smiley Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Urcite budem rad, Linux nie je na skodu, ba prave naopak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Urcite budem rad, Linux nie je na skodu, ba prave naopak. No, takze pouziva MEncoder. Tu je navod: http://www.mplayerhq.hu/DOCS/man/en/mplayer.1.html Ak sa ti to nechce dva tyzdne citat, tu je prikaz, co to spoji: Encode all *.jpg files in the current directory: mencoder "mf://*.jpg" −mf fps=25 −o output.avi −ovc lavc −lavcopts vcodec=mpeg4 Vela stastia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiley Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 No, takze pouziva MEncoder. Tu je navod: http://www.mplayerhq.hu/DOCS/man/en/mplayer.1.html No jasne, slavny mplayer dokaze vsetko. :)Vyskusam. Asi to bolo vhodne to aj nejako svetelne/whitebalance/farebne hromadne zrovnat na jednu uroven - to planujem vyskusat s imagemagick.Kedze snimky som robil z ruky, chcelo by to aj nejaky sotwerovy "stabilizator", ktory by eliminoval male posunutia medzi snimkami - nemate niekto skusenosti s tymto spracovanim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Včera som odfotil mladého jeleňa kúsok za sídliskom. Priplížil som sa asi na 20 metrov, škoda že za mnou (asi 50 metrov) išla tlupa vidlákov, čo už z diaľky revala, že "aha jeleň". Ako keby si to nemohli povedať medzi sebou, vidláci museli revať na celé okolie, mal som chuť ich dokopať za toto. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Srnec v mestskom parku TV. Títo na druhej foto, sú odfotografovaní pred rokom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Cesta lesom. Len tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts