Skočiť na obsah

Aké témy zvoliť?


Tomáš

Odporúčané príspevky

Prvy dojem resp. prve stretnutie riesi ta jovzinova tema. Tu sme niekde na pomedzi ze uz sme sa zoznamili, alebo sa uz odniekal pozname, sme na nejakom tretom stretku ale furt to este neni tak ze mozes sa zdoverit s kadecim... Mimochodom nedavno som mal konverzaciu z busu: Ja som vedel ze dotycna dochadza k nam do mesta z dediny v ktorej pracujem. A ze robi v nejakej fabrike u nas. Tak som sa jej spytal ze kde ale dodal som ze hladam si nejaku robotu a tak spytat niekoho kto tam priamo pracuje ze ako to tam je. Ona vie ze dochadzam z mesta do dediny, ze som tam len vratnik a tak na tom som staval ze ona to vie a tak jej bolo samozrejme ze by som to mal u nich vo firme lepsie lebo nemusim cestovat co aj usetrim cas aj peniaze a ze u nich platy zacinaju na 500 ze to je minimum, potkm uz len viac je. Mal som teda nevtieravu konverzaciu ktora bola aj pre mna prospesna.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na tretom stretku niektori riesia aj sex.

Takze ano, dalo by sa tu pisat od talafatok ake je pekne pocasie a kolko zaraba moj sused, az po realizovanie niecoho, co dajme tomu znazornuje avatar chlapcazjuhu :D

 

Pardon, nechala som sa uniest. Nie tym avatarom :D Vies Tomas, ked mne tie Tvoje pokusy o konverzaciu pridu strasne detinske, ale beriem, kazdy sme nejaky, a nie kazdy den mame naladu citat take veci :)

 

Ako som uz napisala, kludne sa s nou bav o takych veciach, sam vies predsa rozoznat ci sa zena zaujima alebo pocuva iba zo slusnosti. Co zena, vseobecne clovek. Taze podla toho sa zariad, ked uz nechces ist selekciou aku pisem na predchadzajucej strane.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale ved to s tym avatarom je pravda! On nezvykol mat to si pamatam. Naposledy som bol este nemal... Takze mna to prekvapilo, pre mna to je novinka.

 

A casto pocujem nazory typu ,,to je take detinske" ale pritom deti to robia najlepsie. Uprimne povedia co si myslia. A inac kto alebo co urcuje ze tamto je detinske a hentamto je uz dospelacke ako keby existovala hranica... Kazdy sme nejaky a mame nejake zmyslanie a vyjadrovanie. Tvrdit ze detinske/nedetinske je vlastne skatulkovanie niekym.

 

Nebudte netrpezlivi vzdy pockajte par minut kym urobim 3x edit jak ma veci dodatocne napadnu... A k tomu detinskemu parkrat som zazil ze prave tym som zaujal zenu trebars aj 30-nicku co bola zvyknuta na ,,dospelacke" narazky, urcity typ konverzacie ktorou ju oslovovali muzi drziaci sa akejsi normy... A ja som vynikol prave tym ze som mal uprimne detinske vyjadrovanie ze to je take zlate...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

axel, všeobecný prehľad ti uprieť nikto nemôže, to je fakt :thumbsup:

 

a zároveň to môžeš použiť ako odpoveď, ak by ti náhodou nejaká personalistka /nikdy nevieš akú buchtu si narazíš/ položila tú ich štandardnú žvástoidnú otázku:

 

"kde sa vidíš o desať rokov?"

 na internom, prípadne patológii.

:hufi:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak sa na to pozrime z ineho pohladu :

Co je cielom ?  

1.  Nemusi mat ziadny ciel,  ide len o rychlejsie uplyntie casu, v takom pripade ziadne osobne otazky,  obecne temy od dopravy, pocasia vtipnych zazitkov atd.

2. Paci sa ti a chce zistit ci ste kompatibilny,  v takom pripade zacinas obecnymi temami ale cielis k nazorom na zivot, zabavu atd.  

3.  Chces sex,   v takom pripade si najdi co je NLP a to co zaujima teba je podradne,  dolezita je len ona, sledujes ako kde reaguje.  Tlacis kaleraby :)

 

PS: a doll neber vazne :), to je romanticka dusa

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Teraz je nova situacia. Ako zaujat zensku s ktorou piseme cez internet? Takze cisto len temy lebo ide o osoby ktore sa realnenepoznaju, nevideli sa nikdy, ale tak rad by som ju nejako zaujal ocaril pisanim tak platonicky aspon. Co mam robit ako ju zaujat?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je uplne prirodzene ze nie kazdeho zaujme ten nas konkretny styl pisania a debaty. Nepytaj rady, bud taky aky si, ak ju to nezaujme, tak nechce Tomasa taky akym v skutocnosti je. Bodka. Preco sa chces stale na nieco hrat?

 

Bud sam sebou, na nete, v zivote, vsade. A uvidis ze budes spokojnejsi, tam to zacina.

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak nekecaj okolo toho a pis ten spravny, mozno uznam ze som chybila :zubiska:

 

OK, uznavam, ak mu ide o to, nejaku pretiahnut, tak vyssie spomenute treba ignorovat :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

doll, kazdy z nas ma vela podob, nic take ako byt sam sebou nie je. to je len floskula z zenskych casopisov. a jej preklad znie bud sebecka. do istej miery je to zdrave, ale ako navod na spokojny zivot tazko. a okrem toho kazdy sa moze zlepsovat, a pri takejto prilezitosti je to vhodne. pre tomasa nejde o to byt sebou ale stylizovat sa do tej miery aby sa mohol dostat do novej role

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aha, takze ked bude zenskej interpretovat vsetko tak ako mu tu budeme radit, on sa s nou potom stretne face to face, a zrazu to nebude ten svihak z chatu, zrazu mu nema kto poradit, ako ma reagovat, ake temy vytiahnut. OK, ak toto povazujes za uspech, nemam k tomu co dodat :)

 

Ja nevravim o tom byt sebecka. Ale darmo sa budem pri chate s cudzimi tvarit aka som kapacita, ked v realite mi to nebude prirodzene a toho druheho mozem naopak sklamat, ze nie som taka, s akou si pisal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kurník, veď tomáš má celkom pekný slohový prejav a dokonca ani moc chýb nerobí, tak kde dočerta je problém, nech jej napíše nejaké svoje zážitky a skúsi to dajako vtipne vylíčiť, počká na reakciu a ono sa to už vyvrbí. Môže sa aj jej popýtať na kdeaké glupociny, Len nech jej prepánasvatého nepíše, že si práve robí ehm..."samoobsluhu" aj keby to hneď robil a nech sa jej nechváli svojimi návštevami povoľných slečien (poznala som jedného chlapíka, čo balil jednu z najkrajších báb v ročníku tak, že jej popisoval, s koľkými štetkami bol na hoteli, a koľkokrát sa sám obsluhuje a ako kvalitne, ale veru ju tým nijako nezaujal a poslala ho do riti a začala chodiť s iným spolužiakom a aj si ho vzala).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bud taky aky si, ak ju to nezaujme, tak nechce Tomasa taky akym v skutocnosti je. Bodka. Preco sa chces stale na nieco hrat?

do istej miery je to zdrave, ale ako navod na spokojny zivot tazko. a okrem toho kazdy sa moze zlepsovat, a pri takejto prilezitosti je to vhodne. pre tomasa nejde o to byt sebou ale stylizovat sa do tej miery aby sa mohol dostat do novej role

Tu je aj ciastocne odpoved na to. Takze preto lebo sam sebou sa mi byt neoplati. Vzdy obdivujem druhych lebo su vo vsetkom uspesnejsie a preto ich chcem napodobnit, byt ako oni. Alebk ako to robi strana smer ze ludom povedia to co chcu pocut a tym padom ich aj zvolia. Tak aj ja by som chcel finty na co zeny letia a napodobnit to. Uprimnost to nieje ako som si mylne myslel takze to (s tym sebukajanim) sa uz nezopakuje. Treb im pisat to co chcu pocut nie pravdu. Je to presne ako v politike ak niekto povie pravdu vladna mafia ho znici teda pointa je ze pravdou neuspejes.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na tretom stretku niektori riesia aj sex.

 

Mam kamarata co riesil hned u tici v MHD. Prvy krat videl a riesil to hned. 

 

Ja si myslim ,ze je to pravda.

 

Takto neplatil nic - to viem nemal nikdy peniaze - nechcelo sa mu robit. Za malo penazi.

 

V januari to tyso napisal vcelku dobre.

 

A dnes(ako za dnesny prispevok) som dal bod doll, lebo tiez to dobre napisala - idem citat dalej.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

doll.   nehovoril som ze ma bohapusto klamat :),  ale muzi pri dobyjani zien sa snazia tvarit o cosi lepsie a to sa moze potom uskutocnit :)

 

Tak ano, s tymto suhlasim.

 

Ja skor neodporucam to, ze tu mu dame bod po bode navod, co a ako ma robit, on zaboduje, ale netreba byt naivny. Slecna by ho hned prekukla v reale.

A vlastne, co ma to vzrusuje, Tomas je vynimka, tomu roky davaju forumaci rady, a zial, neuskutocnuje sa to :happyroll:

Takze hor sa do navodu, ako slecnu ohurit, isto mu to tu este nikto neradil :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ok, tak pome na to ...

teda témy úplne neutrálne, počasie je najlepšie, výlet na bicykli, ale bez sebadeštrukčných popisov, popis pokazeného bicykla stručne a s dávkou humoru, poznámka o pozretom futbale a filme, nie o storočných seriáloch,

 

a hlavne sa tváriť nedobytne, a nenaznačiť ani len možnosť vzťahu a záujmu o ženu ako o ženu ... len vlažný záujem o debatu z nudy.

to každú babu na nete v kdejakých zoznamkách a pokecoch musí zákonite prekotiť od prekvapenia po záľahe sexuchtivých zástupov nadržaných dobývačov.

 

na tom sa dá jemne začať budovať. podľa reakcie a situácie. hm? no podľa mňa to nepôjde, ale keď už teda radíme ... : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je to podobný princíp tomu ako sa LSNS dostali do politiky. Povedali ludom to co im nik iny neponukol. Tym ze boli ini zaujali. Takze vieme ze na takych miestach su zastupy tych co zenu chcu na vztah/sex. Takze ak to ja pozadovat nebudem tak bude prekvapena. A aj to ze nemam veci detailne podrobme vysvetloat je pravda, nedavno som sa presvedcil nejaku chvilku pred tym ako sa objavil tento prispevok kde sa spomina ze sa tomu mam vyvarovat. Zenska sa pytala co som robil aky som mal den tak som jej podrobne opisal ako som opravoval drobne veci na aute, ako som chodil do pivnice pre naradie, ako som kde co utesnil, co ako chcem dalej pokracovat ze ked pride brat z turnusu natrieme gumoasfaltom co som ja utesnil dieru s tym co su tie plastove tabulky tie zakaz fajcit a pod. z toho som vystrihol kus aky treba to je take idealne ze ohybny plast to som prisilikonoval lebo ten aj tesni aj lepi nepusti vodu a na to este pojde gumoasfalt a takto dopodrobma som opisal a tak ju to unavilo ze odpisala ina nejake ,,ehm" ale ked som jej zalichotil ze sa ako na nu tesim ze prisla na chat tak mi zase odpise ze ,,netaraj" a na to sa uz co da odpisat. Ocakaval som ze odpovie nieco v zmysle ze tak som rada ze som ta potesila a podobne. To je dobry trenig aj do ostatnych situacii ked treba viest konverzaciu. Na internete sa naucime a potom aj inde uz bude lahsie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aj si sa jej aspon opytal aky den mala ona?

 

Od veku, iq/eq aj ineho zavisi, aka bude jej reakcia. Odpoved "netaraj" mohol byt len taky stuch, rypnutie, mozno ocakavala ze len potvrdis to co si napisal, ze si skutocne rad.

A mozno nie :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vymyslate tu teplu vodu. Naco nejake temy? Staci sa predsa pozerat do oci. Ved to je take romanticke...

joj áno,

tak živo mi to pripomenulo čosi z praveku, že pridám spomienku zo záhrobia, ako Vilma zvykne :)

 

kedysi som mala takého nápadníka ... bol to cudzokrajný chlapík, a ako vysvitlo, vyhliadol si ma, a celé dni sledoval, proste si ma vybral, a ja som mala len patrične odpadnúť od tej pocty, že som vyvolená  ... a mala som ohromné problémy ho zo seba zoškrabať.

 

to je ten, ktorého som raz takmer zabila kilovým skleneným popolníkom /kdesi som už o tom písala, kedysi/... urobil dieru do dverí, ale potom už chlapec nadobro pochopil, že ho nechcem ani vidieť.

 

dosť na tom, že mal tmavé teľacie veľké oči, a toto bola jedno z jeho ohurujúcich taktík - hlboký dlhý podľa neho maximálne romantický a podmanivý pohľad do očí ... vždy som mala chuť sa ho spýtať, či potrebuje vybrať smietku, bolo to tak smiešne a desivo mi to išlo na nervy ... tak.

koniec príbehu o hlbokom pohľade. :klobuk:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov