zeny..... A zalezi na intonacii hlasu.
game Zverejnené 29. Október, 2008 Zverejnené 29. Október, 2008 štvorku nepoužívam, tak vo všeobecnosti neznášam, veľmi neznášam hádky, takže žiadne pokračuj ... skôr robí ti to dobre ? potrebuješ to ? mne nie - občas to zaberie, občas nie ...ale 3 a 9 to je iné kafe : ) najlepšie je to nič ... no a 2 - päť minút ... tak to je u mňa maximum šesť ... babka do mňa hučala celé detstvo. že presnosť je cnosť kráľov - aj kráľovien : )
valcik Zverejnené 29. Október, 2008 Zverejnené 29. Október, 2008 mne je zas veľmi povedomý ten sled krokov 9 -> 3 :lol:
Pete Zverejnené 29. Október, 2008 Zverejnené 29. Október, 2008 Ktorá z Vás by vedela odpoveď na tento viac než častý úkaz. Ženy, keď hovoria o s v o j o m mužovi, nahodia taký sústrastne - smutný pohľad, citrón grimasu. mávnu rukou a začnú: " Ten môj......."Ak príde reč na sex.....................ako je vyššie uvedené+prevrátia oči Otázka: Kto a ako Vás donútil vziať si takých nýmandov ?Podotázka: Kde sú dočerta tí dobrí muži?
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. Október, 2008 Zverejnené 30. Október, 2008 Ženy, keď hovoria o s v o j o m mužovi, nahodia taký sústrastne - smutný pohľad, citrón grimasu. mávnu rukou a začnú: " Ten môj......." :lol: niemandov ale vsak to vobec nemusi mat nic s tym, aki ti muzi su. to, ci nejaka zena takto hovori o svojom manzelovi, moze mat praobycajny dovod v tom, ze momentalne ma pre nu vacsi vyznam to, akym dojmom posobi na tie zeny, co s nimi prave je - ci chce, aby s nou sympatizovali, ci chce alebo nechce, aby jej zavideli, ci sa k nim chce priblizit tym, ze sa postazuje, ze aj ona sa ma tak isto nanic, ci sa navzajom chcu polutovat a pritakavat si, atd., atd. atd., skratka to, aky dojem zanecha vo svojich kolegyniach, - nez to, ako by mala hovorit o manzelovi, ktory tam napokon ani nie je. to vobec nemusi suvisiet s tym, ako to alebo aky on je. nad tym by som sa vobec nepozastavoval, co zena o niecom, o niekom a ako a preco hovori inym zenam, pripadne o com sa bavia navzajom. co sa tyka tej sexualnej onej, to je to same. ved to je tak, ze: ty vies ako to je, ci a ako ti to vyhovuje a to iste aj jej, a to, ako to ona uz sukromne z takych alebo onakych dovodov interpretuje, to je uz jej vec. aj keby si sa dozvedel, ze o tebe povedala, ze si neviem aky neskutocne, nehorazne zly a mizerny alebo co, tak to nemusis vobec riesit. nemusi to tak byt, ak to povedala, nemusi si to ozaj mysliet, a ak si sa to dopocul, nemusela to ani povedat. okrem toho, ved ju neplatis od toho, aby ti robila reklamu a ani ty sa nemusis predsa jej blizkym zodpovedat za nejake sexualne vykony, alebo co. proste to, ci niekto nieco hovori alebo nehovori, ci pri tom prekruca ocami, alebo usami, to su uplne prkotiny, co netreba vobec rozoberat. ludia robia vselijake tvaricky na druhych jednostaj a nahovoria vselico. a najma zeny, vsak ony cely zivot v tomto lietaju. ja by som to povedal tak, ze "vsetci ti dobri muzi", ako tomu vravis, su normalne rozptyleni medzi ostatnymi :)
Pete Zverejnené 30. Október, 2008 Zverejnené 30. Október, 2008 Vďaka to si ma upokojil -myslel som, že nás zaradili medzi chránené druhy-tých dobrých. Najokatejšie to býva v TV rozhovoroch, takže táto reakcia sa očakáva, keď chce byť "IN", keby povedala, že muž je úžasný a že ho miluje, tak by bola "káča blbá?" Hmmm.......................ale toto?
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. Október, 2008 Zverejnené 30. Október, 2008 :lol: nie kaca blba, ale vyznelo by to asi ako : "ja mam doma lamborghini reventon a vy ste supaci na kolobezke s postrannymi kolieskami". ale ne :) ale pozri sa, aj keby bol ten muz uplne najuzasnejsi, tak nechce proti sebe postvat kvantum /quantum, -i/ nestastnych, nespokojnych, frustrovanych a neviemesteakych zien tym, ze sa nim bude chvalit.
Ronja Zverejnené 30. Október, 2008 Zverejnené 30. Október, 2008 ...áááá, chlapci to zobrali s humorom...super...čo na to povedať?...asi tak, že s*** si do vlastného hniezda je veľmi neetické a hlavne nehygienické...podobné reči som už takisto neraz počula a zaujímavé, že všetky mená mužov sa v istej chvíli začínali na písmeno K (žeby samý Karol? hm, hm)...a ešte jeden postreh - čím hrubšie zamestnanie, tým viac sa znižuje kvalita hovoreného prejavu a badám i zúžený výber všeobecne používaných slov a následné časté opakovanie vulgárnych slov... :lol:
Scarlet Zverejnené 28. Júl, 2010 Zverejnené 28. Júl, 2010 Zena ...si standartom 21 storocia.. http://moskal.blog.sme.sk/c/1408/Zena.html
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 28. Júl, 2010 Zverejnené 28. Júl, 2010 :) Nastastie takychto zien nie je vacsina a kazdy ma moznost si vybrat taku, aka mu vyhovuje.
iskra Zverejnené 9. Marec, 2012 Zverejnené 9. Marec, 2012 :) Zemepis ženy? Dobrý humor, zasmiala som sa. Som rada, že som sa narodila ako žena. V každom veku to vnímam pozitívne, vek nehraje rolu... :)
game Zverejnené 10. Marec, 2012 Zverejnené 10. Marec, 2012 ženy z celého sveta - včera bol Medzinárodný deň žien, sviatok, ktorý zďaleka nezaslúži auru sviatku socistických zemí, oni si ho len vyárendovali ... Medzinárodný deň žien má svoje korene v Spojených štátoch. Ako sviatok bol po prvýkrát ustanovený v roku 1910. Pri jeho príležitosti vám ponúkame pohľad na vyše tri desiatky momentiek, ktoré zachytávajú všedné i nevšedné momenty zo života žien. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1ofkAWgG5krásne fotky, neľahký a odvážny život žien. 1
iskra Zverejnené 10. Marec, 2012 Zverejnené 10. Marec, 2012 áno, neľahký život, odvážne ženy .. kiež by všetke ženy na svete mohli žiť v mieri , neboli týrané ..proste žiť, milovať a byť milované. napadá ma tu pravdivosť citátu:Cítiť, milovať, trpieť, obetovať sa, bude vždy obsahom života ženy.
Hellé Zverejnené 10. Marec, 2012 Zverejnené 10. Marec, 2012 napadá ma tu pravdivosť citátu: Cítiť, milovať, trpieť, obetovať sa, bude vždy obsahom života ženy. somarina ja MDZ neznasam.....teda ano chapem vyznam..ale u nas je to nejako sprofanovane..ked pocujem MDZ tak si furt spomeniem na mamu ako dotiahla domov karafiat a nejaky uterak a ozrateho otca...
iskra Zverejnené 10. Marec, 2012 Zverejnené 10. Marec, 2012 Hellé, prečo somarina? Pozrime sa na realitu :žena cíti miluje trpí obetuje sa Ktoré z toho neplatí ? Nie sme bezcitné, cítime, milujeme, trpíme - to znamená, že aj keď žijeme v mieri, vieme spolucítiť žena so ženou, matka s matkou.Ženy trpia aj u nás, keď sú týrané a pokiaľ sa oslobodia trpia, potom koľké ženy sú nútené ísť do práce aj keď doma majú malé bábo, mnohé z nich sú živiteľkami rodín, mnohé pracujú na plný úväzok napriek tomu, že sú matkami malých detí.Ak majú doma choré bábo, netrpí vari mama so svojim dieťatkom? Aj keď sú deti staršie a ak sa im niečo smutné prihodí, netrpíme s nimi?áno, trpíme, aj obetujeme pre dobro rodiny a to s ochotou a láskou. Žena cíti, miluje, trpí, obetuje sa.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz