Nox Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 "Stát se může cokoli""Vždycky může být hůř"
chorche Zverejnené 23. August, 2006 Zverejnené 23. August, 2006 Ked sa nieco udeje a mysli si o tom svoje, o niekolko dni vysvttne, ze: "VSETKO JE INAK."
tomassi Zverejnené 23. August, 2006 Zverejnené 23. August, 2006 LEG prečo ja???to by mala skôr čítať Hisham, nie ???
Wink Zverejnené 27. August, 2006 Zverejnené 27. August, 2006 Ja mam rada " Keď sa jedny dvere štastia zatvoria ine sa otvoria; ale často tak dlho pozeráme na zavreté dvere, že nevidíme tie, ktoré sa otvorili pre nás. " Je to trocha na zamyslenie ale podla mna to ma vyznam, ktory ma isty cas dost vystihoval. Tak sa snazim sledova ktore dvere sa mi otvaraju
hisham Zverejnené 11. September, 2006 Zverejnené 11. September, 2006 "Proč neee???""Kliiidek...""Risk je zisk.""Stáva sa." :lol: ... kukuricu som nemala hovadsky dávno... možno aj tri dni :) :)
gowinda Zverejnené 28. Jún, 2007 Zverejnené 28. Jún, 2007 madness knows no bridle but the knife ... a bude už jen húř
Tom182 Zverejnené 20. Marec, 2008 Zverejnené 20. Marec, 2008 When you got nothin´, you got nothing to lose :lol:
aljak63 Zverejnené 11. Apríl, 2008 Zverejnené 11. Apríl, 2008 I feel like I'm living the worst day over and over again - And every day is the worst day ever! Cítim sa ako keby žijem najhorší deň stále a stále dokola - A každý deň je tým najhorším dňom!
LEW1S Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 LASKA DOKAZE HODiT ROMANTiCKE SVETLO AJNA KOPU HNOJA, DOKAZE UROBiT Z CLOVEKAHOVADO A Z HOVADA CLOVEKA, LASKA JE MECHANiZMUS CO VYViNULi BANKERiABY TA DONUTiLi PRECERPAT UCET.
sani Zverejnené 19. Máj, 2008 Zverejnené 19. Máj, 2008 Otrepané ale všetko hovoriace : Ži a nechaj žiť. :lol:
Desdemona Zverejnené 12. September, 2008 Zverejnené 12. September, 2008 Vždy môže byť ešte horšie... :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 13. September, 2008 Zverejnené 13. September, 2008 Ak ma problem riešenie, netreba si robiť starosti! Ak problem riešenie nema, starosti nepomôžu! Preto ani žiadne nemam a všetko mam na haku. :lol:
littlewitch Zverejnené 13. September, 2008 Zverejnené 13. September, 2008 Smej sa a svet sa bude smiať s tebou plač,ale budeš plakať sám podaj mi ruku a ja sa prestanem báť....
chrust Zverejnené 13. September, 2008 Zverejnené 13. September, 2008 Niekto hľadá spôsob a niekto...dôvod :lol:
Pete Zverejnené 22. September, 2008 Zverejnené 22. September, 2008 Weirdo požičaj na chvíľu . Ja som si vytvoril takúto sústavu citátov, pre lepší synergický efekt: Carpe diem, lebo čo nemáš nepotrebuješ. Je vhodné depresívoidným typom, ale ukľudní aj kľudných.Prvou čaťou odblokujete problémy z minulosti a strach z toho čo bude, druhou odblokujete "mamon všeho druhu".Tak vznikne priestor na normálny život. Mojou srdcovkou je: Čím více poznávám lidi, tím mám radši svýho psa Karla.Pretože sa nehodí na členov FSP fóra, dávam ho k dispozícii, tým čo majú zlých susedov na pavlači, obci, na verejnom WC a pod.
game Zverejnené 12. Október, 2009 Autor Zverejnené 12. Október, 2009 kedysi som sem písala svoje obľúbené osobné mottá, ktoré mi pomáhali, dlhé roky, práve som ich pozrela, ale uvedomila som si, že v poslednom čase som zistila, že dokonca ani iných neutešujem jedným zo svojich obľúbených, a už vôbec nie seba ... naposledy som niekomu písala, a zháčila som sa, nepasovalo to, lebo ... proste nepasovalotakže " Pominie aj najtmavšia noc a svitne krásne nové ráno. " už vlastne používam minimálne ... ten zbytok ešte drží ... 1
iskra Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij. - John Lennon
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz