Nokia Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 chorche uz si ako obohrata platna furt to iste dokoleckaano vieme zenska ta nechala tak si musis vylievat donekonecna svoju zlostpoviem ti to ale taktoto co tu prezentujes je jasny dokaz toho ze akurat ty si neschopny normalne komunikovat so zenami
game Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 a neklam : konkrétne mňa si tam vyššie menoval a niekoľkokrát na fóre pošpinil, tak sa spamätaj ! game: Kde, najdi mi kde v tejto teme som na Teba nadavaô?! Neklam ludi! Nikde som v tejto teme nenapisal nic spinave na tvoju adresu, sakra!!! Relativne "normalne" vztahy so zenami, nemyslim tie postelove, su vzdy riziko! Zenam vzdy moze zasibat a casto im aj zasibava vdaka absolutne inym zlazam a hormonom, ktore ich silne ovplyvnuju! Vysvetli mi, ako je mozne, ze niektore zeny komunikuju s muzmi len preto, aby im robili zle? Zena nedokaze dat facku rukou, ale milionkrat povrta nozom v psychickej rane, vyziva sa v tyrani muza a zakernosti, zeny si to mozno ani neuvedomuju vdaka posunutemu prahu bolesti, mozno je posunuty aj psychicky prah, ale u muzov to neplati. Vzdy sa najde nejaka zena, ktora z muza robi trosku! Zakernost, falos, zrada - to zeny ovladaju perfektne! Muzi jednaju bez rukaviciek, preto v nich nemozu ukryt jed, zeny naopak takmer vzdy jed skryvaju a casto pouzivaju! chorche. zlatko, nauč sa čítať ... AD. 1: nj... napríklad konkrétne v tejot téme len to posledné: napísal si, že kvôli takým ako JA sú všetky ženy zlé ... vrátane niekoľkonásobného spomínania mojej paranoje ... že ? AD. 2: napísala som NA FÓRE - na fóre si toho popísal o mne celú kopu a poriadnych kydov, označenie ma za zlú, zákernú, klamárku, ......... a keď budem mať náladu na tvoje grcy, pohľadám aj ostatné AD. 3: a zasa - nešpiníš moje meno, keď zasa píšeš, že ja klamem ? a pri tom každý , kto tu vie čítať, si tie tvoje kydy na moju adresu už dávno prečítal ? a vie, čo si popísal ? takže zasa píšeš že klamem ? koľko ti už bolo prepáčené ? warn ? AD:4: prestaň si už všímať žľazy a hormóny, a prahy bolesti a vŕtania nožom a zákernosti, lebo toto sa už nedá ani len čítať ... v živote nikdy nenájdeš ženu, ktorá ťa bude akceptovať , kým sa nezmenia veci v tvojej ctenej makovici ... nevšímaš si, nakoľko si už s týmito tvojimi teóriami trápny ?
chorche Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 AD. 1: Lebo na relativne nevinny prispevok si reagovala velmi agresivnym sposobom, doslova si sa tu chcela do mna navazat!!!AD. 2: V TEME! Za co, Boze, za co? Kedy uz budes dosledna v citani? A okrem toho: Co vytahujes zabudnute a "vyriesene" veci?AD. 3: V tejto teme som ta nikde neoznacil za nieco nepekne, nijak vulgarne som ti nesiel po krku, len TY CHCES VIDIET NIECO, CO TAM NAPISANE NIE JE!!!!!!!!!! A ani nebude, dufam. Maj rozum, zenska, maj rozum, prosim ta pekne!AD. 4: Vsetko, co som napisal, je pravda, zeny riesia veci intrigami, nie priamo, preto je ich cinnost voci vsetkym nebezpecna a casto zradna!
lukas Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 chorchemu na osviezenie pamati :lol: game: Ty si *******, alebo paranoik?! Vdaka takym, ako ty, su zeny zle! V tejto teme som ta nikde neoznacil za nieco nepekne, nijak vulgarne som ti nesiel po krkuAle mozno mas pravdu a vobec to nebolo vulgarne, to len LEG je proti tebe zaujaty a bezdovodne ti to vyeditoval. :)
Sniper Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 Začínam mať dojem že chorche bol kedysi znásilnený ženou (alebo skôr gangom žien) a zanechalo to na ňom traumy.
chorche Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Nechajte LEGa LEGom, to nech si vysvetluje sam so sebou a ak citi potrebu...pripadne poziadavku z mojej strany....tak so mnou. Pisal som nieco s hlavou, nebolo to velmi pekne, dobre, ze je to vyhviezdickovane. Nie je to v tom, ze ma JEDNA zenska skaredo zrusila. Komunikovat so zenami viem, nie je to ziaden problem, pokial ide o pracovne vztahy, tak ziaden. Navyse.... (Hej, ale toto nie je tema o mna, nemusime rozoberat, kolko zenskych co pekne o mne povedalo!) Venujme sa teme zena ako bytosti, nerobi to dobrotu, ze vsade vlacite chorcheho ako handru, dajte si nieco na schladenie, pozrite sa na svoju manzelku, priatelku, milenku a piste o nej, da sa to zariadit? Budem velmi vdacny. Myslim, ze nielen ja. Okay?
game Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 chorche začal kydať špinu na ženy včeobecne, ale kto sme my, aby sme odolali po tých hnusobstvách, čo tu chorche popísal o ženách, chorcheho úpenlivej prosbe ?
Sniper Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Nie je to v tom, ze ma JEDNA zenska skaredo zrusila.Mňa tiež škaredo "zrušilo" niekoľko žien a niektoré z tých vreteníc ešte dokonca chodia na toto Fórum. Ale to nie je dôvod na to aby som bol na ne pes, a ani nie je dôvod na to aby som bol pes na ostatné ženy. A nemusím stále o tom dookola vypisovať na nete.
game Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 ty hade :lol: poďme sa všetci prispôsobiť chorchemu, lebo chorche nepoužíva smajlíky, lebo je vážny ako zápal slepého čreva, tak ich v tejto téme prestaňme používať , aj keď srandujeme, hm ? :) a zasa nám chorche povedal, čo máme robiť :) nie je to sranda ? ;) : Venujme sa teme zena ako bytosti, nerobi to dobrotu, ze vsade vlacite chorcheho ako handru, dajte si nieco na schladenie, pozrite sa na svoju manzelku, priatelku, milenku a piste o nej, da sa to zariadit? Budem velmi vdacny. Myslim, ze nielen ja. Okay? keď on nadával na ženy a dával tu milión výkričníkov, to bolo ok ...on je Jeho Ublíženosť osobne ... ;)
hisham Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Táto téma je oničom, sorry, rieši sa tu iba chorche a jeho nadávky a osočovanie :lol:
Sniper Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 chorche sa nám tu snaží vysvetliť že všetky ženy sú špiny, ale zvyšok Fóra to ešte akosi stále nevie pochopiť. Ak budú mať moderátori pocit, že chorche stále píše o tom istom a téma nemá zmysel, tak chorchemu príspevky zmažú a ja budem informovaný o tom že mu mám už zmazať to konto.
chorche Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 Nieco ine je, ked Ta zena posle do prcic raz, lebo je nastvana na cely svet a nieco ine je, ked sa sprava zle a zakerne bez priciny. To rozdiel je! A ked sa tak pozriem okolo seba, dak dnesne zeny su skazene, zle, nevrle, tych dobrych prikladov je malo, fakt malo!
Nokia Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 chorche, ja osobne poznam veeeelmi vela zien, a velmi vela z nich nie su take ako opisujes
game Zverejnené 17. August, 2007 Zverejnené 17. August, 2007 prečítala som si / možno dosť masochisticky / celú túto tému ... je to vlastne moc pekná téma a viedli sa v nej zaujímavé diskusie, až kým sa nezačali točiť okolo jednej veci, pravda ...ale v každom prípade stálo za to si oživiť, o čo tu pôvodne išlo ... v každom prípade sme dospeli k tomu, že ženy sú krásne a potrebné stvorenia :lol: :)
Sniper Zverejnené 18. August, 2007 Zverejnené 18. August, 2007 v každom prípade sme dospeli k tomu, že ženy sú krásne a potrebné stvorenia :lol: :)No a to len kvôli tomuto si ju potrebovala oživiť? :) ;) ;)
Sniper Zverejnené 19. August, 2007 Zverejnené 19. August, 2007 Včera som bol na hrade, na nočnej prehliadke. Súčasťou prehliadky bolo aj navštívenie katakômb, ktoré nie sú bežne prístupné verejnosti.Pre zvýraznenie efektu sa katakombami pohybovali rôzne strašidlá a duchovia (v skutočnosti to boli herci resp. zamestnanci hradu, aby ste si nemysleli že na Trenčianskom hrade skutočne straší, hoci sa už narozprávalo hocičo).A toto mi vysvetlite: Keď sa nejaké to strašidlo objavilo resp. nejaké tam stálo a pohlo napr. rukou tak ženské tam vrieskali, ziapali ako keby ich z kože drali a museli pobudiť všetkých mŕtvych. Prečo keď sa ženská zlakne tak ziape o dušu? Neuvedomujete si že tým krikom len zbytočne na seba pútate pozornosť (iných oveľa strašnejších strašidiel), a znervózňujete mužov? Včera jedna neďaleko odo mňa tak zvrieskla že mal som chuť hodiť ju do hladomorne.
Pette Zverejnené 19. August, 2007 Zverejnené 19. August, 2007 to mas reflex, caka, ze ju potom nejaky muz bude zachranovat:)
game Zverejnené 19. August, 2007 Zverejnené 19. August, 2007 no ... a je to prekuknuté :lol:až na to, že to nie je vždy reflex ... podaktoré dámy vreštia len keď je v dosiahnuteľnej blízkosti muž vhodný na následné zachraňovanie :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 :lol: skoro tri a pol hodiny tu sam browsujes po fore, z toho tristvrte hodiny v tejto teme a tato poznamka je vsetko na co sa zmozes? :)
game Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 vieš leg, keď na to pozriem očami "zvonku", táto téma nesvedčí práve o zdravom rozume všetkých diskutujúcich, ale sme väčšinou milí a neškodní cvoci :lol: aha ... a ženy sú tu samozrejme všetky inteligentné a krásne :)
chlapeczjuhu Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 :) skoro tri a pol hodiny tu sam browsujes po fore, z toho tristvrte hodiny v tejto teme a tato poznamka je vsetko na co sa zmozes? :lol: ano. tristvrte hodiny som neveriacky krutil hlavou. k tomuto naozaj nie je co ine dodat. nevedel som ze tu mame aj takychto stoparskych psov ale musim sa priznat ze tie tri hodiny som mal otvorenych asi 8-9 okien. su aj ine veci ako fsp :)
valcik Zverejnené 10. Apríl, 2008 Zverejnené 10. Apríl, 2008 ja mám dojem, že ženy sú vďaka svojej intuícii oveľa lepšie diplomatky ako muži. :lol: a chlopi, dajte si bacha, kuknite čo som našiel:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz