Skočiť na obsah

Futbal - deti

slimak

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bude v telke zaznam zapasu Slovnaft cupu.  https://www.stvr.sk/televizia/program/22873/611726 Teda do Revucej pridu kameri a komentatori z televizie.   Hrali prvy priprvny zapas, nedopadlo to dobre, s dosrastom Popradu 9:1 A dnes vyhrali asi s Partizanom Cierny balog 5.1.    Nechcem povedat co sa stalo,lebo som tam ani nebol, syn tam hral a v Strbe mu ai ztepla bolo zle a sedel na zachode.  Za Revucu budu hrat gro hraci asi 6 2006a 2007, potom tam bude aj 2009 aj 2004 aj styria hraci.  Snad im to bude fungovat  Aj stymi co sa narodili skor.    Teda vratili si holuby oni su sikovni a vratili sa. Teda 15 hracov co maju 17 az 21 rokov daju a potom este par 5 starsich co sa im posnazia pomoct, ti lepsi nebudu. Traja  strsi a oni dvaja boli ked boli mlady ovela lepsi. MFK Revuca bol klub policajtov(hrali tam aj siesti), teda na ihrisku ti staci jeden a jeden na striedacke. Ti tinedgeri niektori zmaturovali a niektori to maju predsebou.

Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/clen/5e14d9387ad8b85a6baf2212/kristian-kovac/#/futbal/prestupy/  Toto je chalan co prisiel k susedom. Je hracom Revucej, uz neviem ci bol pre covidom ci potom asi pred. On so synom nikdy nehral. Za klub,ale bol sused, spolu sme hrali u nas, ci aj u nich ja som tam nehral,ale aj tam sa hraval futbal, teda deti hervali futbal aj na nasel zahrede aj na ich. Za covidu Nemohli chodit do skoli,tak najprv si kopali cez plot, potom narastli stromy, chdte na pole, za zahradu, oni si vedeli moj syn a on zonglovat s loptou na 10, 15 metrov. Ze ta lopta sa nedotkla zemi.  A chalan hra futbal. Ja som ho mal rad a bolo mi luto ked odisiel.  Snim nikdy nehral, ale hral asi proti nemu. Ked hral za Ri.sobotu. A vraj syna nepoznal.5-7 rokov zili a hrali sa spolu, spolu chodili do tej istej skoly. Inak ak bude hrat za buzitku,si zahraju proti sebe opat.  Ale chalana som mal rad. Dal som mu aj bycikel.  Lebo sa kamaratil so synom a som aby byciklovali spolu, aj 100km. Len oni sa onho bali, jemu nedovolili bezat ani 5 km od domu. Su tam medvede. Tak syn behaval sam. A preto vie behat.  Ja som tim detom dal aj dva bycikle. Lebo jeden som videl teraz lietat. Jeden maly asi Pre 6 rocne deti a druhy normalny co jazdia tuor de frans. 

Preco  sa tak spravaju k detom? Boja sa postihu ci to nemozu. Ja svoje deti tam mozem poslat, chod si kam chcces, oni asi nie. Alebo keby chceli a mali by o to zaujem, tak tam pojdem tiez a budem kontrolovat.   Teda tie deti sa tam maju fjn u susedov, iste lepsie ako v deckom domove,    Priklad ked chalan behal, behala aj dcera. Ona tolko nedbehla ale domov prisli spolu. Teda aj dcera sa naucila behat. To kristian nemohol. A nikdy to uz nebude vediet.

Zverejnené

15:55

Skryté titulky HD Európska tvorba

Futbal - Slovnaft Cup

1. kolo: MFK Revúca - FK Novohrad Lučenec  ,teda mal byt aj priamy prenos. Revuca ak bude hrat dobre ich kludne da. Ale ja si myslim zo zozo sa stane na 20%, keby ten zapas bol o rok na 50%.  Ti mladi hracaci vedia hrat futnal a vedia rozbit aj Lucenec.  Bude hrat tretoligista so 6ligistom. To je fakt, a maju nasi mladych hracov. Ale oni niesu realne 6 ligisti.  Ja by som tal dal tych najlepsich ,A budeme vediet, nacom sme. 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov