Skočiť na obsah

Hry FreeSpace

Ktoré hry zo série FreeSpace máte?  

1. 1. Označte ktoré hry zo série FreeSpace máte

• Iba Conflict FreeSpace
      0
    • Iba Silent Threat
      0
    • Iba FreeSpace 2
      0
    • Conflict FreeSpace a Silent Threat
      0
    • Conflict FreeSpace a FreeSpace 2
      0
    • Silent Threat a FreeSpace 2
      0
    • Všetky
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Anketa pre tých čo hrávajú FreeSpace.

Rád by som vedel, ktoré hry z tejto série máte. Kvôli nejakým kampaniam by ma to zaujímalo.

• Odpovedí 34
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

14

• VERTi60

4

• kiaba2

4

• Ignatius

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

hups, ja som zle zahlasovala :)

aj ked ja to vlastne nehravam :lol: ale mozno by som to mohla niekedy dohrat, inak, celkom dobra hra to je, aj ked asi nepodlahnem nejakej manii okolo ;) ale bolo to celkom fajn ked som to skusala hrat, ale potom mozno trochu prilis na mna ;) preto na to pada prach :)

Zverejnené

mam aj FS1 aj FS2 ale Silent Threat nepoznam co je to ?? o com to je?

Zverejnené

hups, ja som zle zahlasovala :)

a čo si zahlasovala? :) A čo si chcela hlasovať? :lol: môžem to opraviť.

mam aj FS1 aj FS2 ale Silent Threat nepoznam co je to ?? o com to je?

ST je datadisk k CFS. Asi 10 misií do novej kampane, asi 30 single misií, nové lode (GTF Loki, GTB Zeus, SB Serafim a GTD Hades), nejaké tie zbrane (Leech Gun, S-Breaker, Cluster Bomb, EM Pulse).
Zverejnené

Ignatius a prečo na starom FS fóre som ťa v tejto kategórii nevidel? :lol:

Anketa opravená.

Zverejnené

Ignatius a prečo na starom FS fóre som ťa v tejto kategórii nevidel? :)

Dobrá otázka... ale čo bolo to bolo, terazky je fórum nové :lol:
Zverejnené

Aj to je odpoveď :lol:

Myslím že vyšli ešte dve re-edície FreeSpace 2. Jedna bola špeciálna príloha k nejakému joysticku ako hra zdarma a druhá bola vydaná k nejakému výročiu...

Zverejnené

Ja mam vsetky diely. Tak ak by dakto potreboval, tak to mam napalene na DVD ( paleny original ) Origos mam len Conflict Freespace. Aj by som si chcel zahrat Silent Threat, ale akosik sa mi kaslu texturky, na ktore mi nikto nevie poradit :lol:

Zverejnené

No však som ti poradil :lol: Na CFS je lepšia staršia grafika. Inak to nie je chyba ktorá by ma nejako rozhádzala. "Blbne" to iba pri veľkých modeloch.

Zverejnené

Mam vsechny, akorat FS2ku trochu nelegalnim zpusobem, ale v tehle republice to jinak neslo, pac je tu minimalni distrubece a jezdit po republice abych to nekde nasel fakt nebudu

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

CFS a ST mám kúpené, ale FS2 nie, kto ponúkne originál tak kúpim.

Zverejnené

Ja mam vsetky diely. Tak ak by dakto potreboval, tak to mam napalene na DVD ( paleny original ) Origos mam len Conflict Freespace.

Dik za ponuku,

ja by som aj potreboval, kedze som kvoli mojej 2 rocnej FS absencii FS2 presvyhol - som tiez z blavy - mohli by sme sa dohodnut... :lol:

Zverejnené

No keď si nehral FS2 tak to si veľa prešvihol :lol:

Je minimálne o generáciu ďalej ako CFS.

Zverejnené

viem, hral som sice aj ine simulatory, ale dnes som skusil demo a.... nemam co dodat, proste nadhera, skvost.

Zverejnené

Ja som s demom nebol príliš spokojný. Dosť nevyladené. Ale ak sa ti páčilo tak hra bude aspoň ešte lepšia :lol:

Zverejnené

ja som viac menej hraval serie descent (od paralaxu), aj som k tomu robil mapy. demo fs2 ma ale nadchlo pre svoju podobnu dynamickost - viem si predstavit plnu verziu ze bude viac odladena - no mmusim ju rychlo ziskat.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

No momentálne u mňa stav zmenený - už mám všetky...

Zverejnené

Asi som už dohral všetko čo má niekde schované slovko freespace. Uvidíme čo prinesie Universe.

Zverejnené

Možno ste si niektorí všimli, ale Silent Threat si už môžete stiahnuť z FSP :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

take hlasim zmenu stavu :lol:) diky Darkmanovi uz mam taky vsecko , ale ve FS2 podobe :) , diky darecku :)

• Pred 10 mesiacmi...
Zverejnené

vsetko co tu pisete je zaujimave ale co su to za hry ja ich nepoznam

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov