secretka Zverejnené 20. December, 2017 Zverejnené 20. December, 2017 Asi väčšina z nás na fóre prešla určitým "vývojom" ... od úplných začiatkov, kedy sme s fórom vstávali a aj išli spať, po obdobie, kedy sme mali záujem "na večné veky" sa odmlčať, až sme po "vychladnutí" zistili, že na fóre sme radi, pretože sme tu medzi "svojimi". :smile2: Nikoho osobne nepoznám, ale tých pár ľudí, ktorí sa tu občas stretáva, mám ako svojich priateľov; síce imaginárnych, nie s každým sa "rozprávam", ale "vidím a čítam ich" a v určitých ťažkých chvíľach je to pocit, že človek nie je sám. Každý z nás má svoje bolesti, svoje problémy, niekto väčšie, niekto menšie, ale každý sa so svojim trápením dokáže vyrovnávať "po svojom".Niekto je schopný svoje problémy "riešiť" na desiatkach strán, niekto vybuchne, niekto nenapíše ani slovo a svoje problémy si rieši "vo svojej ulite". Nebola by som rada, keby fórum zaniklo, pretože tento "okruh priateľov", z ktorých mnohých iba z diaľky "sledujem", by mi chýbal. Čo sa týka prípadných zmien ... pokiaľ to budem schopná technicky zvládnuť, bude všetko oki; horšie to bude, ak moje technické zdatnosti na to postačovať nebudú. 1
Tomáš Zverejnené 20. December, 2017 Zverejnené 20. December, 2017 Budú. Ono sa to nezmení nejak v ovládaní iba že nejaké tlačítko čo bolo hore, môže byť na boku a tak. Podstata je vždy rovnaká. Každé fórum je v základe to isté len je iný dizajn, iné vymoženosti a axel by vedel povedať viac že viac sa odlišujú v databáze, kódovaní, čo sa bežného úžívateľa nijako netýka. Poďme ďalej a je to tak. My nikdy neodídeme. Tak sme si navykli na fórum a aj keď to niekto chce skúšať pauzami atď. ajtak sa časom vráti. To sa proste nedá, fórum je závislosť.
Sniper Zverejnené 20. December, 2017 Autor Zverejnené 20. December, 2017 Tu je demo http://c105304.try.invisionpower.com/ Dostupné bude 5 dní, registrácia nevyžaduje žiadne overenie. 1
D'Ady Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 a to sa povinne musime vyjadrit? šak dobre, spravte, čo treba... ;) 1
game Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 Nie, nemusíte :) Ide len o to, aby sme viacmenej vsetci vedeli, ze sa vzhľad a pár klikov pomeni, aby fórum ďalej fungovalo, ako sa udialo už párkrát za tie roky a ze to zostane fórum, a aby sme videli, ako to bude vyzerať a tak. :-) vďaka :)
D'Ady Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 ja len ze si dala upozornenie asi do 10 tem...
game Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 ... nie každý ide pozrieť novinky do tejto témy, to je skúsenosť za tie roky :) hlavne ten vzhľad, a možno sa v tom trochu poprechádzať a skamarátiť :agree: Tu je demo http://c105304.try.invisionpower.com/ Dostupné bude 5 dní, registrácia nevyžaduje žiadne overenie.
lopata555 Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 či fórum ostane v podobe ako je teraz alebo sa trochu pozmení je pre mňa jedno. Momentálne neplánujem odísť.... nikam ... tak plánujem ostať aj tu :) 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 21. December, 2017 Zverejnené 21. December, 2017 jasné, že chcem, aby fótum pokračťovalo a chcem sa stretávať s ľuďmi stadeto. Aj ked v posledných rokoch som mala dlhšie rpestrávky, nebolo to preto, že by som sem nechodila rada, ale z iných príčin.takže moje vyjadrenie je, že či to bude fuggovať ružové, modré alebo zelené, na tom až tak nezáleží, ale páči sa mi tu, a tiež vás považujem za mojich internetových priateľov a chcem, aby sme aj naďalej mohli komunikovať, vymieňať si názory, skúsenosti, rady, alebo aj len tak si pokecať. Howgh!to bude v angličtine??? 1
Tomáš Zverejnené 22. December, 2017 Zverejnené 22. December, 2017 Myslím si že nebude, je to len surová test verzia ku ktorej potom admin stiahne jazykové balíky atď. Ide len o to aký bude zhruba dizajn.Tu je demo http://c105304.try.invisionpower.com/ Dostupné bude 5 dní, registrácia nevyžaduje žiadne overenie.Tak mne sa to ceľkom páči. Je to niečo ako zmena vzhľade medzi Windowsom Vista a Windowsom 7 troška iná grafika iné ikonky ale princíp ten istý (aspoň tá diskusné časť keďže iné nevyužívam) ale pamätám si že tlačítko na vyhľadanie tém v ktorých prispievam bolo treba pridať do rýchleho menu, tak potom nezabudnite na to aj pri novom fóre.
Sniper Zverejnené 22. December, 2017 Autor Zverejnené 22. December, 2017 Nie, admin nestiahne jazykové balíky, pretože neexistujú. Ak sa niekde nachádza nejaké takéto fórum v slovenčine, tak 9/10 prípadov ide o môj preklad. Nemysli si, ty hnida lenivá, že všetko je len tak, že sa pohodlne stiahne (a navyše zadarmo). Toto fórum stálo veľmi veľa práce a prebdených nocí pokým sa dalo do súčasnej podoby. Či sa bude robiť nové fórum nie je isté, je to diametrálne odlišné od tohto. Napr. hry určite nebudú, neexistuje Arkáda pre verziu 4. Čo je veľké mínus, Ja chcem hry mať! Verzia 4 je síce modernejšia a oveľa pokročilejšia, ale dosť iná od trojkovej. Mám dilemu, verzia 3 tu nebude môcť byť večne, ale do upgrade sa mi moc nechce.
D'Ady Zverejnené 22. December, 2017 Zverejnené 22. December, 2017 Či sa bude robiť nové fórum nie je isté, je to diametrálne odlišné od tohto. Napr. hry určite nebudú, neexistuje Arkáda pre verziu 4. Čo je veľké mínus, Ja chcem hry mať! aj ja chcem mat hry, este stale vedies v Taberinose...
Sniper Zverejnené 22. December, 2017 Autor Zverejnené 22. December, 2017 A dlho budem :D A keď budem mať na hranie viac času, tak možno prekonám aj svoj rekord. Ale o to nejde, hlavné je, že hry ľudí bavia.
Sniper Zverejnené 29. Január, 2019 Autor Zverejnené 29. Január, 2019 Aby si niekto nemyslel, že tu šírim len fámy a úmyselne chcem niekoho vystrašiť. Fóru dávam rok, najviac dva. Pekný deň,viete o tom, že na Vašom hostingu používate staršiu verziu PHP 5.6, ktorej predĺžená oficiálna podpora definitívne skončila v decembri 2018? Prestala tým získavať bezpečnostné/opravné aktualizácie, takže na prevádzku dôležitého webu ju už neodporúčame.PHP 5.6 ostane na našich serveroch dostupné aj v najbližšom roku, Vaša webová stránka bude bez akýchkoľvek zmien fungovať aj naďalej. Odporúčame Vám ale zvážiť bezplatnú aktualizáciu na jednu z podporovaných verzií PHP 7 (7.1 - 7.3, keďže podpora 7.0 skončila tiež), ktorá zvýši bezpečnosť Vašich webových stránok a radikálne zlepší výkon celého hostingu.Ak používate niektorý z moderných redakčných systémov (napríklad WordPress), pre správne fungovanie webovej stránky by malo stačiť vykonať pred zmenou verzie PHP bežnú aktualizáciu redakčného systému a jeho súčastí.Aby sme vám čo najviac zjednodušili testovanie, pripravili sme pre vás nástroj na bezpečné otestovanie Vašej webovej stránky bez vplyvu na živý web. Nájdete ho priamo vo WebAdmine.Odporúčame Vám kontaktovať Vášho správcu webu/developera a informovať sa o možnostiach. Ak nikoho takého nemáte, môžete sa s otázkami obrátiť aj na nás, no úpravy na webe Vám z kapacitných dôvodov zabezpečiť nevieme.Ďalšie informácie- Návod na zmenu verzie PHP a ostatné odporúčania nájdete v báze znalostí: https://wbsprt.in/php56kbsk- O starých verziách PHP sme napísali aj na našom blogu: https://wbsprt.in/php56blgskZoznam domén s aktívnou verziou PHP 5.6- freespace.skS pozdravom,Karol Vörös, marketing & productwww.WebSupport.sk
game Zverejnené 29. Január, 2019 Zverejnené 29. Január, 2019 je to už bez debaty, musíme postúpiť vyššie.
Sniper Zverejnené 30. Január, 2019 Autor Zverejnené 30. Január, 2019 Na bekraunde je to veľká zmena. Databáza nie je pripravená Rozdiel medzi súčasnou verziou a najnovšou 4.4. je príliš veľký Nechce sa mi do toho. Takže toto fórum bude bežať, pokým to technika dovolí a potom sa ukončí. Rozpŕchnete sa na iné platformy ako vrabce, v dnešnej dobe konvenčné diskusné fóra už aj tak moc nebežia.
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. Máj, 2019 Zverejnené 1. Máj, 2019 .... Takže toto fórum bude bežať, pokým to technika dovolí a potom sa ukončí. Rozpŕchnete sa na iné platformy ako vrabce, v dnešnej dobe konvenčné diskusné fóra už aj tak moc nebežia. škoda... za tie roky som si tu zvykla, je to tu fajn. Fasbúk nie je už ono, a za každú somarinu tam dajú blok. teda len niektorým, tých "správnych" nechajú písať veľmi agresívne príspevky na adresu tých "nesprávnych", vulgárne im nadávať, priať vážne smrť, skrátka niekto môže aj také tam písať, inému stačí neškodný ale kritický príspevok kritizujúci niektoré skupiny a už je z kola von. Už som sa tu pýtala, či náhodou tam nie je elfant nejakým dôležitým, človekom, ktorý číta dokola všetky príspevky a potom ak sa mu niečo nehodí, či niekto nehodí, tak šup a je tu blok. Bude mi tu toto chýbať. Snáď sa aspoň s niektorými ešte skontaktujem, kým to tu padne.
game Zverejnené 1. Máj, 2019 Zverejnené 1. Máj, 2019 toto je pravda.... nechodím tam veľa, vyslovene len kvôli jednej dvom skupinkám.... ale je to tam stále viac na figu.celá existencia je divná, nič sa v neustálych písačkách nedá nájsť, vyhadzovanie sa deje presne tak, ako opísala Vilma,stĺpce narastajú debilnými karikatúrami namiesto rozumného písania.... aby som sa dopracovala k nejakej odpovedi - reku dobre, je tu 25 komentárov.... z toho 23 debilné karikatúry a jedna samé srdiečka a jedna veta o ničom.nikdy som nebola očarená FB, ale ke´d tam skutočne niečo chcem, je to o nervy.
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. Máj, 2019 Zverejnené 1. Máj, 2019 toto je pravda.... nechodím tam veľa, vyslovene len kvôli jednej dvom skupinkám.... ale je to tam stále viac na figu.celá existencia je divná, nič sa v neustálych písačkách nedá nájsť, vyhadzovanie sa deje presne tak, ako opísala Vilma,stĺpce narastajú debilnými karikatúrami namiesto rozumného písania.... aby som sa dopracovala k nejakej odpovedi - reku dobre, je tu 25 komentárov.... z toho 23 debilné karikatúry a jedna samé srdiečka a jedna veta o ničom.nikdy som nebola očarená FB, ale ke´d tam skutočne niečo chcem, je to o nervy. spočiatku som sa tam nevyznala, ale už aspoň viem, ako sa dostanem ku skupine, s ktorou chcem momentálne komunikovať. Len ak hľadám dozadu nejaký príspevok, ktorý ma zaujal, tak už nemám šancu ho nájsť. A tiež mi tam nejakí ľudia, ktorých ani nemám šancu poznať, ponúkajú priateľstvo, hoci naozaj netuším, prečo, určite nejde o njakých mojich známych z detstva, majú cudzokrajné mená. Hoci azsa na druhej strane fasbúku vďačím za skontaktovanie pár ľudí, ktorých som ako stredoškoláčka či ešte na základke poznala, a od skončenia základnej, resp. strednej školy, som ich nevidela. niektoré tie kontakty si fakt cením. A tiež kontakty s ľuďmi, ktoprí vyrastali na tom istom sídlisku ako ja, to bolo milé "internetové" stretnutie, to sa tiež teším. Akurát že som teraz zablokovaná, tak môžem akurát kukať, či niektorá z "mojich" skupín niečo náhodou nechystá.Ale forum je fórum...a je mi jedno, či je to moderné alebo staromódne. Ve´d s mnohými tu z vás sa takto cez net, a s niektorými aj osobne, poznáme už koľko to? Z čias PF, top môže byť tak 15 rokov, astronomická doba.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz