Sniper Zverejnené 20. Marec, 2013 Zverejnené 20. Marec, 2013 Stalo sa niekomu aspoň raz, keď prišiel na fórum, tak namiesto sekcií a kategórií našiel len hlásenie "Ľutujeme, stránka sa nenašla"? Po refreshe stránky už všetko nabehlo normálne Report: http://community.invisionpower.com/resources/bugs.html/_/ip-board/404-not-found-r41522
game Zverejnené 20. Marec, 2013 Zverejnené 20. Marec, 2013 ano, dnes sa mi to stalo.po zapnutí pc, stránku fóra mám v okne nastálo, klikla som na FF na tú kruhovú šipku "Načíta najnovšiu verziu stránky" a vypísalo mi Fórum sa nenašlo.klikla som ešte na šipku a načítalo bez problémov, odvtedy ide dokonale.už asi raz sa mi to tuším stalo, pred nejakým týždňom.
member2793 Zverejnené 20. Marec, 2013 Zverejnené 20. Marec, 2013 nemusí to nutne byť chyba tu na fóre, FF mi to občas robí aj na iných stránkach keď mám pootváraných viac kariet. neviem či to nemá súvis s veľkosťou RAMky, táto haraburda čo mám teraz má len 1,5G, na NB s 3 giga RAM mi to nespravilo nikdy.
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2013 Autor Zverejnené 21. Marec, 2013 Nie, toto robí iba pri prvej návšteve Fóra a po refreshi stránky už všetko funguje. A podľa všetkého to robí iba pri admin účtoch. Nikto nevie prečo, zatiaľ.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz