cumel30 Zverejnené 28. Marec, 2015 Zverejnené 28. Marec, 2015 Tak aké máte radi vojnové filmy, ja osobne milujem tieto dva1.Enemy at the gates2.Behind enemy lines
valcik Zverejnené 18. Apríl, 2015 Zverejnené 18. Apríl, 2015 Talvisota (Fínsko, 1989) - Parádny výpravný film, ktorý opisuje inváziu ruských vojsk na územie Fínska v roku 1939. Zákopová vojna v mrazivom zimnom počasí, s početným a výborným komparzom, kde sú všetky špeciálne efekty nafilmované pomocou trikov zo starej školy a neotravuje vás žiadne CGI. Majstrštyk.
slimak Zverejnené 27. Máj, 2016 Zverejnené 27. Máj, 2016 Dnes som zacal pozerat nejaky hlupy film- vybrala ho zena , ja som nic nevidel v programe , tri minuty a sme prepli na Monka, zacala reklama a nadabila na dvojke - na Jedenáste prikázanieVideli ste to niekedy? Videl som prvu cast - na jotube su asi vsetky, videl som ze tam je druha a tretia cast. Zene som dopredu povedal - ani ona to nevidela,preco to nevidela - kvoli prvej casti to nebolo.
game Zverejnené 27. Máj, 2016 Zverejnené 27. Máj, 2016 nie, len teraz som pozrela, čo to je ... http://www.csfd.cz/film/85520-jedenaste-prikazanie/prehled/
slimak Zverejnené 27. Máj, 2016 Zverejnené 27. Máj, 2016 U nas ak si dobre pamatam ako v tom filme utekali do hor chlapy a kone - sa presnejsie spytam otca - ja viem ze oni sa bali a isli do hor cela dedina(teda aj zeny a deti - otec mal vtedy 6 rokov) a dobytok. Nas neoslobodzovali rusi ale rumuni. Nikdy som nevidel -nepocul,nezazil na rumuna povedat hanlive slovo. Su hroby neznamych vojakov - na Revucke - ak pridete - je tam hrob rumuna(nasli ho mrtveho v potoku) o ktory sa staraju a ma tam plno sviecok -na vsech svetych-ja tam inokedy som nebol a uz nebudem. Celkové straty rumunskej armády na území Slovenska dosiahli okolo 65-tisíc osôb, z nich vyše 11-tisíc zahynulo.http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/279870-tretinu-slovenska-oslobodili-rumuni/
slimak Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 Ale ty si clovek co sa zaujima o film. Porovnaj si kolko je hodnoteni ci komentov k tomuto serialu s Medenou vezou, ci Orlim pierkom. Ci serialmi Tisicrocna vcela, ci mi este napada jeden serial s vinom. Vlastne pozeram Cervene vino bol natoceny ako film - len v telke to rozdelovali. O socializme sa nechcem bavit - lebo obaja sme boli vtedy len deti a neviem ci to bol zakazany film - a okrem prvej casti som dalsie nevidel. Vcera som len nechapal, preco som to nikdy nevidel.
Ryan Giggs Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 O film sa tu zaujima veľa ľudi. Je to naopak budovateľsky serial, nemal byť prečo zakazany. Išlo to viackrat, len ja som to videl 2x v TV a ešte viem že išiel mimoto raz. A kľudne mohol isť viackrat len mi to uniklo. Neviem prečo to ľudia nesledovali.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz