game Zverejnené 2. Máj, 2006 Zverejnené 2. Máj, 2006 motto do života... alebo "životná múdrosť" , ktorú sme niekde čítali, ktorú niekto niekde vymyslel, napísal ... a nás chytila a z času na čas si ju opakujeme, keď je nám ťažko, keď potrebujeme uvoľniť napätie, keď niet slov a potrebujeme vyjadriť svoj postoj... jednoducho to používame ako malú barličku ... občas je to úplná banalita, ale keď sa o ňu vieme oprieť, a pomôže mne alebo niekomu inému trebárs sa aj zasmiať, prečo nie ? :lol: ja občas používam jedno známe, ale trochu pozmenené ... takto pre mňa vždy lepšie vystihovalo život : " Ešte nikdy nebolo tak, aby nejako nebolo. " :) toto som vyčítala raz z jednej knihy ... a na svete je toľko arogantnej nevedomosti, hlúposti, ubližovania, až sa mi zdá, že ho používam príliš často : " Aj najhlúpejšie dieťa vie podpáliť dom. " :) a pretože často a rada počúvam ľudí, ktorí nevedia, ako načať svoj problém, požičala som si jednu repliku z Alice v krajine zázrakov ... zaberá ... a uvoľní atmosféru : " Najlepšie je začať na začiatku a skončiť na konci. " ;) no a na ťažké chvíle mám jedno ... tiež požičané z jednej knihy : " Pominie aj najtmavšia noc a svitne krásne nové ráno. "
cizy Zverejnené 2. Máj, 2006 Zverejnené 2. Máj, 2006 ťažké to je :) :lol: ale su obdobia ked mam dobru naladu a na vsetko odpovedám: vporádku... no a este nemozem zabudnut na hlasku : HAVAJ! , ked je pohodicka a tak
Mazmar Zverejnené 2. Máj, 2006 Zverejnené 2. Máj, 2006 jednoznacne MF toto je fraza celej partie ktora vystihuje kazdu do****** situaciu takze staci povedat MF a hned je lepsie. pre neskusenych - MF = mam f ****
Andulqa Zverejnené 2. Máj, 2006 Zverejnené 2. Máj, 2006 ja mam rada "po kazdom dazdi vyjde slnko" :lol: vzdy si na to spomeniem, ked je zle :)
jaa Zverejnené 2. Máj, 2006 Zverejnené 2. Máj, 2006 Andulqa jaa zas pouzivam dost casto vetu :"po kazdej burke vyjde slnko..."a potom mam este rada vetu "veci co sa deju, deju sa z urciteho dovodu..."
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. Máj, 2006 Zverejnené 2. Máj, 2006 polda; pre neskusenych - MF = mam f **** no to si velice vysvetlil, este ze to poznam :) :lol:
RoSo Zverejnené 3. Máj, 2006 Zverejnené 3. Máj, 2006 Ja sa snažím riadiť jednou vetou: Ak sa do niečoho nepustíš, určite ti to nevýjde.
secretka Zverejnené 14. Máj, 2006 Zverejnené 14. Máj, 2006 Vo svojom živote sa snažím riadiť múdrosťou:Ži a správaj sa tak, aby si sa nemusela hanbiť sama pred sebou!
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2006 Zverejnené 14. Máj, 2006 ja sa riadim heslom "salam parky" a "ked mozem pomozem" :lol:
mila_i Zverejnené 21. Máj, 2006 Zverejnené 21. Máj, 2006 si nespomeniem presne, od koho, resp odkial to mam... ale v poslednom case som si to casto opakovala... vecami, ktore nedokazem ovplyvnit sa snazim nezatazovat aj ked je pravda, ze som skor teoretik a prax este len nadobudam, niekedy aj tym, ze padnem na hubu... ale aj to z casu na cas je potrebneeee, no nie? :lol:
Lydži Zverejnené 21. Máj, 2006 Zverejnené 21. Máj, 2006 Keď plačeš, že si stratil slnko, slzy Ti zabránia vidieť hviezdy.
havarka Zverejnené 22. Máj, 2006 Zverejnené 22. Máj, 2006 suhlasim s tym Nokiovim Porad.... A moje??? hmmm...napisem niekedy inokedy..ked bude moj prispevok mat vacsiu forumovu hodnotu..toto je cisty spam... :lol: A ešte sa mi páči Azrael z PF, nezufaj....vzdy sa najde niekto kto ta odrbe :)
starsi Zverejnené 30. Máj, 2006 Zverejnené 30. Máj, 2006 Kto nič nerobí tiež si rád odpočinie. :) :lol:
cizy Zverejnené 29. Jún, 2006 Zverejnené 29. Jún, 2006 Polovica vsetkeho je stastie.Druha polovica je osud...
fiore Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 Výrok z jednej milej knižočky: "A protože jak známo, chybama se člověk učí, tušíme kam ho může zavést neomylnost."
fiore Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 bonbón Nemyslíš zase na sex, že nie? :lol:
Ignatius Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 Život je pes a my telegrafné stĺpy... občas nás to ociká.... Toto som videl v uľavovacej téme, ale to sa proste nedalo nezvečniť tu...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 Prasaťu sa len o kukurici sníva. tomassi pocujes to? :lol: :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz