Skočiť na obsah

slimak

Odporúčané príspevky

Dilino Matovic chcel spravit danovu revoluciu(ako minister financii). Tomu mohol verit,len dilino a jeho volic. Chcel mat bilbord s 200 eurami pre dieta.

Mal seriu tlacoviek, prvy den ako zjednodusi zakony ohladne zdanenia a zodvodnenia zamestnancov. mal tam velku tabulu z 123 stranami zakonov, co sa toho tykaju. A ze on to dokaze dat na dve strany.  Potom  dalsi den ake drahe su kruzky,preto to chce podporit. Aby talentovane deti mali sancu rast. Zase matovicovina. vysledkom,je ze odstavili bazen jediny v Revucej , je na gymnaziu, teda zrejme peniaze na to neda VUC(lebo ich nema po pomoci genia), pod ktore spadaju stredne skoly. 

A tu vidite jeho vytvor. Pevne sumy. 

§ 33

Daňový bonus

(1) Daňovník, ktorý v zdaňovacom období dosiahol zdaniteľné príjmy podľa § 5 alebo § 6 ods. 1 a 2, si môže uplatniť daňový bonus na každé vyživované dieťa žijúce v domácnosti s daňovníkom,57) pričom prechodný pobyt dieťaťa mimo domácnosti57) nemá vplyv na uplatnenie tohto daňového bonusu. Ak § 52zzp ods. 3 až 5 neustanovuje inak, suma daňového bonusu, o ktorú sa znižuje daň, je

a) 50 eur mesačne, ak vyživované dieťa dovŕšilo 15 rokov veku, alebo

b) 100 eur mesačne, ak vyživované dieťa nedovŕšilo 15 rokov veku, a to poslednýkrát za kalendárny mesiac, v ktorom dieťa dovŕši 15 rokov veku; to neplatí, ak sa na vyživované dieťa poskytuje dotácia na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa podľa osobitného predpisu.126a)

2 decembra 2020, ked robili dilini asi prvu zmenu Db to bolo

„c) 1,85-násobok sumy podľa písmena a) mesačne, ak vyživované dieťa dovŕšilo šesť rokov veku a nedovŕšilo 15 rokov veku, a to poslednýkrát za kalendárny mesiac, v ktorom vyživované dieťa dovŕši 15 rokov veku.“.

50 euro a 1,85 nasobok, niecoho co sa valorizovalo velmi malo.

Ze aj dilino ma svojich volicov za dilina ako Fico ci mozno vsetci. Len poznamka, ziaden zakon o kruzkovnom nieje teda tych 60 euro pre roky 2025 a 2026 neexistuju.

https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/656950-danovy-bonus-a-pridavky-prinesu-rodinam-vyse-tisic-eur-za-rok-kto-ich-dostane-v-plnej-vyske/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

 

 

 

dilino matovic.png

 

 

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mňa by celkom zaujímala nejaká sociologická, alebo psychiatrická štúdia, prečo si ľudia v slobodných voľbách najčastejšie volia sociopatov, narcistov a diletantov. Prečo práve tento typ osobností najviac oslovuje voličov? 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Malo informacii, nevzdelanost. preco v roku 2014 ci okolo toho roku zacali rast Kotleby aj Kollare? Necital som clanok s Bellom,ale on je za to zodpovedny. zatial necital, spoplatnili sme a normalne denniky a ti ludia co nechceli platit, ani ja nerad platim, si nasli media ktore zaplatili russi.

teda nemyslim si , ze Fico(politik) tvori svojich volic, russi si ich ztvorili. Cez media co su relativne lacne a lahko ich tam manipuluju 8-10 rokov? Fico na nich musel len naskocit- ci otazka ockovania, ci otazka russka.

Orban to mal lahsie, ma uz media, teda kludne presadi aj 70% zaockovanost.

Citát

Model osamelého tvorcu, ktorý si sám na seba vie zarobiť, je oveľa vhodnejší pre názorové sekty, lebo radikálne názory dokážu vygenerovať radikálnych verných fanúšikov, ale oveľa zriedkavejšie bude úspešný pri hodnotnej žurnalistike.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23102801/tomas-bella-rozhovor-media-predplatne-piano-google-apple.html

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Najvacsia atomovka je na svete. Investia s mimoriadne rychlou navratnostou. 

 

Citát

 

Občania Slovenskej republiky od jari 2020 sústavne prežívajú jednu traumu za druhou. V marci 2020 najprv začala celosvetovo najväčšia zdravotná kríza od čias španielskej chrípky po I. svetovej vojne. Objektívny pocit nepohody prameniaci z epidemiologických obmedzení medzi ľuďmi dramaticky zvyšovali šírené hoaxy či konšpirácie rôznymi bludármi a najmä opozičnými predstaviteľmi. Následne výrazne znížená dôvera v opodstatnenosť opatrení prispela k zbytočne ťažkému priebehu epidémie na Slovensku.

Jedna veľká kríza ani nestačila doznieť a na ľudí na Slovensku doľahli dôsledky vojny, ktorú sa rozhodol viesť agresor z Ruska proti Ukrajine. Prudké zvýšenie cien potravín, historické mnohonásobné zvýšenie cien energií a následne ostatných tovarov a služieb či utečenecká kríza boli a ešte aj sú ďalšími ranami, ktorým sú ľudia na Slovensku počas posledných rokov vystavení.

Bohužiaľ, nielen tieto mimoriadne ťažké krízy, hysterická štvanica opozície, ale aj vnútorná opozícia voči vláde zo strany bývalého koaličného partnera, opakované protivládne kroky prezidentky a najmä sústredený lynč niektorých vládnych politikov zo strany zaujatých či úplatných novinárov z médií v rukách oligarchov, dosiahli svoj cieľ. Vládu sa im podarilo najprv zdiskreditovať, povaliť a tak Slovensko stojí pred predčasnými voľbami.

História dokazuje, že v čase veľkých kríz, sú ľudia náchylní voliť skratkovité ľúbivé riešenia, ktoré sa však následne preukážu ako tie najhoršie možné. Bolo to tak v 30-tich rokoch minulého storočia v Nemecku a reálne hrozí, že si takú skúsenosť vyskúšame aj na vlastnej koži.

Vzhľadom na vyššie napísané, dnes Slovensku reálne hrozia voľby, ku ktorým príde historicky najmenej voličov. Reálne hrozí, že milión demokraticky cítiacich voličov zostane frustrovaných doma a v rozhodujúcej chvíli nechá rozhodnutie o osude Slovenska v rukách tri roky huckaných ľudí. Reálne hrozí povolebné vytrhnutie Slovenska z európskych a euroatlantických štruktúr a pripútanie Slovenska k Rusku. Úplne reálne hrozí, že sa zo Slovenska na desaťročia opäť stane čierna diera Európy.

Ak sa Slovensko má rozhodnúť pre takúto samovražednú misiu, je správne, aby o prípadnej zásadnej zmene orientácie Slovenska rozhodlo maximum zo všetkých potenciálnych voličov.

Preto navrhujem, aby Slovenská republika vyplatila každému zúčastnenému občanovi Slovenskej republiky na predčasných parlamentných voľbách 2023 odmenu za účasť 500 EUR,ktoré nebudú podliehať zdaneniu. V prípade predpokladanej účasti cca 3 milióny ľudí, by náklady štátu na vyplatenú odmenu dosiahli cca 1,5 miliardy eur.

Samozrejme, nejde o zanedbateľnú sumu. Na druhej strane v porovnaní s 30 miliardami eur, o ktoré mali podľa rôznych odhadov pripraviť Slovensko ľudia Roberta Fica a Petra Pellegriniho počas 12 rokov ich vlád, ide len o cca 5% z ich lupu. Zároveň platí, že kým 30 miliárd eur lupu si rozdelilo niekoľko desiatok skorumpovaných ľudí ako členovia organizovanej zločineckej skupiny, v tomto prípade by si 1,5 miliardy eur rozdelili 3 milióny zväčša úplne obyčajných ľudí. Preto ide o spravodlivú investíciu s mimoriadne rýchlou návratnosťou.

https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=zakony%2Fzakon&MasterID=9133

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vsetko co navyvadzali, je iste ,ze Fico zneuzije a bude mu stacit, ze urobi len polovicu toho(ci uz volebnu korupciu, skracovanie legislativneho procesu, menenie volebneho systemu a pod, co  on v takejto miere nerobil a plno podobnych svistiev). Alebo o 50% slabsie, ak bude potrebovat, mozno ani nie. Teda miernejsie, a nic mu ani povedat moct nebudu. Preto tam tieto strany koalicie do dalsieho parlamentu nepatria.

Neveril som, ze by sa ktomu to navrhu niekto mohol prihlasit, ale nie.

Citát

 

Poslanec OĽaNO Peter Pollák hovorí, že odmena za účasť na voľbách by mohla zamedziť aj kupovanie rómskych hlasov v osadách, keďže každý by dostal za účasť odmenu a bolo by jedno, koho by volili.

Predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš zároveň hovorí, že tento rok oslavuje Slovensko 30. výročie vzniku a pri týchto voľbách by tak ľudia mohli byť za svoje volebné právo odmenení.

https://dennikn.sk/minuta/3238818/?ref=mwat

 

Dufam ,ze ich neda na koniec kandidatky. Ked ich bude viac ako 3ja. kto nezahlasuje za tento napad, na kandidatke OLANO nebude.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

image.png.4f49fa8e53e37bb1701cba7d2f6e5849.png
Som si spravil prepocet, kolko zobral v roku 2010 a 2023 na daniach a kolko sa znizila dan o danovy bonus.

Matovic na tlacovke ukaze jeden graf kde je danovy bonus 20 a potom 140 a ze to zvysil 7 nasobne. To ano plati u takych co maju na to prijem. Pri dvoch detoch musis mat v hrubom nad 1200 hrubu mzdu. pri mzde 760 to zdvihol len 4,4 nasobne(lebo nedostane 280,ale 177,72). 

Ale zaklad dane vzrastol 19,63 nasobne teda aj dane(vyber) pri nizsie zarabajucich priklad tych 760, ekvivalent to je 402 v roku 2010. Ti ludia v podstate v 2010 neplatili dane, dnes uz platia 47,12, u priemernej mzdy vzrastol zaklad dane 2,57 nasobne.

Tabulka dole, je kolko by dal stat na 1 diet za 20 rokov v minulosit(12*20*20) 4800, teraz (15*140*12+5*50*12)28 200 ci menej vid priklad 18 995. A kolko vyberie. Teda v porovnani u priemerne zarabajucich s jednym rodicom tam ma stale narast o 100%. O bezdetnych 2,57 nasobok. Teda aj u oboch skupin(ci vsetkych skupin) viac ako rastli mzdy. Sposobuje to maly narast nezdanitelnej sumy 22,3% za 14 rokov.

Teda relativne sa da povedat, ze Matovic na deti dava menej ako v roku 2010. Ved on to nedava, len menej sa zaplati. resp. skutocnosti sa na daniach plati viac. pri nizko zarabajucich, je ten skok dramaticky a priemerne zarabajucich platia o 102,3% viac pri raste miezd na 14 rokov o 89,1%.

A len poznamka preco pri priemerne zarabajucich tam nemam poer 7 nasobok, ale ze prida 5,87, lebo od 15 rokov danovy bonus nieje 140(ved aj to je len na roky 2023 a 2024),ale 50 euro.

Teda samospravy nemaju mensi prijem ako v roku 2010, ale nevie ako im vzrastli naklady, investicie, ci teraz energie.A neviem kolko kompetencii stat na nich previedol a nezaplatil za tych 14 rokov. A ci vobec o 2nasobok zvysili ine prijmy. Nemuseli dvihat dane(nehnutelnosti ci za motorove vozidla)a poplatky, ked im tak utesene rastli podielove dane. Tiez pochybujem, ze to efektivne minali.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes mal Nikto dalsiu tlacovku, s dalsim fasa napadom. Uz za nim nik nestal.
Ze platit poslancov bude predseda strany.

Mame fasa 1 volebny system, s fasa 50 stranami. Ktore su s.r.o. ich predsedov, ci max predsednictva. Kde na kandidatku si poradie dilinou daju predsedovia strany, ja mam moznost zakruzkovat 4, dostanem za to 500 euro. A ten poslanec, ak by tam bol nejaky moj preferovany a by sa tam nahodou dostal, tak bude hlasovat a kvakat ako povie predseda strany, lebo nedostane plat.

Nic debilnejsie co vymyslel a z casti zrealizoval Nikto nieje. A naco mam ist volit? 500 eur asi neprejde.

Olano ziskalo 721 000 hlasov. A Nikto 500 000?

------------------

Verim, ze Nikto takto chce a takto to mysli. A ta strana dostane 25%. Vsetky atomovky co doniesol boli rovnako debilne, len to este nejak debilne orezali na koalicnej rade. Priklad pri tom danovom bonuse je problem, ti nizko prijmovi zamestnanci este schudobnuju. Dieta nizko prijmovych rodicov dostane menej ako dieta priemerneho rodica.  Co je sialene. Ale aj to aj to dieta pride o sluzby,co Nikto chcel podporit, priklad o plavecky kruzok. Ano na Ukrajine ju mohla trafit raketa a v Turecku prizabit strop. Teda mozme byt radi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...
Dňa 15. 2. 2023 at 13:45, slimak napísal:

Teda relativne sa da povedat, ze Matovic na deti dava menej ako v roku 2010.

 

Slimák a vieš ako to vnímajú obyčajní ľudia ? Neskutočne luxusne sa nám tu na Slovensku žije. To že sa tu cez skorumpovanú vládu rozkrádajú milióny je nepodstatné. Ani ten utečenec tu nechce ostať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Šak tak sme sa za 20 r vypracovali. Opýtaj sa rodičov, kedy bol poskytnutý príspevok na deti v takej výške. Dezoláti tvrdia, že ani v Anglicku taký nie je. No nadštandart v EU nevídaný ! Rodičia nechceli uveriť výške príspevku na dôchodok od detí.  

Za Filca? Taký skutok sa ani nestal a to sme si žili v silnej ekonomike ?

Mladík: Babka tam nemôžete to je WC pre pánov. Babka: A čo, chudoba sa môže aj pos.ať !

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Len sám za seba by som chcel napísať, že niektoré príspevky tuná sú pre mňa kompletne nezrozumiteľné. Tá zmes sarkazmu, depky a irónie či čoho všeličoho sa nejako pretavila do slov, ktoré mne osobne vôbec nedávajú zmysel...

Ale možno to boli len také povzdychy, ktoré si ani nerobia ambície, aby im bolo rozumené... Takže OK. :smile:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nuž v jednoduchosti: Ryba smrdí od hlavy na Slovensku to platí dvojnásobne. Je najvyšší čas aby vysokopostavený štátny úradníci boli za trestné činy odsúdený. To sa momentálne aj deje, ale zďaleka to nestačí.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes bol namet,ze OLano si kupuju, ci maju volicov z osad ciganskych. Mne to vychadza ,ze si ich museli kupit, cigani niesu tupi. Teda nepojdu kvoli nenaplnitelnej 500 eurovke.

A spravil som si statistiku. Toto je v reakci, vktorych obciach mali OLANO nad 20%.

Zaujimavejsie je aj pocet dosiahnutych hlasov v tych dedinach ja co som filtroval nad 20% dosiahol Olano 58 217 hlasov. Co je 22,1% z ich hlasov. Bez tych hlasov by v parlamente neboli.
Priklad pre zaujimavost som si pozrel Smer nad 34,05 mal 116 606 volicov co je 17,1%, ale nad 51,6% mal smer aj take dediny mal len 3270 hlasov co je 0,5%. 34,05- som zvysil vysledok Smeru o 11,11 a 51,6% hranicu som vypocital 20/8,89(co OLANO malo* 22,94%(co bol vysledok Smeru).

Rozdelenie hlasov u OLANO
0-5 je 24 238 hlasov teda 9,2%
5-10 je 118135 teda 44,9%
10-15 je 46130 teda 17,5%
15-20 14106 .... 5,5%
20 a viac 58 217 ... 22,1%
Cudzina 2 208 ..0,8%

Potom neskor som si spravil prepocet, na dediny smeracke kde mali nad 34,05 a predelil kolko malo OLano, teda ten ich  vysledok by bol 13,2% . Teda to porovnatelne tak tam Smer mal tych 17,1 a Olano 33%.

Ted Olano malo kludne z 264 000 volicov 100 000 ciganov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://www.aktuality.sk/clanok/jcKK6xr/kolko-volicov-sa-presunulo-od-matovica-aj-k-ficovi-a-kto-zabranil-kollarovi-dostat-sa-do-parlamentu-grafy/

Ked sa pozriete na prvy graf a postavite sa na nevolicov vypocitali, ze OLANO ma 100 000 volicov, co v roku 2020 nevolilo.

Tak, ze sa pozriem na vzorku okrskov ,kde OLANO volilo nad 40 ci 50% ale hlavne pocetnost volicov je nad 500.

Vyslo 18 okrskov. Vacsina v presovskom a tri v kosickom kraji. Zapisanych volicov v tych okrskoch je 22 664. V roku 2020 volilo 8807 a v roku 2023 13872 volicov. Teda ucast sa zvysila z 38,9% na 61,2% teda o 22,3% co je narast 5067 volicov. Skokanom tu je Rakusy( z 24,9% na73,7%).

Olano z nich dostalo v roku 2020 4 717 hlasov (53,56%) a v roku 2023 11 678hlasov (84,18%), teda o 6 961(30,62%) viac. Tu je skokanom obec Podhorany v roku 2020 tam bol  MOST uspesny. V tych vranovskych obciach bol uspesnejsi Smer.

Teda vidno, ze ziskali nevolicov, ale aj prebrali volicov, aj akych. Mal som si vybrat vzorku kde mal nadpriemerne vysledky a to podstate nad 20% su vsetky,ale s mensimi okrskami.lebo toto su velke okrsky. Len jeden ma pod 1000. Tu su zvyknuti "volit".

Ale tu aj krasne vidno, preco su v parlamente poslanci bud z Bratislavi(velkych miest),ale aj presovskeho kraja. Stara Lubovna, Kezmarok a pod. Prvych 5 obci je z Kezmarku. A vroku 2020 mali podpriemernu ucast necelych 59%. Nizsia uz je len na Gemeri. Najnizsia bola v roku 2020 V Revucej necelych 52%.

https://volby.statistics.sk/nrsr/nrsr2020/sk/data01.html

 Olanonad500.thumb.png.37a249eb7dd5732df5cc24d6478ecef7.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Urobil som si podobnu tabulku za mesto Revuca. Niekedy som mal byt v okrsku 2, byvam v okrsku 9 , zena uci deti z okrsku 8 a 10(to je dedinka pri Revucej) aj ine, druha skola ma okrsok 7 a ine .A tretia skola ma ine. Pokles OLANo bol vo vsetkych okrskoch okrem jedneho,ale v okrem dvoch okrskoch poklesla ucast vo volbach.

Teda cigani ho - Olano a Matovica aj mozu pozitivne vnimat. Ale povedal by som ,ze toto by bolo maximum. Nie narast preferencii z 13 na 70%, ci zvysenie ucasti vo volbach z 28 na 80%.

Tie okrsky 8 a 9 su zaujimave. Niekde narast o 22% a inde pokles o 21%. Oni su vedla seba samozrejme byvaju tam ini ludia,ale kludne to moze byt posunom nejakej ulice.

https://mesto.revuca.sk/download_file_f.php?id=890845

Tam aj ulica nejake cisla tam ine inam, okrsok 11 je len jedna ulica,ale to je sidliskova a byva tam 775 volicov. Kludne mesto to moze menit, kde bola najnizsia ucast v minulosti,tam je aj najviac zapisanych volicov.

 

Revucavolby.thumb.png.76d159ed7226dd54fe569d0e7deac9aa.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Som sa pozrel  ako volici Olano kruzkovali v Revúcej a v Rakúsoch 2. okrsok.

Olanokruzky.png.c452ce5a1e0b8356130e89403be8f8fd.png

 

Myslim, ze tato tema je uz vycerpana. Vedia velmi dobre koho maju kruzkovat a kde a ci to bolo kupene ci zmanipulovane.

V Revúcej dostal Pollak 4 okrskoch 0, v 4 okrskoch po 1 kruzku a vo zvysnych troch 29, 97 a 12 kruzkov. Teda asi v Revucej nerobili kampan. Realita je, ze v Revucej nekorumpovali. A take vysledky su realne, inak tu vidno aj rozdelenie vacsinoveho volica a romskeho volica OLANO. Moze to byt 370 neromskych a 286 romskych volicov Olano v Revucej. A ze Pollak dostal polovicu,ved to chapem. Ale nedostal 280 kruzkov ale 142.

 

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Este ma dost hneva preco v mediach klamu? Ohladne volebnej korupcie? A potom sa cuduju ,ze im ludia neveria.

Priklad.

Citát

 

Prečo by si Rómovia nemohli zvoliť svojich reprezentantov, keď napríklad Maďari na juhu roky volia maďarské strany? Je tam aj rasistický podtón, že toto je menšina, ktorá si nemá čo zvoliť svojich reprezentantov, pričom pri Maďaroch to berieme ako úplnú samozrejmosť?

Určite áno. Teraz vybehol pomerne silný výsledok v rómskych komunitách. Boli zvolení rómski poslanci, tak ľudia automaticky vnímajú, že za tým niečo musí byť, že to nie len tak. Avšak práve obrovské masy Rómov, ktorí sú v strednej vrstve, volia úplne autonómne. Je to urážka voči týmto ľuďom, keď niekto tvrdí, že sa dali kúpiť alebo zmanipulovať.

SkryťVypnúť reklamu

Robili sme ešte dávno prieskum politických preferencií v rómskych komunitách. Do veľkej miery sa potvrdilo, že Rómovia volia majoritné strany. Vtedy rómske strany neboli také silné, ani teraz nie sú. Úspech Rómov za OĽaNO treba pripísať tomu, že Igor Matovič ich dal pred pár rokmi na pomerne zvoliteľné miesto a takýmto spôsobom sa to začalo nabaľovať.

Pokiaľ chceme, aby bol nejaký Róm zvolený na národnej úrovni, cesta je jedine cez majoritnú stranu, nech už je akákoľvek. Nedá sa to porovnať s maďarskou reprezentáciou na Slovensku. Rómske komunity sú pomerne rozdrobené a veľmi ťažko sa dokázali zjednotiť na rómsku politickú stranu, ktorá by mala rovnaký výtlak ako maďarská.



Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23229139/parlamentne-volby-2023-romovia-etnolog-rozhovor.html

 

Cely clanok - rozhovor su hluposti, vymyslene a klamstva. A ked je etnolog tak to vie.

https://www.tyzden.sk/podlampou/101535/pod-lampou-co-sa-teraz-stane-so-slovenskom/?ref=tit

Vasecka 8 minute staci do tej konkretnej dediny prist,ukazat ze sa o nich zaujimas a dostane strana 99% hlasov a konkretni dvaja kandidati 99% kruzkov(pri 74% ucasti). A kludne tam ti dvaja ani nikdy neboli. Znamy folklorista ci sportovec(v zivote ti ludia o nich nepoculi). Socialne siete. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mne nevadi ako sa chovaju cigani v osadach. Mne vadi odpornost OLANO.

Ved si len zoberte Matovica. My mame taku priamu demokraciu, u nas o predsedovi nerozhoduje rada,ci predsednictvo,ale priamo volici. My sme sa pred volbami rozhodli a povedali volicom, ze nech vyberu predsedu hnutia, pri tom nik toto klamstvo z hnutia asi nepotvrdil. Je to to najdemokratickejsie co moze byt. Pri tom sa pousmieva ako trnavske debilko. Teda vies hned ,ze klame. A pritom tento geroj si nakupi v Rakusach kruzky(pre seba 830 a niekto sa pomylil a dal Juriniovej 1 kruzok). Priama demokracia a o tomto klamstve je schopny rozpravat hodiny. V poslednych novinach ,co sme vydali, som napisal, ze nech kruzkuju Eriku. 

A etnolog bude rozpravat aky uzasne dobri a znami su Pollakovci. Na grc. Asi su znamy a aktivny na internete. Tie noviny sa asi nedostali do osad.

Aky je znamy Pollak si mozem namodelovat na nasom okrsku 8. To je cast meste okolo byvalej zakladnej skoly,kde neskor bol sud a prokuratura. Teda odtial ti ludia nemali daleko do skoly. Tam Olano kruzkovalo 262 ludi z vacsinoveho obyvatelstva 20, teda cca 242 romov. Z toho Pollak od nich dostal 97 kruzkov.

Ale v Rakusoch z 864 volicov Olano dostal 835 kruzkov. Si mozte prepocitat ,ako sa asi dostal k tym cez 50 000 kruzkom Pollak.Z vacsinoveho obyvatelstva Revucej ktorych mohlo byt dajme tomu z 370tich ho kruzkovali 4ria.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

https://video.sme.sk/c/23228359/hrustic-je-to-urazka-romov-ked-tvrdite-ze-sa-nechali-kupit-alebo-zmanipulovat.html

Si pozeram s odstupom tu relaciu. Je uz nepovolena diskusia. Tu co som pisal o cislach som napisal aj tam. Mna tu neseru volici romovia. Mna seru ten politik, ta redaktorka a ten etnolog.

U strany Smer je to opacne, mna Fico uz nesere, tam ma sere jeho volic.

V Revucej okrsku 8 nemaju ludia co normalne ziju v bytovych domoch vedla bielych internet ci mobil, ale v osade vsetci na tom ficia.

Ale zas nedavno v obchode ma nejaky cigan pozdravil Ahoj Peto. Len uz zostarol a nevedel som kto to je.

Ja som inak premyslal to musel byt spoluziak nie ze somnou chodil do triedy, ale do inej ale ma musel poznat. Ale aj hlas a uz aj minulosti ma tak oslovil.  Som tak patral, ja ciganov "spoluziakov" som mal asi len troch-4 a ich mena si pamatam(ja som chodil do dvoch zakladny skol zo 4). Kde boli ti ostatni? Podla mna v osobitnej skole. Uz v Revucej nieje.

Ale podla hlasu a ze ma tak uz v minulosti pozdravil som prisiel na jeho meno, som sa zastavil v tom obchode, lebo aj predavacku kamaratsky pozdravil, som sa jej spytal ci to je on a bol.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Oľano poukazuje na mafiánske - zločinecké praktiky smeru. To sa za jeho vlády aj potvrdilo. Teraz tu máme opäť vládu vagabundov a Matovič s opozície môže poukazovať na skorumpované praktiky. Na UK majú snahu bojovať proti korupcii a oligarchom, čo má  odozvu v EU. U nás sa deje pravý opak. Ech, pardon skutok sa nestal. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov