Skočiť na obsah

Futbal - deti


slimak

Odporúčané príspevky

Dnes vyhrali 6:1. Bolo to v Tisovci som mu povedal ze sa na neho nepojdem pozriet, vytkol co sa mi na nom nepaci. Dnes prisiel spokojny. Som sa ho soytal ci si mysli ,ze ma na zaklad uz bol nerozhodny, ci povedal asi aj hej. 

To je dvolezite aby si to uvedomil. Ze chce a moze byt aj vzaklade,ci ze preto aj nieco urobi.  Ja mu stale budem vytykat chyby. Lebo jemu to nema kto. Nepozeraj sa do travi,ale na hru. On sa pozeral do travi,lebo nechcel hrat.  Hral este v pripravaku dostal 10 prihraviek,on ich okamzite poslal prec ako pri bagu, presne,len nanic. Lebo ten spoluhrac bol obsadeni. Dnes podla synovych slov to 4 aj vyviezol a raz mu zobrali loptu,lebo nik sa mu neukazal.

Teda malo vyznam co som mu povedal. Trener mu to nepovie. 

Ja som dnes na zapase nebol(aj ked Tisovec je 20 minut,bol otec ale na jeho hodnotenie sa neda spolahnut ma 86 rokov). Ale za to co som mu povedal si stojim. A dnes mi to aj potvrdil. Mozno uz nepozeral do travi, potiahol aj loptu a potom nahral, a ze si veri zeby aj do zakladu patri.

Ja som nechapal on na treningy chodi a rad,ale nechce hrat zapasy. Su take deti sportovat chcu ale nechcu vitazit. Sutazit,ale na syna mi to nejde. Lebo v atletickych sutaziach sa umietni medzi najlepsimi troma.

Aj mi povedal, ze jemu sa nepaci ze si jeho spoluhraci medzi sebou nadavaju(nie jemu, jeho aj maju radi na tribune(jeho prezyvaju kobra a deti z trubiny kobra dobre,hraj), rodicia, ine deti mozno aj v druzstve). Ako ze hraju zle. A jemu sa paci hrat futbal s kamaratmi.

Tak nech hra dobre a nikto si nadavat nebude.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

V sobotu hrali nasi proti Tornali. Nechapem preco tie deti hraju tak tvrdo proti sebe. Hlavne Tornala. Potom je im je to luto, tie deti asi niesu zle, lebo zas som videl nieco aj normalne. Revucan dostal krc, lezal na zemi a stoper Tornali s nim robil gymnastiku natahoval nohu a stlacal spicku. Pritom ostatni hrali. V sobotu aj v pondelok nasi hrali a vyhrali. Hraju v celku dobre, syn sa vytraca, v pondelok cely zapas presedel. Vpondelok som na zapase ani nebol, bol som velmi sklamany s vykonu syna v sobotu, uz sa nanho ani pozriet nepojdem, na jesen. Boji sa. On sa boji a namiesto aby utekal aj sloptou on stoji. Velmi zle sa mi na neho pozera.

Ze syn nehrava, ma uz ani netrapi, su lepsi,ale on sa ani nesnazi. Neviem ako na treningu,ale na zapase, ci mimo, chod si zabehat som mu asi pred mesiacom povedal posledny krat. Nikdy mu to  uz nepoviem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Dnes bol moj syn v zaklade,so zenou sme prisli len da druhy polcas. Doma som je  povedal ze ho asi vidiet nebudeme. Ze ho daju prec. Hral celych 90 minut, aj vdruhom polcase hral prvy krat futbal,co som videl. Resp on ho dva roky nehral. 

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/706759/#zostavy

Hral kvoli tomu ze jeden hrac sa zranil dlhodobo asi navzdy a druhy kratkodobo. Ale hral tak ze on uz v zaklade asi bude. On je nato aby hral defenzivneho zaloznika.  Inak to je najdolezitejsi hrac. Co urci aka bude hra.  Neskor ako zacali striedat, isiel na 10minut na kridlo, aj tam nieco ukazal, na konci hral praveho beka,aj tam ieco ukazal.

Dnes prvykrat syn hral futbal. Asi po 3 rokoch. 

Uz ma aj vysku aj zhrubol. Minuly rok mal o 20 cm menej aj o 10 kg. Ale  mesiac dozadu sa bal. Aj protihracov aj hrat, dnes hral. A velmi dobre.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mesiac dozadu ci 50 dni hrali z Rimavskou Sobotou pripravny zapas. Hraili 1:1 nastupil ako defenzivny zaloznik na poslednych 30 minut fasli 3 gole. RS sa nepotebuje kopat ako aj nasi. Nevravim, ze vsetky 3 gole boli jeho ani neboli,ale takeho defenzivneho zaloznika nechces. potom boli dalsie zapasy  kde sa pozeral dozeme(aby mu nenahrali, dvakrat mu aj nahrali ked hladal stvorlistok a tak to aj dopadlo). Ani nepobehol. Ked pobehol neskoro. Velmi som zneho frustrovany bol. A nechapal som preco tak hra, hral velmi, velmi zle. Hrali v Tisovci som si povedal ,ze to nema cenu sa naneho ist pozriet. Potom odohral aj doma v sobotu zly zapas, nic. A hrali dalsi zapas aj doma v pondelok, ze nejdem. On vtedy ani nehral.

Nechapem naco chodis na treningy ,ked nechces hrat futbal aj posledny mesiac som mu dost nakladal. A potom zrazu hra ako maly boh. Poltar hral slusne nekopali sa boli mozno slabsi,mensi,mladsi,ajeked od nas ani mladsi velmi nemozu byt. Nam tie 2007 a hrali vsetci traja zaloznikov,cely zapas asi dospely. A syn hral lepsie lebo nemal na vyber, musel hrat,nemal ho kto striedat. Teda si uvedomil, ze musi lebo uz nebol kto. Ako lepsi. Lebo predtym mi rozpraval, ze ti su lepsi co podla mna nebola pravda. Samozrejme to pravda bola ,lebo syn hral hrozne,ale nie ze by nevedel hrat lepsie, teda byt lepsi ako oni. Hrat hrozne je ze dobre veci a zle veci su asi 2:1,ci 1:1, hrat dobre je ze to mas 8:2.Aspon u defenzivneho zaloznika. Ideal by bolo 10:0

Aj moj otec sa nanho uz nesiel pozerat(on nevidel ani jeho druhy polcas v Revucej) a to si ho siel pozriet v Tisovci a povedal mi, ze ako hovoris. Ze mu nakladam, som mu povedal, vsetko co uvidim zle ta za to kritizovat budem,aby si to nabuduce nerobil, nie nato aby som ta ponizil. Ale spon v sobotu si to zobral k srdcu, nepozeral sa do travy. Nechces ist do hlavicky, ci do stretu so superom ho predbehni. A robil to, loptu spracovaval(kopol hned na hraca vpredu,vo vzduchu mu to tam kopol) nohou a presne, inak sa to naucil ked bola karantena si so susedom kopali loptu cez plot.Neskor na poli.

Preco si myslim, ze on moze byt velmi uzitocny hrac ako defenzivny zaloznik. Vie behat, vie citat hru, vie nahravat. On este nikdy nezahlavickoval. Ja som este nikdy nevidel  zahlavickovat Lobotku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Toto je o prezivkach, ja som slimak, lebo raz pozchodisku  so siel za skupinou. Preto som  slimak aj sa mi to pacilo. Kamaratov otec ucitel na gymply ma volal len slimak. Teda mi to ani ani nevadi. Syn ma prezyvku Kobra. Dostal ju od trenera na zapase v autobuse co sa tam mrvis ako kobra,je kobra. Jeho zhladiska deti pokrikuju kobra zabojuj. NIekedy kobra vyborne. On sa vola Marek,ale vtime je aj iny Marek, aby to trener rozlisil tak mojho syna a to uz iny tiez pouziva kobra. Ale ten posledny zapas si veril a tlacil sa dopredu a trener to nechcel, nanho vola kobrik chod dozadu. Kobrik.

Tlacil sa dopredu tak ho dal hrat zaloznika- prave kridlo. Neskor hral praveho obrancu. Tam zalozil golovu akciu ako obranca, ale tej lopty sa dotkli aj 3,4 deti. Ale bolo to rychle a gol dal utocnik z lavej strany.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak vcera vonku vyhrali 4:1. Syn bol v zaklade ale dal ho trener na polcas dole. Aj mu povedal preco, ze behal tam aj najviac ,aj najlepsie pracoval,ale potebuje tam hlavickara, lebo super len prekopaval lopty na 4"utocnikov". A syn co este nikdy nezahlavickoval, je tam zbytocny. Ztiahol z utoku byvaleho stopera,co hlavickovat vie a dal tam dalsieho utocnika.. Tak mi to povedal syn, a mu aj verim. 

Ten trener nemusi byt ani tak zly, on raz aj vyhral sutaz s tymi hracmi,vtedy moj syn hraval. Vie si vyskladat muzstvo,ale ma aj z coho,aspon v minulosti,ale aj dnes. Bude  chciet to vyhrat a mozno sa mu to aj podari. K detom je slusny. Aj k superom. Ja ho poznam aj z futbalu v telocvicni asi 5 rokov sme proti sebe hrali. 

Aj ked tam boli aj ini treneri,on tie deti pozna. On ked jeho syn ci aj moj syn zacali v pripravke bol len otecko, on sa do toho zapajal, a neskor zacal trenovat. Ci s tymito detmi moze vyhrat. minimalne na 50% si myslim ze moze. To budu tie deti s ktorymi vyhral sutaz aj prvy krat. s mladsimi ziakmi rocniky 2006 a 2007. 

Revuca ma na viac ako na 4.ligu. Tu su supery co vedia hrat Hnusta ona ma tych druhych 50% co vyhra, Velky Krtis a Cebovce. Potom 4 druztva sa snazia hrat futbal, ci nekopu, ci neprekopavaju ihrisko. Ale dostanu 5:0. Poltar dostal 5:0 ,ale ze hrali u nas slusne, a sa snazili hrat dufam ze budu nakonci 5,6. Nie dufam, myslim si.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/706762/

Posledny zapas Poltar Tornala. 2:5.  Tornala 5 zltych. U nas maju 5 zltych 5tihraci aj syn v 7mich zapasoch.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/706748/#zostavy

proti nam 6 zltych. Co ich nevyhodia nedaju cervenu. V ziakoch boli tornalcania ai ako my futbalovo. 

Doma karty nedostavaju ale v Krtisi tiez 6.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/706735/#zostavy

Este som si pozrel nase zlte karty.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/706736/

Matúš Furman

kritika rozhodnutia R

Patrik Balázsy

NS - vzájomné sotenie súpera v prerušenej hre s hráčom D č.9

Marek Kršák

nedodržanie predpísanej vzdialenosti 9,15m pri rozohrávaní PVK

Teda ztych nasich co niekoho kopol bol asi moj syn,aj to pochybujem ze bolo na zltu kartu.

Zas som presiel aj zlte karty Tornale v Krtisi a tam bolo 5x verbálny nesúhlas s rozhodnutím rozhodcu,za kopnutie mali len1.

Tornalcania hraju tvrdo aspon proti nam a nezmyselne. Pritom ich hraci niesu nasrati na nasich. To vidis,ze im potom je luto. Ze ked je zraneny nas hrac mu pomozu z ihriska, ci ked ma nas hrac krc serie na futbal a stlaca mu spicku.

Aj v tom Poltari mali zlte za:

NS - zdržiavanie znovunadviazania na hru

NS - podrazenie súpera riskantným spôsobom v súboji o loptu

NS - zdržiavanie znovunadviazania na hru

NS - neprimeraná oslava dosiahnutia gólu

NS - sotenie súpera riskantným spôsobom v prerušenej hre

--------------------------

Tam sa hra tvrdo a nezmyselne. Zlte su ,ale za hluposti. MOj syn dostal aspon normalnu zltu.

Marek Hrivnák

NS-kopnutie súpera riskantným spôsobom

Vtedy hral utocnika.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nikdy horsie som nevidel hrat nasich ako dnes. Syn bol asi aj najslabsi. Ale vsetci. Hrali s poslednymi  a hrali snimi vyrovnanu hru.

Na fotke ma syn pred sebou loptu. On bol vuniku v inej situacii, pred sebou nemal nikoho okrem brankara, on sa zasekol a nahral dozadu, dvom pribiehajucim superom. Vacsiu hlupost si viem, predstavit, len ze by s loptou sprintoval na svoju branu. A potom nahral superovi.

kalinovo.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/s/4399/tabulky/

Prve 4 muzstva vedia ako tak hrat. Teda Revuca ak chce hrat futbal v buducnosti musi sa snazit postupit do ligy vyssie. Nam to moze prekazit len Hnusta. Nebola ziadna zlta lebo sa nekopali. Ale ani nehrali. Druheho brankara dal do pola, ze horsie hrat nemoze.  Vyhrali 3:0. ale hrali velmi slabo. Nas brankar nemal ziadny zakrok, neviem ci sa dotkol lopty, ten nahradny si za 13 minut co bol vpoli viac zabehal. Ze ho tam dal,ze bol sklamany trener zo vsetkych hracov. Vymenil toho ,toho toho, a stale na hovno.

Inak syn mi povie ja viem ze som spravil 4 chyby. Dnes nespravil ani 4 dobre veci. Inak tych chyb  nieje 4. Dnes ako zahral moj syn ak to bude opakovat moze zabudnut na futbal. Inak som rad ,ze dalsi zapas budu hrat vonku a nebudem sa nanho musiet pozerat. Dnes to bolo dalsie utrpenie. Inak on  by mohol hrat dobre. A byt velmi uzitocny pre muzstvo,len by tak musel hrat.

On aj dostava dost minut ako hra - lebo nema namiesto neho ineho, stahuje tam utocnika stopera, ale aj to nepomoze. On to nevie hrat. Ten utocnik stoper. Idealny by bol moj syn, pre to druzstvo,len musi zacat hrat, a mu vysvetlit aj trener co ma hrat. Ako ma hrat.

Inak na toho mojho syna ako dnes hral ,podla neho na maximum. Podla mna do desiatich 3/10 ,ale mohol by hrat aj 8/10.  Nechapem ked chce hrat na 3/10 naco tam chodi. Tak hrala cela Revuca 3/10. Brankara nehodnotim,ten nebol pri lopte.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/s/4399/tabulky/

U tych dorastencov su casto ine vysledky ako by clovek cakal.  U ziakov to tak zahraju u dorastencov nie. 

Filakovo vyhra nad velkym krtisom 6:2 a u nas a nas porazil len krtis, tri presne a velmi presne priame kopy. 

Syn dnes nebol na zapase, mal teploty okolo 40 aj ked uz autobus isiel. Ale vyhrali.Dnes im nemohol pomoct, zahrali ti co to hraju vkuse. Boli zdravi. 

Vo Filakove hraju posledny zapas. Predposledny doma s Jesenskym. NIesu o slabe druzstva, mali by nad nimi vyhrat. Ak budu zdravi, ci ak budu mat natrenovane.

Len srandu- cim viacej maju vitaztiev tym menej ludi na nich chodi. Dal som tam fotku vidite jedneho?

Posledne nas ozaj bolo asi 30 aj s trenerom.

Je to menej zazivne. Ale to nieje chyba Revucej. Minuly rok a hrali lepsie,ale prehrali 7 krat? Tohto roku prehraju mozno trikrat. Je pravda, ze minuly rok to bolo ovela lepsie. Pre divaka.  Ozaj prehrali aj 7 krat , raz aj kontumacne,tam ani nesli. 

---------------

Trener sa spytal minuly rok 2004(tam bolo asi 7 chalanov v tom rocniku) ci nieco niekedy vyhrali, ze mozu. Nikdy nic nevyhrali ani nevyhrali. Lebo to ani nepoznaju. 

2005 niesu.  Su 2006 a 2007. 2007 vyhravali kazdy zapas, vyse roka. Teda maju naockovanych a natrenovanych 2006 a 2007. Oni to maju sancu vyhrat. Pritom ti najsikovnejsi odnas odisli. Ale aj ti co ostali vedia co je vitazstvo. Priklad moj syn, on prehral malo zapasov. On si aj neveri. Keby hral dobre, jeho druzstvo neprehra.

Prehrali prvy zapas doma. Lebo krtis dal tri priame kopy,velmi dobre. A aj ked my mame aj troch dobrych brankarov, aj vysokych 192 cm. Proste to krtisania trafili velmi dobre, dve vinkle a jedna tycka. NIeco ako Dubovsky v Kosiciach proti Rumunsku. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/703585/#tabulka

Dnes to nieje o detoch. Ako vedia rozbit prveho 6:0.Co este neprehral. Az dnes. Ten co im dal 5 golov je stary hrac(niez atak ako ja ale 35 rokov asi ma) asi dobry, on goly dava. Ja som muzov  Revucej raz sa pozeral(minul sezonu, potrebovala dcera,lebo vedla sme hrali tenis ist na zachod) asi 20 minut dobre hrali obe druzstva. Hrali aj mladi,spoluhraci syna.

Inak 3 mladi odisli hrat a hraju za Jelsavu. Cigani za Lubenik.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Po dlhej dobe synov klub vyhral turnaj aj pohar. V tabulke niesu zapisane posledne vysledky, ale pohar je uz v Revucej. Dnes vyhrali posledny zapas 4:2 s Hajnackou.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-rimavska-sobota/s/4742/tabulky/

Tam medzi sebou boli tri vyrovnane druzstva Rimavska, Hnusta a Revuca.  Hnusta a Revuca bude hrat o to kto bude vitaz 4.ligy.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/s/4397/tabulky/?competitionId=4397

Rimavska vypdla z tejto ligy vyssie minuly rok, okopavacska liga.  Na tu tretiu potrebujes aj viac hracov aj pre druzstvo 17 rocnych, aj viac na naftu. Jazdi sa na sever.  Neviem ci Revuca aj Hnusta  maju nato aby splnili podmienky. 

Revuca by sa mala o to pokusit, podla mna to aj chce. Inak nema ani vyznam robit futbal v Revucej. 

Ta 3.liga je slaba. Kluby ju nechcu hrat. Kvoli splneniu podmienok. 4.ta liga(tato juzna je este najkvalitnesia je tam Filakovo a Krtis)

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/s/4399/tabulky/

a to z BB kraja su len okresy RA,RS,LC,VK, 4 liga ma aj dalsie dve sutaze ,kde je ostatnych 9 okresov(neviem kde hra Poltar).

Inak 3 ligu hra BS, nikdy v zivote som nevidel pocas ziakov ,ze by snami hrali vyrovnany zapas, knam prisli z 11 hracmi a dohravali s 9,jeden skoncil v nemocnici. To uz nechceli hrat ani nasi druhy polcas. Ani sa nehralo stalo.

 

Ja neviem len dufam, ze Revuca by mala na III.ligu dost hracov. Kvalitu isto maju. A ze budu mat peniaze na naftu. Vsetko sa da vyriesit. Pripravkach mali  a maju dost hracov. Dalsi trener co bude trenovat U17.

Revuca ma polohu. Ze ku nam nemas ako dostat ineho sikovneho hraca. 

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov