Skočiť na obsah

Moje motto, heslo, životná múdrosť

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ked sa nieco udeje a mysli si o tom svoje, o niekolko dni vysvttne, ze: "VSETKO JE INAK."

Zverejnené

LEG prečo ja???

to by mala skôr čítať Hisham, nie ???

Zverejnené

Ja mam rada " Keď sa jedny dvere štastia zatvoria ine sa otvoria; ale často tak dlho pozeráme na zavreté dvere, že nevidíme tie, ktoré sa otvorili pre nás. " Je to trocha na zamyslenie ale podla mna to ma vyznam, ktory ma isty cas dost vystihoval. Tak sa snazim sledova ktore dvere sa mi otvaraju

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

"Proč neee???"

"Kliiidek..."

"Risk je zisk."

"Stáva sa."

:lol:

... kukuricu som nemala hovadsky dávno... možno aj tri dni :) :)

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

madness knows no bridle but the knife

... a bude už jen húř

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

When you got nothin´, you got nothing to lose

:lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

I feel like I'm living the worst day over and over again - And every day is the worst day ever!

Cítim sa ako keby žijem najhorší deň stále a stále dokola - A každý deň je tým najhorším dňom!

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

LASKA DOKAZE HODiT ROMANTiCKE SVETLO AJ

NA KOPU HNOJA, DOKAZE UROBiT Z CLOVEKA

HOVADO A Z HOVADA CLOVEKA,

LASKA JE MECHANiZMUS CO VYViNULi BANKERi

ABY TA DONUTiLi PRECERPAT UCET.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Ak ma problem riešenie, netreba si robiť starosti! Ak problem riešenie nema, starosti nepomôžu!

Preto ani žiadne nemam a všetko mam na haku. :lol:

Zverejnené

Smej sa a svet sa bude smiať s tebou

plač,ale budeš plakať sám

podaj mi ruku a ja

sa prestanem

báť....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Weirdo požičaj na chvíľu .

Ja som si vytvoril takúto sústavu citátov, pre lepší synergický efekt: Carpe diem, lebo čo nemáš nepotrebuješ.

Je vhodné depresívoidným typom, ale ukľudní aj kľudných.

Prvou čaťou odblokujete problémy z minulosti a strach z toho čo bude, druhou odblokujete "mamon všeho druhu".Tak vznikne priestor na normálny život.

Mojou srdcovkou je: Čím více poznávám lidi, tím mám radši svýho psa Karla.

Pretože sa nehodí na členov FSP fóra, dávam ho k dispozícii, tým čo majú zlých susedov na pavlači, obci, na verejnom WC a pod.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

kedysi som sem písala svoje obľúbené osobné mottá, ktoré mi pomáhali, dlhé roky, práve som ich pozrela, ale uvedomila som si, že v poslednom čase som zistila, že dokonca ani iných neutešujem jedným zo svojich obľúbených, a už vôbec nie seba ... naposledy som niekomu písala, a zháčila som sa, nepasovalo to, lebo ... proste nepasovalo

takže " Pominie aj najtmavšia noc a svitne krásne nové ráno. " už vlastne používam minimálne ... ten zbytok ešte drží ...

• Pridať bod 1
  • Pred 2 rokmi...
Zverejnené
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij. - John Lennon

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov