Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

no, musela som tam pol hodiny (našťastie to netrvalo dlhšie) tvrdnúť, kým sa to utíšilo natoľko, že som mohla vyraziť. Potom už mi nejaký taxík mohol byť srdečne ukradnutý. kvôli  ZŤP majú moji rodičia taxík zadarmo - resp. do výšky tuším 20 či koľko EUR im to raz mesačne na základe bločkov poisťovňa prepláca. My auto nemáme, takže ich nemá kto voziť, keď potrebujú dakam ísť, takže si to takto vybavili. Už ich daktorí taxiklári aj poznajú, lebo oni využívajú väčšinou služby XXX (nechcem robiť reklamu).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Teraz som bola v BA.  Z hlavnej železničnej stanice do ružinovskej nemocnice povedal taxikár, že 17€.  Dobre že som sa pýtala dopredu. Som myslela, že sranduje.

S MHD sme tam boli za 20 min.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

cca  tri týždne dozadu v ktorejsi tv v ktorýchsi správach veľká reportáž o bratislavských taxíkoch

podstata bola, že nejaký taxikár ogabal akýchsi amerických manželov, a z Hlavnej stanice po ktorýsi hotel pri prezidentskom paláci si vypýtal 19 eur.

 

ozvala sa tam celá garda rozhorčených taxikárov, že takíto robia zlé meno bratislavským taxikárom - čakala som, čo z toho bude, a bolo.

oni na to predsa upozorňujú aj cestujúcich, sú predsa poctiví, že cesta v BA z Hlavnej stanice do centra predsa stojí 15 Eur!

 

bisťu.

 

za 15 eur sa zo Stupavy dostanem do centra BA, alebo naopak, aj keď len pre mňa príde prázdny taxík priamo zo Stupavy. no nič.

 

vzápätí sa pred pár dňami na FB objavila jedna potvrdenka z cesty z hlavnej stanice do centra odfotená nadšeným cestujúcim :)

 

post-3-0-91105100-1499694263.jpg

zdroj: FB

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

v poslednom čase častejšie chodím taxíkmi, to ke´d idem dakam ďalej s otcom; párkrát sa mi podarilo naďabiť na toho istého taxikára, je to mladý chalan na čiernom mercedese, vždy som rada, ke´d natrafím na neho, lebo je príjemný, ochotný, pomôže otcovi nasadnúť i vysadnúť, dá sa s ním aj pokecať o všetkom možnom, a neošklbal nás.

Ale naposledy sme natrafili na taxikárku, a tiež to bola príjemná jazda s normálnou cenou, náhodou sme ju vyfasovali aj cestou späť, tatko bol vo vytržení, aká kočka nás vezie :)

 

Budúci týždeň bude mať naša vnučka oslavu, a bude to v Stupave u svatky (má rodinný dom a na dvore pre deti priam raj!), asi budeme  musieť tiež použiť taxík, už sa teším na tú pálku. Rozmýšľala som aj že by sme zašli busom na konečnú tuším 37 či čo tam ide do Záhorskej, a až stade by sme si vzali ten taxík. To by hádam nebola až taká suma...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vilma, tým, že ideš do Stupavy, si môžeš zavolať stupavský taxík - s tým, že potrebuješ odviezť z Petržalky odtiaľ a odtiaľ  tam a tam do Stupavy.

príde pre vás, naložíte, v Stupave vyložíte,  do 20 eur, myslím.

 

 

alebo potom odviezť sa do Bory Mall, odtiaľ každú celú hodinu presne odchádza zadarmo bus do Stupavy.

späť do Borov zadarmo každú pol hodinu z autobusovej stanice na konci Stupavy smerom na Malacky, stoja na každej zastávke. premávajú tuším do desiatej večer.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vyskúšam.myslím tie Bory. Objednávanie taxíka dopredu mám odskúčšané, hodí sa to, ked idem s otcom k nejakému doktorovi, tak je to na istotu, lebo ked som volala s tým, že potrebujem taxík už aj, stalo sa mi, že nebol žiadny voľný, najmä ak pršalo. Alôe ani ked si ho objednám dopredu, tá istota nemusí platiť:

Akurát nedávno som mala objednaný na 7h ráno, vyjdem s otcom pred Dom seniorov, kam mal taxík prísť, stáli sme tam už asi 15 minút, tak som sa rozhodla, že im zavolám, kde ten taxík je. zapla som mobil (na noc ho vypínam kvôli baterke), a mala som tam neprijatý hovor, ale než som stačila na to číslo zavolať, volala mi taxislužba, že či vraj naozaj ten taxík potrebujem. Nuž som slečne vysvetlila, že keď som si objednávala taxík, tak ho asi naozaj potrebujem, veziem starého pána k lekárovi a taxík som si neobjednala len tak pre srandu. nakoniec prifrčal chlapík, ktorý nás už viackrát viezol, vraj ho stiahli z mesta. Bola som rada, že ide s nami práve on, lebo s ním sa všade dostanem rýchlo a šikovno a je naozaj milý a ochotný. Povedala som mu, že sme tam čakali 20 minút, veru sa podivil reakcii dispečérky. naozaj by ma zaujímalo, čo sa udialo, či na mňa zabudla a nikoho mi neposlala a zistili to až ráno alebo kerú strelu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov