Ryan Giggs Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Rozhodca bol len vrchol ladovca. Hlavne si za to mozu sami. Tak lacno pustit dvojgolovy naskok. Prestali hrat. 1
slimak Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ja neviem ci ten rozhodca je normalny. ANo Sparta si zato moze aj sama. Toto je neskutocne. Len moj pribeh - sedeli sme po tenise - mali par piv - sledovali zapas - ku susednemu stolu prisli chalani - asi v 60 minute kamarat oddchada ja ze ostanem - doma nemam telku ze to dopozeram. Vidim gol prvy, druhy v predlzeni zapasu - vidim vylucenie, penaltu, v predlzeni dalsi gol - myslim som odspal 105 minute. Mal som dobre pohodlie - velke platno pred sebou. Zobudil som sa ,ked bol nejaky hluk pozrem na platno a Zilincania sa radovali a ja ze co sa stalo - opytal som sa dali gol - ze hej a kedy teraz - a prave dali opakovacku - ak som videl gol som zareval ako tur a chalani od vedla sa pridali - iste bavili aj na mne. Toto video som videl az na druhy den rano - smejem sa na tom do dnes.
Ryan Giggs Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Take veci sa obcas stavaju. Futbal sa hra az do hvizdu. Ale Bilbao uz bude konecna.
Recommended Posts