-
Similar Content
-
By Kikincuk
Dobri den chcel by som poprosit o radu co by som mal spravit vzdy ked sme vonku s istími kamaratmi tak si zo mna vzdycky utahuju robia si zo mna srandu atd... a uz mi to docela vadi a som s toho aj dost smutný . co by ste spravili na mojom mieste ?
-
By informator
Naco vlastne ten projekt "za slusne slovensko" bojuje a komu odkazuje, ze ma byt slušny? Mne to doteraz pripada, ze tou neslusnou skupinou ma byt iba terajsie vladne zoskupenie a tou slusnou skupinou su iba ucastnici a organizatori pochodov za "slusne slovensko". Cudne.....prezentuju sa ako nepoliticke hnutie, tak si myslim, ze by mali ziadat aj slusnost v mediach, slusnost a dodrzovanie etickeho kodexu od novinarskej obce, slusnost od tzv. umelcov, co sa predvadzaju na namestiach (asi maju radi potlesk), slusnost od opozicie (Matovica a +, Sulika a +, Kollara a +. Gorila vyniesla do sveta politiky napr aj Matovica, tak som zvedavy koho do politiky vynesie tato "uvedomela" stredoskolska mladez....hm....nakoniec sa tak uz asi zacina diat......
https://slovensko.hnonline.sk/1722623-vznika-politicka-strana-za-slusne-slovensko-organizatori-demonstracii-o-tom-nevedia
.......Magda Želeňáková si registrovala znacku "Za slušné Slovensko". S organizatormi protestov, rovnakeho nazvu, sa neobtazovala o tom ani porozpravat :) ........a naco aj, ved decka sproste jej dobre posluzili a mozno aj niekomu s pozadia :)
-
By Tomáš
Nedávno sa stal incident že si dvorila dvojica kde muž nemal auto a zarábal menej ako žena. Zo začiatku sa stretávali neutrálne že obaja pricestovali spojmi do mesta v strede trasy. Prechádzky, rozhovory, zmrzlina, káva... Časom to prešlo do vážnejšieho štádia a mali niekam ísť a chlapík sa nemal ako dostať (nešiel spoj) tak navrhol ženskej nech príde poňho a na tom sa vlastne povadili že ako si to predstavuje že aby žena chodila za chlapom, pravidlá dvorenia hovoria že muž má byť aktívny atď. Neskôr sa povadili na ďalších veciach keď žena očakávala že ju bude muž pozývať a on dal poznámku resp. naznačil že on nemá také finančné možnostu ako ona a zase sa povadili na pravidlách dvorenia...
Aký na to máte názor vy? Malo by to byť rovnocenné alebo alebo vždy to bude údel muža preberať inicuatívu bezohľadu na jeho možnosti?
-
By Sniper
Na výber mám tieto dva televízory, podstatné je či má niekto skúsenosť s podobnými značkami a typmi, čo by ste odporučili.
Samsung LE32B350
rozlíšenie 1366x768 DVB-T tuner (mpeg4) HD Ready 1080 24p Real Movie zvuk SRS Trusurround HD pamäť TXT 1000 strán 2xHDMI
LG 32LH2010
rozlíšenie 1366x768 jas 500 cd/m2 odozva 5ms technológia Smart energy saving MPEG4 repro Mark Levinson 20W
-