Skočiť na obsah

Menšie návrhy, pripomienky

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

milý alamo, viem. vydržal si roky s týmto nickom, prosím ešte vydrž.
keď bude mať čas, dostaví sa,
nesľubovala som, že to bude na druhý deň... netuším, kedy.
skutočne nie, aj admin má svoje iné povinnosti inde, je to na ňom, skutočne.

neurýchlim to.

vďaka za pochopenie.

Zverejnené

alamo,
kým sa uskutoční výmena, mám iný návrh, keď tam chceš mať meno.

meno si môžeš dať pod nick alamo ako titul - teraz tam máš  od samého začiatku Rear Admiral, čo patrilo ešte k pôvodnej hre FS.

spústa ľudí tam má vymenený titul za to, čo tam chceli mať ako titul - v profile si tento titul môžeš zmeniť na meno, a bude tam aj meno.
budeš tam mať nick, ktorý používaš už dlhé roky, a pod tým meno....

a neviem dokedy, ale keď tam chceš mať meno, ako  riešenie je to fajn.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Bol som mimo dlhý čas. Toto fórum je zastaralé. Potrebovalo by upgrade. Ale veľa vecí by sa zmenilo. Určite by zmizli hry. A neviem či bude čet, ale zdá sa mi, že tam je nejaká free licencia na iný engine.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Mám otázku..

Na kieho frasa je dobré že toto fórum je "neviditeľné", keď sa tu furt premávajú kadejaký "boti"?

A ako sem vôbec nalezú?

Zverejnené

Botov treba manuálne zablokovať, inak budú loziť stále pokým nájdu nejaký obsah.

Zverejnené

Spiner

Opájaš sa mocou, ktorá ti umožňuje jedným klikom myši zmeniť pozadie html stránky. Ty si softwre html nevymyslel, ani ethernet komunikáciu, si iba užívateľ niečoho, čo vymysleli iní. Ovládaš to, ale nie si IT guru. Hodnota tejto stránky nie je v tvojich rukách, ale v príspevkoch diskutujúcich. Demonštruješ tu to, čo kritizuješ u iných. Tí blbší, ako ty rozbíjajú sochy, alebo výklady obchodných domov...

Zverejnené
Sorry, to bol len test, ako sa bude čítať text na čiernom pozadí a nie je to zlé, lebo veľa bielej škodí očiam (glare efekty). Už som to resetol. Skôr to bola len recesia, ako som to nastavil, do toho mi volal kamoš, že či idem von, počítal som tak na 2 hodiny, ale keďže to bola neplánovaná akcia, tak sme boli vonku až do tretej, spať som išiel o pol štvrtej a úplne mi vyfučalo z hlavy, čo som zmenil. Navyše keď zmeny nemajú vplyv na Tapatalk, tak tam človek vidí všetko po starom, takže kebyže nenapíšeš príspevok v ohľade tej zmeny, tak by som na to zabudol úplne.

To bolo k tej zmene. K tomu ostatnému nemám potrebu sa vyjadriť, lebo je to fakt nonsens. + HTML nie je software a HTML nemalo vôbec nič so zmenou farieb na fóre.

Zverejnené

bol by som za, keby to necháš v súčasnom nastavení ... na čiernom pozadí sa to horšie číta - aj keď terazky neviem, či som sa práve nekvalifiloval za rasistu, keď mám problém s čiernym pozadím :D

Zverejnené

Ano si rasista, ale tá čierna nie je zlá, ja bez slnečných okuliarov nemôžem moc fungovať, hlavne nie večer, takže pouvažujem nad druhým skinom, ktorý by bol na výber, ale sa treba pohrať s CSS (čo sa mi moc nechce).

Zverejnené

Sorry, to bol len test, ako sa bude čítať text na čiernom pozadí a nie je to zlé, lebo veľa bielej škodí očiam (glare efekty). 

To je subjektívny názor.

K tomu ostatnému nemám potrebu sa vyjadriť, lebo je to fakt nonsens. + HTML nie je software a HTML nemalo vôbec nič so zmenou farieb na fóre.

Napísať HTML text stránky, alebo napísať program v inom jazyku je v podstate to isté. Ak si zmenil pozadie z nejakého užívateľského prostredia, tak som sa vyjadril zle. Ak dokážeš niečo viac, porozmýšľaj, či by nebolo možné zvoliť farbu pozadia užívateľom. Neviem, či je to možné. Napríklad tu sa o problematike farby pozadia píše dosť podrobne.

https://touchit.sk/je-pre-vas-dark-mod-temny-rezim-webu-nepouzitelny-nie-ste-sami-a-ma-to-dovod/271791  

Zverejnené

Ja uz pouzivam takmer vsetko cez aplikaciu tak uz ani neviem ktory web ako vyzera. Ja mam moznost v ramci aplikacii nastavit dark mode takze ja mam tmavy skin skoro vsade kde to ide. Aj samotny mobil sa da tak nastavit. Naozaj to netaha tak oci ako svetle rezimy... To len reagujem na ten clanok v linku.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Mohol by mi niekto prosím vysvetliť, prečo je pojem "M.a.t.e.l.k.o" automaticky zamieňaný za "pán premiér Matovič"?

:happyroll:

A dočkáme sa toho že "Káčer Donald",  bude automaticky menené na "Gustáv Husák"?:vysvetlujem:

Zverejnené

Práve preto :)

Keďže diskusie už nie sú o ničom inom ako "Matelko" všetko dodrbal, tak prestávam vidieť v danej téme zmysel. Kto chce diskutovať, nech píše na úrovni, kto chce v kuse pindať, nech ide do krčmy na terasu.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Alebo že admin fóra je OĽaNO-čkár napríklad...

Zverejnené

@Sniper

Ja za to nemôžem, že je ten Len on v tom dodrbávaní taký úspešný.

Nech prestane Len onovať a nebude materiálu na krčmové reči. 

Zverejnené

Súhlasím, že nemôžeš za to, ale myslím, že oslovenie "Matovič" bohato stačí. On tiež nemôže za to, že prebral skorumpovanú krajinu práve na prahu pandémie.

Zverejnené

Dá sa do fóra integrovať nejaký normalizátor obrázkov? Neviem ako to nazvať ale ak niekto postne obrázok tak by bolo nastavené že fórum urobí rámček aby to zapasovalo do príspevku a obrázok sa mu prispôsobí veľkosťou.

Zverejnené

Priamo na Fóre sa obrázok dá upraviť veľkosť. Na Tapatlaku nie.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

radsej rovno napisem, ze nie som priaznivcom farieb, kym sa vas spytam:

-vas ta zlta nerusi? :smile:

Zverejnené

Čo aká žltá kde? Mám na prehliadači nastavený dark mode a je to pekné tmavé celé. Prehľadné. Páči sa mi tak ako je.

Zverejnené

ospravedlnujem sa, az teraz som si uvedomil dovod :smile:

(co uz so mnou, no)

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov