doll Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ale no uz kušujte :lol: a klud NOKIa, je kazdeho osobna vec kedy so sexom zacne a v akej intenzite.....to ze ma dievcina vela partnerov je cisto jej osobna vec, .... ani ja nie som svata :) .... a isto ma kazdy z nas na rovasi toho vyse...pre niekoho je to moc, pre niekoho malo... to je take iste ako hadat sa s niekym ci so sexom zacat alebo nie...vid Bronto :)
Nokia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 baby vy ste slepe?vsak vravim ze mne je to ukradnute, robte si co chcete je to vas zivot, vase radovanky len vravim svoj nazor ze podla mna 20 rokov a 30 chlapov = vyjazdena skodovka tot vsjo
doll Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ale co nas hadzes do jedneho vreca :lol: mna velmo dobre poznas, tak do mna neskac :) .... jooj, niekto nabural tvoje ego.... :) ... ale uz klud...
pralinka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 bejbe nokia nezda sa ti ze si trosku precitlively? ved je to jej vec.... ;) neviem co ta to tak rozhadzuje :-) ja celkom nechapem, naco sa ludia pytaju svojich partnerov, s kolkatimi spal... ??? :lol: viem, s kolkatimi mal vztah, a to vlastne vdaka tomu, ze mi ukazoval fotky z dakych dovoleniek a boli tam aj slecny :) ale celkove cislo, naco by mi to bolo... viem, ze je zdravy, a nema ziadne choroby, hehe ... a ak mal dake jednorazovky, tak co uz, i tak mal ich v case, ked ja som mala tak okolo 16 a nepoznali sme sa :-))) naco sa pytate na cislo, ak viete, ze ak povie nieco vyssie, vas to bude stvat?nie je dolezite, ako sa clovek chova prave teraz, v tomto vztahu?mnohi vystriedali viacerych v posteli, lebo bud mali bujare mlaadi ;), alebo mali viac vztahov, a to k tomu patri, a po case zistili, ze vztah sa nevyvija tak ako mal.... to som sa aj ja dozvedela od mojho milovaneho, ze skoda ze nebol moj prvy, ze by velmi rad (a to je moj druhy,,,)...a to ze on mal X slecien predomnou, je uz ok :)
gowinda Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 pralinka to podla mňa celkom dobre a pekne vystihla :lol:
Nokia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 pralinka ako vidim dalsia zena co necitala co pisem :lol: poprosim vsetky zeny aby sa naucili citat :) zacal som tym ze som sa pytal aky najdlhsi vztah malaa potom ma akurat rozculili tie jej postpubertalne reakcietot vsjo :)
doll Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 no mne sa ani nezdalo....reagoval si na jej "sposob" zivota...na jej pocet partnerov zacinajuc a pokracujuc vsetkym okolo toho...tak sa teraz nesnaz z toho vykrutit :lol:
Nokia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ach jaj chapem kde je problem vysvetlim na jednoduchom prikladeprijde chalan do kuchyne a opyta sa rodicov kde je kos, otec mu odpovie ze je dajme tomu v rohu miestnosti, ale mama mu odpovie "zahod to na balkon do sacku"..syn sa pytal len na to kde je kos, nie kam to ma zahodit ja som povedal jednu vecto ze vy ste si z toho domysleli dalsie styri uz hold nieje moj problem :lol:na jej sposob zivota atd som reagoval po jej prvej postpubertalnej reakcii, takze ziadne vykrucanie v tom nehladaj
phersu Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Mno mňa nikdy nezaujímalo koľko ich mala a takéto veci, presne ako povedala pralinka aby ma to zbytočne štvalo nie nie nie. To čo bolo pred tym než si začala so mnou a to čo bude potom to mňa nezaujíma to je jej vec.
sumeru Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Mno, ja som tiez nemala zrovna malo partnerov. Ale casom mi doslo, ze stracam na svojej cene.
Nokia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ale casom mi doslo, ze stracam na svojej cene. vsak to, ono to dojde az casom :lol:
starsi Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Podľa mňa je to individuálne. Niekedy to môže byť na prvom rande a niekedy vôbec, rozídu sa bez sexu. Každý(á) si vyberie takého partnera ktorý mu vyhovuje. Je jedno niekedy nie, koľko mal partnerov. Sú jednotlivci ktorý chcú partnera skúseného, ale na druhej strane iným to vadí. Podstatné je že sme zdraví. :) :lol: :)
Bijou Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 jj, individualne, kedysi som mala vselijake zasady a la 2 mesiace a viac, postupne vymizli...
lopata555 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No čo mám k tomuto dodať. Ak chce žiť dakto promiskuitne je jeho vec, ten kto chce čakať je tiež jeho vec. Ale dajako vypadla romantika z tohoto sveta, neviem kam sa podela a je mi to veľmi lúto.
game Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 no dobre ... ale čo hovorí romantika, po akej dobe začať so sexom ?
lopata555 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Po akej dobe ja mam velice konzervativne myslenie. Určite nie až po svadbe ale musím toho dotyčného dobre poznať co ja viem ale pol roka určite.
Nokia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 po pol roku sa vela parov stihne aj rozist :lol:
valcik Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ľudia, ako pozerám na úvodný príspevok, napadlo ma že niekedy sa dokonca začne najkôr so sexom, až potom s chodením. holt, doba je skazená a zlá. :lol:
littlewitch Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ..40 dní od zoznámenia a pak ďalších 40 ak je tam neistota :lol:
Darkman Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Po akej dobe ja mam velice konzervativne myslenie. Určite nie až po svadbe ale musím toho dotyčného dobre poznať co ja viem ale pol roka určite.Ty toho pol roka bezne vydrzis ked chodis s dievcatom? Lebo sa priznam, ze na mna by to bolo asi silne kafe a vazne by som si rozmyslel ci ma dany vztah vyznam. Naco tu robit nejake plany, ze aspon mesiac. Aj tak ich nakoniec nikto nedodrzi...
Ryan Giggs Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ...niekedy sa dokonca začne najkôr so sexom...A v mojom pripade to pri ňom aj vždy konči. Čo už, aj take hoväda musia byť... :lol:
lopata555 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ty toho pol roka bezne vydrzis ked chodis s dievcatom? Ono záleží že na čom sa vzťah založí, či na sexe alebo na inom. Čo poznámí tí čo začali skoro zo sexom sa po chvíle aj rozišli. Ale odpoviem aj na otázku, bežne nie ale bol by som rád keby áno.
pralinka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 my sme spolu zacali po mesiaci, a aj to by sme asi zacali skor, len bol vela casu v zahranici :lol: :) sme spolu cez rok a pol, a ziadna romantika (ako tu niekto spominal), sa nevytratila, ani ked sa tento ukon ( :) ) podstupil skor ako po pol roku
Recommended Posts