Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Na aziatky bacha, aby sa z toho nevyklula cica s konskym poneváčom medzi nohami...😂😂

• Haha 1
Zverejnené

To asi nie, ale niečo za tým bude, jedna si ma hneď chcela pridať medzi priateľov, druhá hneď chcela kontakt na vacap, ako keby im nestačil ten čet čo tam je...

Zverejnené

Tak asi si tak veľmi neodolateľný, že si tú príležitosť uchmatnúť Ťa nechcú nechať ujsť :zubiska:

• Pridať bod 1
Zverejnené

na druhej strane som kdesi nedávno čítala (ovšem to nie je nová vec, len sa mi to pripomenulo :) ), že páni Nemci si radi berú ženy z východnej Ázie, pretože sú pekné a ešte aj úctivé :)

Zverejnené

Hej, ja by som tiež takú bral, len mi je divné, že z Viedne a Berlína sa ich toľko ozýva, určite to bude nejaká zorganizovaná skupina :ermm:

pred 18 hodinami, doll napísal:

Tak asi si tak veľmi neodolateľný, že si tú príležitosť uchmatnúť Ťa nechcú nechať ujsť :zubiska:

@Tomáš by sa už dvoril :ejha: mňa to v posledných rokoch už akosi neberie.

Zverejnené

Teraz ma lajkla ďalšia Viedenčanka, tentoraz z Teheránu, ja neviem prečo všetko je z Viedne, škaredá nie je, ale asi ju nelajkem, nebudem riskovať, že jej rodinný klan nado mnou vyhlási fatwu.

• No neviem, neviem 1
  • Pred 2 rokmi...
  • Pred 1 rokom...
Zverejnené

neviem neviem, tak sa mi zdá, že tie vaše aziatky, a iné nádhery,  ktoré sa chcú s vami zoznámiť a divže nie aj naviazať fyzický kontakt, majú celkom iné úmysly, osobne si myslím, že to budú také krásavice akodoktori na nebezpečných misiách, fešáci na ropných vrtoch a podobní neodolateľní fešáci, ktorí sú slobodní, rozvedení alebo vdovci a starajú sa o nezaopatrené dieťa, a nevedia sa dočkať, kedy sa so mnou dajú dokopy...

skrátka PODVODNÍCI, a aj tie baby môžu byt v skutočnosti škaredý pupkatý chlap túžiaci akurát tak po cudzích prachoch, a nie po očarujúcej spoločnosti osoby, ktorej píšu,  až naveky.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov