Skočiť na obsah

slimak

Odporúčané príspevky

Súhlas. Aj história to ukázala. Populisti sú tam populárni kde je bedač. Kde sa ľudia majú dobre tak tam je jedno kto vládne. Keby som sa mal dobre tiež by mi OĽaNO neprekážalo…(mimochodom aj tento príspevok posielam z tunela)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 20 hodinami, Tono napísal:

Väčšina Slovákov sa "nedopatrením" ocitla v EU a má z toho doposiaľ mentálnu traumu.     

Že majú z toho traumu, je následkom ich krátkozrakosti. Veď do chceli ísť len preto, aby mali "podobné platy, ako na západe". Vôbec v 90-tych rokoch netušili, čo všetko to bude obnášať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred hodinou, Proteus napísal:
pred 2 hodinami, Tomáš napísal:

Kde sa ľudia majú dobre tak tam je jedno kto vládne

Tak to sa naramne mylis. Nie je im to jedno. 

V podstate, totiž, nikde si VŠETCI nemyslia, že sa majú dobre. Takže vždy sa niekto niekde búri proti tomu, kto vládne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vskutku obyčajnému človeku, komikovi Pročkovi sa vraj podaril comeback do role absurdného baviča.

Citát

https://www.cas.sk/clanok/2751143/matovica-odhovoril-od-demisie-jeden-z-jeho-poslancov-autor-tajneho-telefonatu-odhaleny/

O osude vládnej koalície rozhodol poslanec OĽaNO Jozef Pročko. Práve on podľa našich informácií vo štvrtok večer telefonoval s ministrom financií Igorom Matovičom a poradil mu, aby demisiu, ktorú už odovzdal, zobral naspäť. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Videl som v telke.

Ministra financií v demisii (v demisii aj s celou vládou),  ako ponúka svoju demisiu (už zase) a dáva si podmienky.

Samozrejme že už demisiu, podať nemôže lebo už v nej je (aj s celou vládou).

Dajte mu aspoň aspirín. :vysvetlujem:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je tu jeden drobný problém.

Pred Igorom Matovičom a jeho sektou, sa objavila úžasná neopakovateľná príležitosť preraziť dno "politickej kultúry", ak odmietnu schváliť kompromisný návrh rozpočtu ktorý vyrokoval ich vlastný premiér Heger, Matovič bude môcť okupovať ministerský post o pár dní dlhšie.

Čo však v takom prípade, bude potom.. To netuší ani démon Pazuzu..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bohužiaľ, politika koalície bola determinovaná psychopatickými črtami Sulíka a Matoviča. Akýkoľvek návrat v politike, v ktorej by figuroval Matovič, alebo Sulík nemá budúcnosť. Opozičné strany SMER a HLAS si nemohli želať "hlúpejších" opozičných politikov. Nemuseli ani pohnúť prstom a preferencie im stúpajú.  

Otázkou pre mňa je, ako je možné, že z 5,5 milióna obyvateľov Slovenska si zvolíme práve takéto kreatúry? Veď horšie by to už nespravil ani Janko "Kelňa" Ľupták.

Aká kvalifikácia (keď opomeniem patologické osobnostné črty oboch), nominovala týchto ľudí do vrcholnej politiky. Demokracia tento problém akosi nedoriešila...  Na vedenie auta treba vodičské oprávnenie, na riadenie štátu sa žiadne oprávnenie nevyžaduje. Demokracia implicitne predpokladá, že väčšina občanov si zvolí tých najschopnejších. Ale ak je v národe väčšina hlupákov, potom si demokraticky zvolia politika "na svoj obraz".

Samozrejme, príčinou nie je hlúposť, tá by konanie ospravedlňovala. Skutočnou príčinou je absencia morálky, na úkor oportunizmu. Politika na Slovensku po roku 1989 nie je ničím iným, ako monkey business, maskujúci sa mimikramy demokracie. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tono, zabudol si na najdôležitejšiu vec a to je boj s korupciou na najvyšších miestach. Žiadny politik od r. 1989 nemal odvahu zakročiť proti tejto pliage. Preto Matovič bude v politike veľký hráč, aspoň dúfam. Slovač chce spravodlivosť a poriadok, preto aj preferencie kotlebovcov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 10 hodinami, Tono napísal:

ako je možné, že z 5,5 milióna obyvateľov Slovenska si zvolíme práve takéto kreatúry?

V podstate sme nevolili jednotlivcov, ale sme volili strany podľa ich programov. 

A prečo Matovičovu "stranu"? Nuž, myslím, že zatiaľ boli ľudia sklamaní zo všetkého, čo zvolili predtým, tak teraz dali šancu niekomu, kto dovtedy ešte nevládol. - Vyzerá to, že teraz už máme odskúšané všetky možnosti, okrem kotlebistov... :unudeny:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov