Tomáš Zverejnené 13. Jún, 2015 Zverejnené 13. Jún, 2015 Väčšina fóre už aj na mobilnej verzii ponúka prehľad vlastných téme resp. tém kde som prispel. Chodím sem väčšinou cez mobil a neviem to tu nikde nájsť ak to máte.
game Zverejnené 14. Jún, 2015 Zverejnené 14. Jún, 2015 Gaaspi, srdiečko, nuž vitaj, ale prečo nie pod starým nickom? aj zabudnuté heslo sa dá jedným klikom obnoviť. dáme dokopy Tomáša aj Gaaspiho, dupľované nicky nie sú povolené, to predsa vieš, Gaaspi ... na otázku o prístupe na mobil ti potom odpovie kompetentný, kto to vie a používa, ja nie ... 1
Sniper Zverejnené 15. Jún, 2015 Zverejnené 15. Jún, 2015 Duplicitná registrácia porušujúca pravidlá fóra? Za to sme tuším dávali ban na všetky kontá, nie?
Tomáš Zverejnené 15. Jún, 2015 Autor Zverejnené 15. Jún, 2015 Tak dávno som tu už nebol že som zabudol nielen heslo ale aj aký nick son tu vôbec mal... Tak buď vymažte alebo zlúčte všetky k tomuto. A odpovie mi niekto aj na to kde môžem sledovať cez mobil len témy kde som prispel?
Sniper Zverejnené 15. Jún, 2015 Zverejnené 15. Jún, 2015 Keď nevieš prihlasovacie údaje, treba napísať adminovi. Mobilná verzia neobsahuje túto funkciu, neviem, cez mobil sa neprihlasujem. Novšia verzia (4) fóra je responzívna, takže tam to bude, ale toto fórum ešte beží na starej verzii. Kúp si počítač :P
Tomáš Zverejnené 15. Jún, 2015 Autor Zverejnené 15. Jún, 2015 Ježiš maria nestraš ja sa počítaču rozumiem asi tak, že keď v téme PC Support mi poradili že ho mám zabaliť do krabice, vrátiť do predajne a povedať niesom na to dosť vyspelý aby som vlastnil PC... Už dlho ani nemám a odvedy ušetril kopu nervov... 98% môjho surfovania po nete tvoria sociálne siete a diskusné fóra a na to uplne stačí mobil s ktorým z ďaleka nieje toľko problémov ako s PC... Tak si počkám na štvorku :)
Tomáš Zverejnené 16. Jún, 2015 Autor Zverejnené 16. Jún, 2015 Takže našiel som riešenia dokonca dva: 1. Použite aplikáciu Tapatalk ale dotetaz neviem ako to je lebo raz ukáže a niekedy neukáže... 2. Mobilná verzia webu je strašne okresaná o funkcie (takže axel šup šup nahodiť tú 4 verziu spomínanú) rakže sa to dá tak že kliknete na svoj nick a zobrazí sa profil, úplne dole bude klik na príspevky užívateľa a to si potom treba dať do záložiek ako FSP fórum a pri zapnutí vás to rovno hodí na témy v ktorých diskutujete ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz