Skočiť na obsah

Keď je dvojka lepšia ako jednotka

Odporúčané príspevky

Zverejnené

poznáme to všetci, akýsi syndróm umelých pokračovaní.takmer nikdy nie sú také dobré ako ich predchodcovia a neprekročia ich tieň.nie sú natočené pre potešenie, lež pre vytlčenie čo najväčšieho balíka z peňaženiek divákov.nevkusné natiahnutie príbehu, pokračovanie nepokračovateľného, pretrhnutie čarovného konca

takmer...občas nás pokračovanie milo prekvapí, občas je dokonca pozerateľné.a niekedy sa dvojka páči viac ako pôvodný film.

kedy sa vám niečo také stalo naposledy?kedy ste boli jednotkou očarení a dvojkou nadšení?kedy vám prvý diel po pár dňoch vypadol z hlavy, no na druhý nezabudnete?

jednoducho, kedy sa ste naposledy videli dvojku lepšiu ako jednotku :lol:

Zverejnené

Terminator

Star Wars (aj ked slo o #4 a #5, ale predsa)

Harry Potter (tu to bude asi aj dejom knihy)

Alien

Shrek (ale len o trosicku)

Zverejnené

Momentálne mi napadá iba Aliens 2 (Votrelci), dej sa mi viac páčil, minimálne bol akčnejší ako v prvom Votrelcovi a aj zaujímavejší.

Zverejnené

niekedy to plati o filmoch, ktore boli natocene v dlhsom intervale po sebe. technika pokrocila a komercny zaujem je omnoho menej zavysly od prvej casti. vtedy byva niekedy pokracovanie lepsie

Zverejnené

pre mňa - Doba ľadová 2 /áno, pozerám rozprávky, no a čo :lol:/, Purpurové rieky 2.viac mi nenapadá, ale určite viem, že ešte minimálne v jednom prípade sa mi zdal druhý diel lepší ako prvý...

Zverejnené

Dobu Ľadovú 2 mám už doma, ale ešte som to nestihol pozrieť. Oplatí sa to?

Zverejnené

:) my ju zháňame jak diví, 4 pokusy zatiaľ neúspešné - buď to nebolo ono, alebo kvalita bola nepozerateľná... Axel, choď do toho, jednoznačne :lol:

Zverejnené

samozrejme, že oplatí, už len kvôli veveričke :lol: /veverička na hrad!!!!! :)/

Zverejnené

Ice Age: Meltdown som stiahol dnes, zatiaľ som to len tak narýchlo preklikal, ale nezdá sa mi, žeby bola lepšia než jednotka.

Zverejnené

koľko ľudí, toľko chutí.mne osobne sa na jednotke páčila jedine veverička a istý asi päťsekundový moment, pri tomto som sa viac smiala

Zverejnené

alebo kvalita bola nepozerateľná

ja sa tiež nemám čím chváliť. Ice 1 je good ale Ice 2 ako keby to niekto nahrával v kine :lol:
Zverejnené

Dôležité ak sťahuješ film je akú premennú ma v sebe:

Tu je to nadherne vysvetlene aj so screenmi

http://en.wikipedia.org/wiki/Warez

Nestahovat: Telesync, to je obycajny CAM !!!!

Telecine je uz o mnoho lepsi, lepo je nahravany z premietacky cez speci pristroj...kvalita neporovnatelna...

Ale aj tak sa oplati pockat na DVDrip pripadne XVID :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Je všeobecne známe, že pokračovania (konkréne 2-jky) bývajú slabšie ako prvý diel

no nájdu sa aj také, ktoré sú lepšie alebo minimálne vyrovnané

U mňa sú to jednoznačne Terminator 2: Judgment Day a Resident Evil: Apocalypse

Final Destination, Final Destination 2 sú približne na rovnakej úrovni

trojec som ešte nevidel, tak nemôžem napísať

v MatriX-e

jednoznačne vládne The Matrix, potom The Matrix Revolutions, no a The Matrix Reloaded sa mi zdá byť najslabší

Pripojená téma Jednotka vs. Pokračovanie

Zverejnené

Kde môžem stiahnuť rozprávky pre deti?ale také dabované...zatiaľ som sa len k cudzojazyčným dostala. Shrek po francúzky a tak :lol: ale deti to baví -šak obrázky sa hýbu :) ale ja nerozumiem :)

viem že titulky sa dajú stiahnuť...ale také klasické slovenské -také neni nič na nete?

Zverejnené

Smrtonosna Pasca 2 bola oproti jednotke u mna velkym sklamanim, hoci celkom dobry film inak. Co sa tyka Star Wars, tak Epizode II bola totalna sucharina. Povedzme si na rovinu: Epizode III schovala aj vybornu Episode I a zo starych casti zasa ta, co je ako IV., bola urcite lepsia, nez V., ale VI. bola z nich najlepsia.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Jj SWII byla lepší a III nejlepší z nových

Ale osobně nerad porovnávám ty starý...neřek bych, že ty jsou lepší nebo horší, jsou prostě 'jiný' (tak jak to vnímám já)

A Alien...myslel sem si že sem jeden z mála, ale vidim že ne

Taky Underworld Evolution bych řek že je minimálně nastejno s původním U.

Zverejnené

Siedma rota - druha cast z triologie bola najlepsia :lol:

Siedma rota.. Siedma rota... to mi je povedomé...
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Ďalší tip na lepšiu dvojku je Šialený Max 2. Zdal sa mi o dosť lepší ako pôvodný Šialený Max, nakoniec aj imdb.com to potvrdzuje :lol:

Zverejnené

Terminator 2

Bad Boys 2

momentalne ma nic nenapada, k tym Matrixom: skuste si pustit vsetky 3 Matrixi po sebe a potom uvidite ako krasne Reloaded dotvori ten pribeh

Zverejnené

Včera doobeda som videla nádherný dokument o Podunajskej oblasti a ľuďoch, ktorí tam žili - rybári, mlynári ... Príbeh rozprával jeden starší novinár. Ukazovali tam tak krásne obrazy a ten pán tak zaujímavo a pekne rozprával, že sa od toho nedalo odtrhnúť. Veľmi mi to zlepšilo náladu, bola z toho filmu šťastná :)

... neviem, ako sa to volalo, nestihla som začátek a program doma nemáme. A nejde mi teletext :lol:

• Pred 1 rokom...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Terminátor 2 + Votrelci. To všetci pozerali Vreskot 2? Aj tam sa akurát bavili v triede o tejto téme.

Star Trek: Generácie, určite sa mi páčili viac ako prvý Star Trek film.

pre mňa - Doba ľadová 2 /áno, pozerám rozprávky, no a čo :lol:/, Purpurové rieky 2.viac mi nenapadá, ale určite viem, že ešte minimálne v jednom prípade sa mi zdal druhý diel lepší ako prvý...

Toy Story 2 :) Ale Doba ľadová mne sa viac páčila jednotka. Ale k Ice Age 2 som zase mal aj hru,

na chvíľu dobre pobavila. ;-) No a rozprávky pozerá predsa každý. Ale Bambi od Disneya, to bol riadny masaker. :)

To by aj z Terminátora vytiekol olej. Neviem slzy asi stroje nemajú? Čo? :-)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov