Skočiť na obsah

Svarozicove problémy so ženami a životná filozofia


Svarozic

Odporúčané príspevky

Neskôr sa na verejnom chate zdôveril, že najradšej si to so svojou partnerkou rozdáva na mŕtvolky, teda keď dievčina leží bez jediného pohybu na bruchu a on na nej rajtuje zozadu, pričom ju škrtí. :zubiska:

 

:lach: ja to tusil, karle....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Samotne zeny svoj zaujem o take typy vysvetluju tym,ze sa im javia velmi muzni,vzrusujuci,tajomni,zaujimavi,slubujuci vela zabavy.Dlho nechapu ze zlo nie je muznost a bezcharakternost nie je sikovnost a predovsetkym,ze sa to zakonite musi obratit proti nim.Pouziju ich,nabuchaju a odhodia ako spinavu handru.

 

ja naozaj nechápem čo stále riešiš. sú tie baby svojprávne a plnoleté? sú! potom je to hádam ich vec ako naložia so svojimi životmi, nevidím dôvod prečo sa do toho montovať, maximálne tak môžeš každej povedať nech je spokojná lebo má čo chcela.

aj ja poznám pár takých, zväčša sú to moje rovesníčky, vydávali sa pomerne skoro lebo "museli", jednej zahýba muž s každou ktorá je ochotná, druhá má manžela aktuálne už na 3. protialkoholickom liečení, ďalšia sa s takým pre istotu už rozviedla, spolužiačka zo ZDŠ mala na to aby študovala dve vysoké naraz - vydávala sa hneď ako zmaturovala na gympli - už "podsypaná", detí má už 4 alebo 5, neviem presne, sedí za pokladňou v jednote, muž ju mláti ako žito a všetky peniaze čo majú skvapalní. a ja sa pýtam má to trápiť mňa, teba, kohokoľvek? prečo, je to ich život, ich vec. chceli drsnejšie typy tak ich majú, mali by teda byť spokojné s tým čo dosiahli. a nikto druhý nemá ani najmenšie právo sa im miešať do života.

tak to nerieš ani ty. zmierni svoje nároky,sústreď sa viac na povahové črty ako na tvoj idealizovaný fyzický vzhľad, nájdi si normálnu babu, a ostatných ľudí nerieš. hotovo, éto vsjo čo sa dá k téme ešte povedať.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ozaj, svarozic, a co budes robit, ked tvoja partnerka otehotnie, tym padom priberie nejake to kilo (minimalne na bruchu :) )

a to nehovorim o tom, ze kazdy starneme, a ani ta tvoja nebude do konca zivota nezne ziena s krasnou tvarickou splnajuca vyssie menovane poziadavky

 

nevraviac o tebe..mozno o par rokov zacnes plesiviet, ani s tou prostatou to nebude ziadna slava :)

 

co potom? vymenis?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale ja nevravim ze neexistuju...ja mam priklad hned tuna z vchodu, o poschodie nizsie ..

co sa tyka mojich rovesnikov plus vyssie z mojho okolia, nepoznam nikoho agresivneho

 

a neries nieco, co je pre teba a pre nas nepodstatne

 

ako vlastne vyzeras? je vlastne moznost, ze si ta take ziena ake opisujes vsimne? ci to je len tvoja naivna predstava...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ale vsak niekde musi byt chyba...ty vravis ze vsetky utekaju za zlymi, ja a kopec inych tuna na fore hovoria, ze su aj zeny, ktore neutekaju za zlymi, a myslim si ze su vo vacsine

 

tak? alebo je to tvoja oblubena vyhovorka pri zvazovani "kde sa stala chyba"?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vecnost bohov nespochybnujem.

Len pisem o tom, ze svojho boha si si zrekonstruoval sam a otazna je tvoja vernost k nemu, rovnako ako aj, k tebou vytvorenemu idealu, slovienskej krasy.

Mozes mat pocit vecnosti, ale realita byva zvycajne ina.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Doll-Mne za zlymi utiekli.Nemozem za to ze tebe to nevyhovuje.

celý deň myslím na to, že mi pripomínaš jedného mladého muža ... pred cca 8 rokmi prišla k nám pracovať jedna mladá slečna, rovno zo strednej školy, sošná postava, impozantné poprsie, krásne vlasy, v tvári bežné dievča, trochu ohnutý nosík, ale tá sošná postava bola aj na klientov ako magnet ... išli na ňu ako osy na med.

 

mno. jedného dňa ju začal čakávať pri odchode z práce jeden mladý muž - vyšportovaný, šľachovitejší, pekný postoj, oblečenie, zaujímavá tvár, niečo, čo nie je tuctové, v podstate pekný a elegantný mladý muž. známosť trvala niekoľko mesiacov, až jedného dňa skončila, a slečna začala chodiť s jedným iným mladým mužom ... hoci sme poznali jeho rodinu, boli našimi klientmi, čudovali sme sa aj my, kolegyne, a čudoval sa ja ten ohrdnutý mladý muž :

ten chlapec, s ktorým slečna začala chodiť, bol bláznivý, všedný, zdalo sa, že nič neberie vážne, nič, čo by upútalo na prvý pohľad, aj si zanadával, bežný chlapec z bežnej rodiny, rovnako vysoký ako slečna, na opätkoch bola vyššia ...

 

už niekoľko rokov sú manželia, majú dcéru, a žijú v najlepšej pohode. toto je na ilustráciu toho, že tí "zlí" ... z jej hľadiska to bola lepšia voľba, a mala rozum na mieste.

 

po čase nám to raz vysvetlila ...

ten pôvodný nápadník bol pekný, elegantný, príjemný, zdravil nás všetkých, čakával ju s kytičkou takmer každý deň ... ale s prílišnou láskou je to niekedy tak, ako s priveľkou dávkou čokolády - už nie je sladká, skysne v ústach.

 

povaha toho chlapca sa vyklubávala na povrch postupne, dával jej lásku, pestoval si ju, ale očakával za to viac lásky, než mu ona mohla dať, postupne mu začalo prekážať to, čo nosí, čo robí, ako robí, pomaly si ju formoval na svoj obraz ... a pritom to robil len z lásky. z jeho pohľadu bolo to, že ho opustila pre "vidláka", ťažko stráviteľné.

podľa neho ho opustila pre horšieho ... / istý čas jej to dával vedieť, decentne, ale dával /

  • Pridať bod 4
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Elfant-Zrekonstruoval som si dobre,presne,kvalitne,nie iba Peruna ale aj ostatnych.S vernostou je to lahke-nemam o tom systeme ziadne pochybnosti.

 

Nuz, ked nemas pochybnosti, tak to ani inak nemoze byt, len ako pises. :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Game tiez si myslim, ze kupovanie rezanych kvetin, ci kvetinacov je blbost. Ano hodi sa to 10 krat za zivot. Pritom ako chlapec som nakupoval kvety v rodine len ja(pre zeny,matku, staru matku, neviem mozno aj sestre, mne sa nepacilo a mozno ma to poznacilo, ze on niekedy nane vypustil hnusne slovo(niekedy len predomnou, a to aj na chlapou aj na brata .. priklad ale jemu nikdy nepovedal co sa mu nepaci, iste aj na mna) a potom ze kvety). Otec(matka) ma stale poslal pre klince(pre kvety,neviem ja si pamatam klince). Mna to vtedy aj bavilo, bolo pekne kvetinarstvo aj na tu dobu, mali normalne jazierko - bazen, splechotala voda, aj ine pekne kvety .

 

Este dopoviem o kvetoch, ja si pamatam najprv ako decko, ze kvety sme si nosili aj trhane z luk, alebo specialne vychadzky na snezienky, ci podbele, ci potom take zlte(nekor o mesiac na jar, kasky) ,ked ich mas 50 je pekna kyticka. Filialky a podobne a to sme s otcom chodili on vedel kde to rastie a nosili domov.

 

Ja to nerobim. Co si ja pamatam ako chlapec som zberal podbiel sa to vola? Zlty, tiez na jar, lieciva plodina ale to som robil kvoli zberu v skole a vedel kde to rastie bola toho fura. A furu sme raz doniesli aj brezovych listov aj som ziskal knihu o hubach. A raz ked som bol starsi, to som uz jazdil na bycikli som raz zastavil,lebo bolo vela kasiek, tiez to muselo byt na jar , bolo na kopci ci niekde kde sa oprelo slnko,ale muselo byt to asi vzacne, ci pekne pre mna, mozno u nas to nebolo. Sneh asi nebol,lebo na bicyckli by som nesiel.

 

Ale deti chcu obdarovavat matky asi kvetmi. resp. sa im pacia, lebo syn to zbera a po mne to isto nema.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Svarozic,

po tom, čo sme prečítali tvoje očakávania od slečny, ktorá je hodna tvojej pozornosti, a to bol len povrch, dnu sme sa ešte nedostali, mi dovoľ, aby som ti celkom neverila ...

 

pršteky na nohách, vlasy, tváričku, prsia, pokožku, ok. ale to je len povrch. ... očakávaš lásku, lebo lásku dávaš, očakávaš vernosť, lebo vernosť dávaš, v poriadku.

 

očakávaš mačiatko, ktoré môžeš mojkať ... ale keď si niekedy v živote mal mača, také skutočné, vieš, že ani mača sa nedá mojkať stále ... keď toho má dosť, škrabne ťa a utečie na najbližšiu garnýžu ...

 

okrem toho ešte by ma zaujímalo, čo očakávaš od toho "dnu". k tomu sme sa tuším ešte nedostali ... inteligentná, sčítaná, veriaca, neveriaca, má prijať tvoju vieru, má mať podobné názory, či "protiklady sa priťahujú", ... aká má byť tam dnu ?

 

žena, s ktorou mieniš žiť, k tomu nestačí jemná tvárička, ani vernosť, keď sa budeš vedľa nej nudiť, alebo sa nebudeš mať o čom porozprávať. čo tolerancia ? život vo dvojici, aby nedopadol ako v tých odstrašujúcich prípadoch, je hodne o tolerancii ... musíme nielen žiť vedľa seba, ale spolu. každý deň každý deň každý deň

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Doll-Mne za zlymi utiekli.Nemozem za to ze tebe to nevyhovuje.

 

Ved bud rad. ja sa cudujem tak ako si ich opisal(myslim tie tri v jednom prispevku) ,ze si sa s nimi aj bavil. Som zvedavy keby s tebou nejaka chcela ostat a by sa ti nepacila (dostal by si "rozum") ako by si ju opustal. Ked si, uz neviem co citovat ... verny a ...
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Game-Opisany typ bol jednou z moznosti,paci sa mi este niekolko.Dnu?Dobre srdce.

 

aj keď to bol len typ ako jedna z možností, stále je to len o peknej koži.

 

dnu ? dobré srdce ?! inteligencia, všeobecné vzdelanie, slovná zásoba, povaha, viera, vlastné názory, vlastný mozog, záľuby ? nič ?

nezabúdaj ... žena na každý deň každý deň každý deň ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Svarozic

okrem perfektného výzoru aj dobré srdce na každý deň, na každý deň... :smile2:

každý jeden deň po dlhé roky s ňou žiť, len s ňou jedinou sa milovať, sexovať, kochať sa jej krásou aj keď mu pred očami postupne starne, vidí ten svoj ideál aj strapatý s opuchnutými viečkami, s vyrážkou , či herpesom, pribudajúcimi vráskami, kilogramami, celutitídou ... z tej vnútornej krásy zažívať s ňou chvíle keď je milá, ale aj naopak, keď je rozčertená :D, ktorá by muža aj perfektného výzoru a dobrého srdca občas aj priškrtila.

To všetko je o vzťahu .. o láske.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Game-dobre srdce keby nebolo viac ako zaklad postaci.A teraz ideal:IQ v pasme genius alebo aspon vysokej inteligencie,vrodene magicke samanske schopnosti,schopnost kontaktu a prace s duchmi.Iskra-Mozno vyprosime od bohov elixir vecnej mladosti,ked nie nic zo spominaneho ma neznechuti,ja svoje zeny nezradzam-ked aj do pekla tak spolu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Iskra-Mozno vyprosime od bohov elixir vecnej mladosti,ked nie nic zo spominaneho ma neznechuti,ja svoje zeny nezradzam-ked aj do pekla tak spolu.

 

- v prvom rade si treba získať srdce slečny

- ani ťa nemá čo znechutiť, lebo to sa týka aj najzidelizovanejšej baby

- elixír večnej mladosti, nosíme v sebe :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:D toto cele je jedna velka parodia :D

 

ano, uverila som tej hre, ktoru s nami svarozic hra :)

ale uz by aj stacilo, prestava to byt vtipne :)

 

ja chcem vediet ako svarozic vyzera :)

ci ma aj on hebku tvar, maly nostek, slusnu nozku, dobre srdce

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja chcem vediet ako svarozic vyzera :)

ci ma aj on hebku tvar, maly nostek, slusnu nozku, dobre srdce

 

doll, predpokladám že bude asi pravý slovanský (alebo staroslovenský) typ, niečo medzi Perúnom a Svätoplukom. neviem síce presne ako má pravý slovan vyzerať, ale tipol by som že niečo také ako plavé vlasy, modré oči, široké plecia, mohutný hrudník, vysoká postava by mali byť súčasťou jeho hardware.... skrátka taký slovenský árijec :zubiska:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

doll, predpokladám že bude asi pravý slovanský (alebo staroslovenský) typ, niečo medzi Perúnom a Svätoplukom. neviem síce presne ako má pravý slovan vyzerať, ale tipol by som že niečo také ako plavé vlasy, modré oči, široké plecia, mohutný hrudník, vysoká postava by mali byť súčasťou jeho hardware.... skrátka taký slovenský árijec :zubiska:

 

zabudli ste na dlhé vlasy...kedysi som čítala takú knižku, z čias Byzantskej ríše, kde hlavnou postavou bol nejaký sloviensky mladík - bojovník, byzantínci ho nazývali barbarom, ten váš opis by ako tak sedel, len ešte tie vlasy by mali byť dlhé a bujné. :dalbysomsi: Sama cisárovná po ňom šla!
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov