Skočiť na obsah

slimak

Odporúčané príspevky

jedna moja kamarátka má manžela, ktorý je taký - ke&´d je v partii triezvych, aj on je triezvy a nemá potrebu nacápať sa, ale keď je v partii opilcov, tak z roboty do krčmy, scápe sa jak delo a potom je agresívny - a to už dôvodom k rozvodu určite je - aspoň pre mňa áno. Aj od neho odišla po tom, ako ju v záchvate opileckej agresivity zrúbal, a našla si a žila nejaký čas s niekým, o kom si myslela, že bude lepší. Nebol. Ja som ho videla ešte prv ako začal vyčíňať, a veru mu to priam kukalo z očí, čo je zač, nechápemako je možné, že to nevidela, ale bol ešte horší, lebo ju strážil na každom kroku, tam bol aj chlast, aj žiarlivosť, aj agresivita, ešte horšia kombinácia patologických vlastností... ten jej právoplatný manžel sa spamätal a neviem, ako presne to bolo, ale viem, že sa vrátila domov, urobili si hodinku pravdy, a rozvod sa nekonal, naopak, naskrblili si na domček & odsťahovali sa spolu. Tak len dúfam, že sa im bude dariť a že sa chlapík sa nedostane do nejakej ožraleckej partie, lebo v tom je on slaboch, kam vietor, tam plášť.

 

Zato celkom isto nepovažujem za dôvod k rozvodu, že stretnem niekoho atraktívnejšieho ako je ten môj. Dospelý človek už má byť aj zodpovedný a neriadiť sa len hormónmi, si myslím.

 

tak sa mi ale vidí, že dnes mladí ľudia namiesto aby problémy často riešiteľné aj riešili, tak sa hne&´d idú rozvádzať - nejaké úsilie o budovanie vzťahu je pojmom neznámym, šups, hned koniec - a pripravia stresové chvlíle sebe, druhému a hlavne deťom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

veru,  tak ako tomas hladaju kto je na vine miesto toho aby si povedali ze si musia pomoct sami.  Vo vztahoch nema vyznam hladat vinu,  len ci sa to da zlepsit na prijatelnu uroven. Az ked sa neda, potom sa rozvadzat. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov