nutrinka Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 poznáme to všetci, akýsi syndróm umelých pokračovaní.takmer nikdy nie sú také dobré ako ich predchodcovia a neprekročia ich tieň.nie sú natočené pre potešenie, lež pre vytlčenie čo najväčšieho balíka z peňaženiek divákov.nevkusné natiahnutie príbehu, pokračovanie nepokračovateľného, pretrhnutie čarovného konca takmer...občas nás pokračovanie milo prekvapí, občas je dokonca pozerateľné.a niekedy sa dvojka páči viac ako pôvodný film. kedy sa vám niečo také stalo naposledy?kedy ste boli jednotkou očarení a dvojkou nadšení?kedy vám prvý diel po pár dňoch vypadol z hlavy, no na druhý nezabudnete? jednoducho, kedy sa ste naposledy videli dvojku lepšiu ako jednotku :lol:
weirdo Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 TerminatorStar Wars (aj ked slo o #4 a #5, ale predsa)Harry Potter (tu to bude asi aj dejom knihy)AlienShrek (ale len o trosicku)
Sniper Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 Momentálne mi napadá iba Aliens 2 (Votrelci), dej sa mi viac páčil, minimálne bol akčnejší ako v prvom Votrelcovi a aj zaujímavejší.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 niekedy to plati o filmoch, ktore boli natocene v dlhsom intervale po sebe. technika pokrocila a komercny zaujem je omnoho menej zavysly od prvej casti. vtedy byva niekedy pokracovanie lepsie
nutrinka Zverejnené 18. Máj, 2006 Autor Zverejnené 18. Máj, 2006 pre mňa - Doba ľadová 2 /áno, pozerám rozprávky, no a čo :lol:/, Purpurové rieky 2.viac mi nenapadá, ale určite viem, že ešte minimálne v jednom prípade sa mi zdal druhý diel lepší ako prvý...
Sniper Zverejnené 18. Máj, 2006 Zverejnené 18. Máj, 2006 Dobu Ľadovú 2 mám už doma, ale ešte som to nestihol pozrieť. Oplatí sa to?
Ignatius Zverejnené 18. Máj, 2006 Zverejnené 18. Máj, 2006 :) my ju zháňame jak diví, 4 pokusy zatiaľ neúspešné - buď to nebolo ono, alebo kvalita bola nepozerateľná... Axel, choď do toho, jednoznačne :lol:
nutrinka Zverejnené 18. Máj, 2006 Autor Zverejnené 18. Máj, 2006 samozrejme, že oplatí, už len kvôli veveričke :lol: /veverička na hrad!!!!! :)/
RoSo Zverejnené 18. Máj, 2006 Zverejnené 18. Máj, 2006 Ice Age: Meltdown som stiahol dnes, zatiaľ som to len tak narýchlo preklikal, ale nezdá sa mi, žeby bola lepšia než jednotka.
nutrinka Zverejnené 18. Máj, 2006 Autor Zverejnené 18. Máj, 2006 koľko ľudí, toľko chutí.mne osobne sa na jednotke páčila jedine veverička a istý asi päťsekundový moment, pri tomto som sa viac smiala
Sniper Zverejnené 18. Máj, 2006 Zverejnené 18. Máj, 2006 alebo kvalita bola nepozerateľnája sa tiež nemám čím chváliť. Ice 1 je good ale Ice 2 ako keby to niekto nahrával v kine :lol:
havarka Zverejnené 18. Máj, 2006 Zverejnené 18. Máj, 2006 Dôležité ak sťahuješ film je akú premennú ma v sebe: Tu je to nadherne vysvetlene aj so screenmi http://en.wikipedia.org/wiki/Warez Nestahovat: Telesync, to je obycajny CAM !!!! Telecine je uz o mnoho lepsi, lepo je nahravany z premietacky cez speci pristroj...kvalita neporovnatelna... Ale aj tak sa oplati pockat na DVDrip pripadne XVID :lol:
tomassi Zverejnené 1. August, 2006 Zverejnené 1. August, 2006 Je všeobecne známe, že pokračovania (konkréne 2-jky) bývajú slabšie ako prvý diel no nájdu sa aj také, ktoré sú lepšie alebo minimálne vyrovnané U mňa sú to jednoznačne Terminator 2: Judgment Day a Resident Evil: Apocalypse Final Destination, Final Destination 2 sú približne na rovnakej úrovni trojec som ešte nevidel, tak nemôžem napísať v MatriX-e jednoznačne vládne The Matrix, potom The Matrix Revolutions, no a The Matrix Reloaded sa mi zdá byť najslabší Pripojená téma Jednotka vs. Pokračovanie
henka Zverejnené 3. August, 2006 Zverejnené 3. August, 2006 Kde môžem stiahnuť rozprávky pre deti?ale také dabované...zatiaľ som sa len k cudzojazyčným dostala. Shrek po francúzky a tak :lol: ale deti to baví -šak obrázky sa hýbu :) ale ja nerozumiem :) viem že titulky sa dajú stiahnuť...ale také klasické slovenské -také neni nič na nete?
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Smrtonosna Pasca 2 bola oproti jednotke u mna velkym sklamanim, hoci celkom dobry film inak. Co sa tyka Star Wars, tak Epizode II bola totalna sucharina. Povedzme si na rovinu: Epizode III schovala aj vybornu Episode I a zo starych casti zasa ta, co je ako IV., bola urcite lepsia, nez V., ale VI. bola z nich najlepsia.
Ajk Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 Siedma rota - druha cast z triologie bola najlepsia :lol:
Nox Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 Jj SWII byla lepší a III nejlepší z novýchAle osobně nerad porovnávám ty starý...neřek bych, že ty jsou lepší nebo horší, jsou prostě 'jiný' (tak jak to vnímám já)A Alien...myslel sem si že sem jeden z mála, ale vidim že neTaky Underworld Evolution bych řek že je minimálně nastejno s původním U.
Sniper Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 Siedma rota - druha cast z triologie bola najlepsia :lol:Siedma rota.. Siedma rota... to mi je povedomé...
Sniper Zverejnené 15. September, 2006 Zverejnené 15. September, 2006 Ďalší tip na lepšiu dvojku je Šialený Max 2. Zdal sa mi o dosť lepší ako pôvodný Šialený Max, nakoniec aj imdb.com to potvrdzuje :lol:
Einstein Zverejnené 15. September, 2006 Zverejnené 15. September, 2006 Terminator 2Bad Boys 2momentalne ma nic nenapada, k tym Matrixom: skuste si pustit vsetky 3 Matrixi po sebe a potom uvidite ako krasne Reloaded dotvori ten pribeh
hisham Zverejnené 16. September, 2006 Zverejnené 16. September, 2006 Včera doobeda som videla nádherný dokument o Podunajskej oblasti a ľuďoch, ktorí tam žili - rybári, mlynári ... Príbeh rozprával jeden starší novinár. Ukazovali tam tak krásne obrazy a ten pán tak zaujímavo a pekne rozprával, že sa od toho nedalo odtrhnúť. Veľmi mi to zlepšilo náladu, bola z toho filmu šťastná :) ... neviem, ako sa to volalo, nestihla som začátek a program doma nemáme. A nejde mi teletext :lol:
hrasko Zverejnené 28. September, 2007 Zverejnené 28. September, 2007 Najlepsie pokracovanie je terminator2.to vie predsa kazdy.
JohnnyXPN Zverejnené 24. December, 2007 Zverejnené 24. December, 2007 Terminátor 2 + Votrelci. To všetci pozerali Vreskot 2? Aj tam sa akurát bavili v triede o tejto téme. Star Trek: Generácie, určite sa mi páčili viac ako prvý Star Trek film. pre mňa - Doba ľadová 2 /áno, pozerám rozprávky, no a čo :lol:/, Purpurové rieky 2.viac mi nenapadá, ale určite viem, že ešte minimálne v jednom prípade sa mi zdal druhý diel lepší ako prvý... Toy Story 2 :) Ale Doba ľadová mne sa viac páčila jednotka. Ale k Ice Age 2 som zase mal aj hru, na chvíľu dobre pobavila. ;-) No a rozprávky pozerá predsa každý. Ale Bambi od Disneya, to bol riadny masaker. :) To by aj z Terminátora vytiekol olej. Neviem slzy asi stroje nemajú? Čo? :-)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz