Sniper Zverejnené 12. Marec, 2022 Zverejnené 12. Marec, 2022 pred 10 hodinami, Tomáš napísal: Čo aká žltá kde? Mám na prehliadači nastavený dark mode a je to pekné tmavé celé. Prehľadné. Páči sa mi tak ako je. Nerob sa zrazu blbým len preto, že si taký "frajer", že si vieš prepnúť prehliadač do dark módu. Dňa 8. 3. 2022 at 19:46, Tomáš napísal: Prečo sa hovorí sláva ulrajine? Veď aj vy ste dali na vrch fóra ukrajinskú vlajku tak robíte to isté. 1
Tomáš Zverejnené 12. Marec, 2022 Zverejnené 12. Marec, 2022 Jaaaaj to niekomu môže vadiť ten kúsok? Som myslel že tu je niečo ako zvyknú robiť na teletexte že tak nešťastne skombinujú farby že to ťahá oči.
alamo Zverejnené 24. Marec, 2023 Zverejnené 24. Marec, 2023 Čo budete robiť.. ak toto schvália? Citát Koniec anonymných diskusií? Štát chce na webe len overených diskutérov, webom by mohli pribudnúť aj ďalšie povinnosti https://zive.aktuality.sk/clanok/cVemjK1/koniec-anonymnych-diskusii-stat-chce-na-webe-len-overenych-diskuterov-webom-by-mohli-pribudnut-aj-dalsie-povinnosti/?utm_source=azet.sk&utm_medium=magaziny-top&utm_content=clanok1&utm_campaign=HP-azet-new
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2023 Zverejnené 24. Marec, 2023 Ak to schvália, vypýtam si od teba občiansky a pokým mi ho nedáš, tak sem nenapíšeš už ani čiarku. Máš ešte nejaké doplňujúce otázky? Osobne si myslím, že to nie je zlý nápad, ale legislatívne sa asi ťažko presadí, keďže naráža na odpor pravidiel GDPR, takže daný zákon by musel byť schválený na európskej úrovni.
alamo Zverejnené 24. Marec, 2023 Zverejnené 24. Marec, 2023 pred 25 minútami, Sniper napísal: Ak to schvália, vypýtam si od teba občiansky a pokým mi ho nedáš, tak sem nenapíšeš už ani čiarku. Máš ešte nejaké doplňujúce otázky? No fajn.. Ale ako by to "overenie identity" vlastne fungovalo v praxi? Ako "ukázať občiansky" online?
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2023 Zverejnené 24. Marec, 2023 Naskenuješ a pošleš na email administrátora. Aby sa zachoval postup čo najviac v súlade s pravidlami GDPR, tak ten sken by mal slúžiť len k nahliadnutiu, takže administrátor údaje zapíše podľa vopred určených pravidiel (ktoré sa ešte len majú schváliť), následne sken musí nenávratne zmazať. Obdobne to funguje aj v našej firme pri registrácií domén, každá TLD má iné pravidlá, .SK nežiada nič, .EU si môže vyžiadať doklad totožnosti pri pochybných údajoch, .ES a .IT stačí číslo OP alebo pasu. .RU si vyžaduje zaslať komplet celý sken (predná aj zadná strana) dokumentu totožnosti priamo na nic.ru. Keďže sme s russkom vo vojne, neodporúčam si registrovať .ru domény 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz