Skočiť na obsah

Ako vám funguje automatické ukladanie príspevkov?

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ako vám funguje automatické ukladanie príspevkov? Keď píšte dlhý príspevok aspoň 10-15 minút, kedy uložilo poslednú verziu? Už viac ľudí za posledný pol rok písalo, že im neuložilo skoro nič, mám pocit, ako keby to bola vec Firefoxu, lebo v Chrome som nikdy nič nespozoroval. Ale tiež to funguje tak, že niekedy už mám uložený obsah už po 10 sekúnd písania a niekedy ani po 2 minútach. Zdá sa, že ide o dvojminútový interval. Takže zrejme závisí kedy sa príspevok začne písať, či sa zachytí cyklus ukladania po začiatku (potom to uloží po 2 minútach) alebo pred koncom (vtedy sa príspevok uloží hneď po pár sekundách). A myslím, že to závisí aj od aktivity písania, ak dlhšie nič nepíšem, tak sa aj ukladanie pozastaví. V Chrome mi to funguje takto. 

• Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• game

1

• doll

1

• sahara

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Zverejnené

napíšem príspevok ...

tieto dve slová mi uložilo - počítala som sekundy, takže cca za 70 - 75 sekúnd, FF

Zverejnené

FIREFOX - uklada pravidelne po dvoch minutach, resp pise oznam

test....

napisane to co je vyssie..nasledne vymazane a kliknute na odkaz nizsie "zobrazit automaticky ulozeny text, pred minutou...a cas posledneho ulozenia"

16:02 ulozene a ked som potvrdila, tak mi zobrazilo nieco, co som pisala este pred tymto textom a opravila som to:

u mna nastal problem pravdepodobne ten, ze som napisala dlhsi clnaok

nech to skusia aj ostatni, nielen pozerat kedy im ulozilo, ale ci aj spravne...

a ked dam po dalsich minutach, tak stale ten isty text mi ukaze, ziadny update

pri dalsom teste, ked som dala hned po dvoch minutach nacitat zmazany text, ako keby v nom prispevku, nezobrazilo mi nic

Zverejnené

Dobre, pozriem sa nato bližšie. Ináč nová verzia 3.4.4 opravuje kopu chýb, čo mi pijú krv, tak možno aj s tým ukladaním to bude opravené. Ale najprv otestujem ako to ukladá dlhé príspevky.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov