jano235 Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 Zdravím, už dlhšie mam problém s pálením chodidiel ( spodná strana) chodím s tým po doktoroch a nik mi nevie diagnostikovať čo je to za chorobu. Ak máte s tým niekto skúsenosti tak by som prosil o radu, že čo na to pomáhaĎakujem
secretka Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 Asi bude ťažko radiť nám laikom, keď odborník nevie nájsť príčinu a pomôcť ti. :hmmm: Ako laik by som sa pýtala, ale to sa asi pýtal aj každý lekár ... ... pociťuješ tieto problémy stále, aj keď chodíš doma na boso, pociťuješ to vo všetkých druhoch topánok ktoré nosíš, /nie je na príčine "výstelka" v topánkach/, vyskúšal si rôzne druhy ponožiek, ako si na tom s váhou ... ?
jano235 Zverejnené 29. August, 2012 Autor Zverejnené 29. August, 2012 Pociťujem to stále, cez deň či cez noc, či na boso alebo obutý, neexistuje niečo na tlmenie toho pálenia alebo niečo?
game Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 chladivý krém, chladivý sprej, dnes ponúkajú aj kozmetické firmy celú škálu, ale skutočne vážne a odborne by asi poradili v dobrej lekárni.
lopata555 Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 nohy do nádoby z ľadom ... ak si vonku dať do topánok suchý ľad ... 1
Sniper Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 Ak to nie je mykóza, nebude to nejaká kožná alergia? Nechce sa mi veriť, že žiadny lekár si nevie s tým rady.
Tom Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 nohy do nádoby z ľadom ... ak si vonku dať do topánok suchý ľad ... Taky prud CO2 z topanok by bol velmi efektny :D
sahara Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 môže to byť aj nejaký kožný parazit ako svrab alebo nejaký roztoč.
game Zverejnené 29. August, 2012 Zverejnené 29. August, 2012 ešte zostáva otázne, či je to pálenie na povrchu, čo je v tom prípade zvláštne, že nikto nenašiel fyzickú príčinu, alebo pálenie zvnútra ...svrab je viditeľný aj pre laika, má charakteristické "cestičky" v koži, a je viditeľný pod mikroskopom aj po lupou, roztoče sa dajú nájsť pod mikroskopom, plesne sa vykážu rovnako, stačí vzorka a živná pôda, to je prvé, čo urobí kožný lekár ... keď to nerobia gumené podrážky, bosé nohy, umelá koža, ... nič z toho, alebo lepšie povedané všetko a stále,psýché a soma ... ?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz