Skočiť na obsah

slimak

Odporúčané príspevky

je provladna a protificovska....ale to mne nevadi, iba sem teda daj tie Ficove, ci koho, reakcie na aktivity vtedajsej opozicie....ja fica nezastavam a mam k nemu kopec vyhrad, ale tento blazinec, co je momentalne pri moci, ho prevysuje v chujovi--ch minimalne o poschodia byvaleho svetoveho obchodneho centra v USA....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

S tým rozdielom, že Fico mal to šťastie, že nikdy nevládol v kríze*, od Dzurindu dostal ako na podnose rozbehnutú ekonomiku, a od roku 2012 sa viezol na celosvetovej vlne rastu ekonomiky. Pellegay odovzdával krajinu na začiatku pandémie a odovzdal ju s rozkradnutými štátnymi rezervami.

*ba vládol, keď v rokoch 2009-2010 smeráci nevedeli kde je sever a zadĺžili krajinu dlhom, ktorý splácame doteraz, to tiež bol cirkus za všetky drobné.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

suhlasim s tou rozbehnutou ekonomikou od Dzurindu, ale zasa ty by si mal uznat, ze tento vladny cirkusanti tiez dostali ekonomiku v dobrej kondicii....a kazda kriza sa da zvladnut ked su spravny ludia na spravnych miestach....no bohuzial v tejto vlade su diletanti a politicky dobrodruhovia....vysledok je teraz taky aky je....dezolatny stav finanncii a spolocenska devalvavicia hodnot.....stat sa rozobera na suciastky.....toto tu nebolo ani za vpadu Zlatej hordy.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No čo voliči OĽANO??? Už ste spokojní? Takto ste to chceli? Čo som to tu čítal o nejakom zadlžovaní, deficitoch, o gréckej ceste? Tak to aj vyzerá keď psychopat a primitív má rozhodovať o miliardách v štátnej kase. To som zvedavý ako pozitívne pocítime toto rozhadzovanie peňazí, keď už matovičovci a kollárovci furt papagájujú jak sa netreba pozerať na čísla a excelovské tabuľky, ale že im ide o ľudí... jedine tak že to budeme všetci splácať vyššími daňami... Hanba všetkým čo volili Matoviča !!! 

https://ekonomika.sme.sk/c/22670051/poslanci-schvalili-navysenie-vydavkov-rozpoctu-o-37-miliardy-eur.html 

Ale šak hlavne že Záborská s Vašečkom chránia tradičnú rodinu, že? Hlavne že sa skladáme na poslanecký plat takým velikánom a štátnikom ako Pročko, alebo Tabák. To je tak keď volíte jedného populistu aby ste sa zbavili iného populistu... 

  • Díky! 1
  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som nevolil ani OLaNO ani Smer. Som volicom SMK (po novom akejkolvek madarskej koalicie aka bude) ale s tymi populistami si to vystihol. Pacili sa mi niektore nazory Kotlebu aj Fica ale nikdy som ich nevolil ale pochvalit ich mozem ak daju nieco dobre. Z tych pravicovych je najsympatickejsia SaS a z lavicovych HLAS. Ale nic z toho nevolim. To je uplne pravda ze to co vyvadza terajsia vlada je rovnaka komedia ako za cias HZDS. Robia vsetko mozne len nie to co treba. Pani Remisovu jedine chcem pochvalit za ten antibyrokraticky zakon ze zrusila kopu byrokracie. Nieze toto by vlada risila! Ved SaS ma kntomu blizko co som spominal ze by mohli byt prepojene urady a uz by mohli prestat s tymi metodami ze vsade mam ja nosit tlaciva co by si medzi sebou razdva vybavili, usetril by sa papier, toner, cas obcanov atd. A je to zrealizovatelne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak to funguje po celom svete, keďže defacto žiadnej krajine nebráni si navýšiť rozpočet o peniaze, ktoré sa ešte len majú vytlačiť v ľubovoľnom množstve. Navyše to môže podporiť rast inflácie, čo si eurozóna želá už roky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no mohol by aspon zakladny pud sebazachovy.  Pretoze Slovensko si peniaze netlaci,  peniaze si musi pozicat a splacat dlh.  A navyse teraz pojde o ciste rozdavanie penazi.  A to moze skoncit len dvomi sposobmi :  Greckom, kde si zrazu nebude ako pozicat na splacanie dlhu a Slovensko budu finacne riadit nemci.   Alebo vcas sa skresuju socialne vydavky, porastu dane. Bud bude teda velmi zle alebo zle.    Taky Tomas v statnom,  DNES si vieme pozicat  tak bude hyrenie a zajtrajsok nas nezaujima.

Este nie tak davno boli konzervativci za mensie minanie a stabilnu fiskalnu politiku, socialisti naopak.  Ale dnes z mojho pohladu tito "konzervativci" su to najhorsie z oboch,  minaju ako socialisti a ostali nabozenski fundamentalisti.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 39 minútami, tyso napísal:

minaju ako socialisti a ostali nabozenski fundamentalisti.

dostatočne desivá kombinácia, ešte keď je vodcom šašek počmáraný zo šapitó.
už nadosmrti si ho budem pamätať tak, ako keď nastúpil do parlamentu a robil cirkus v uliciach. nič sa nezmenilo, len dostal moc. des.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale dnes z mojho pohladu tito "konzervativci" su to najhorsie z oboch,  minaju ako socialisti a ostali nabozenski fundamentalisti.


A z čoho by sa financoval tvoj invalidný dôchodok?

To ako sa míňa teraz, sa dalo očakávať, celý svet míňa. Skôr ma znepokojuje, že sa nešetrilo za vlády socanov, keď na to boli prostriedky. Stále nás tlačí dlh, ktorý socani vyrobili v rokoch 2009-2010.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

sniper, vsetky kuzla to nakoniec platia z dani. pozicky su len odlozene dane, ktore tak budu neskor vyssie. Nieco pomoze rast ekonomiky, kedze sa vyberie viac na daniach. Ale financovanie spotreby ( a vsetky davky rodinam nic ine nie su) pozickami je cesta do pekla. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to zasa tu niekmu vadil moj prispevok?.....toto forum sa zacina pomali ale isto premorovat cenzurovanim.....vadi niekomu moj negativny nazor k tejto tzv.liberalnej "demokracii" ?......

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keď sa stále dookola opakuješ jak absolvent pomocnej školy, tak sa nediv že ti miznú príspevky. Koho to tu má baviť stále čítať tvoje komplexy z liberálnej demokracie? O ničom inom nevieš, v kuse sa tu opakuješ o tom istom jak mentálne postihnutý papagáj, všetko na jedno kopyto.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to potom tvoje prospevky by sa museli mazat pravidelne....co je na tom scenzurovatelneho, ked napisem, ze pozicky na blahobyt v liberalnej "demokracii" budu splacat deti, ktore sa namnozia investovanim tohoto vladneho gangu styroch sociopatov, do zvysenia porodnosti?......spadas do tohoto dotacneho demografickeho programu aj ty?.....tak sa snaz naplnit program a nekritizuj, ked si na tej istej absolventskej skolskej opakovacej urovni.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zaujímavé, že tieto dlhy ťa netrápili keď celé roky boli pri moci opičiaci zo Smeru a SNS a mali k tomu výborné podmienky, aby dlh znižovali. A nebuď drzý.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak toto je uchvatne....tak ja som drzy....ze iba vraciam pozicane ti vadi?.....ved o tom je tu tema .....tak co mas zasa za problem?

a co sa tyka toho mojho trapenia-netrapenia pri vytvarani dlhov, co robili opiciaci zo Smeru a SNS, tak ja tu teraz som predsa nekritizoval robenie dlhov terajsieho vladneho gangu, ale som sem dal riesenie toho, kto to bude splacat.....v predchadzajucich prispevkoch mali niektori s toho vyriesenia splacania dlhu nocne mory.....takze problem uz neexistuje....alebo mas ine riesenie?.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Každý dlh raz niekto bude splácať. Keby Fico neustále nesabotoval druhý pilier, ale zameral sa na prorodinnú politiku, možno by sme boli niekde úplne inde. Ale ľahšie je opiť dôchodcov 2 eurami na dôchodkoch, ako robiť systémové riešenia do budúcnosti. Na to ten opičiak nikdy nemal mozgovú výbavu, ale populizmus mu vždy išiel dobre.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 11 hodinami, Sniper napísal:

Na to ten opičiak nikdy nemal mozgovú výbavu, ale populizmus mu vždy išiel dobre.

Politici môžu byť len natoľko "blbí", nakoľko im to voliči umožnia. Politici sú v podstate zrkadlom národa. Či už morálnym, alebo mentálnym.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

https://tv.hnonline.sk/kategorie/aktualne-videa/4bb61a29-99c0-4bdd-a9e8-72cb398b1aa8/vyhadzoval-stat-peniaze-von-oknom-najst-jedneho-pozitivneho-je-coraz-drahsie-tvrdi-analytik

Toto je zodpovednost OLANO. V meste Revuca mame 10 aktivnych MOM. Objednani na zajtra su dvaja ludia. Na ostatne dni je plna kapacita. Vraj za poslednych 10 dni bolo AG pozitivnych 8 ludi(4,3,1 a potom7x0) a vraj otestovanych bolo 6 832. Naco by sa isli AG testovat? Od 1.5.2021 bolo v okrese 35 ludi PCRtestovanych pozitivnych za 34 dni.

Ze statny tajomnik ma dve firmy a 20 momiek je presny obraz tohto.

Vcera som sa objednaval na STK kontrolu. Chcel som ist do tej kde som bol na posledy, tam ma vybavili od prichodu do odchodu za 14 minut, tri minuty este na zaplatenie a vydanie protokolu.  Opat som sa tam nevedel najst ich stranku. Ale na protokole som si nasiel firmu, ta je v susednom mestecku. Ze ci nerobia aj v Rimavskej Sobote. Ze robia, ale na inu firmu. A na inom mieste. Snad aspon kvalita prace im ostala. Lebo auto kontrolovali dvaja, mna poslali si citat vedla na stolicku. Skontrolovali vsetko, kmitali aj zadne okna ci sa daju ztiahnut. Predtym som prisiel do Roznavi asi o 11, ci ma nezoberu v hale nikto nebol, tak som ich musel niekde v kancli vypatrat,ma ziebali ze som prisiel nespravnymi dverami, ze robia len do 12(piatok) a maju kopec roboty. Pritom v hale ani pred halou ziadne auto ani ziaden clovek. Trosku vedla stalo asi 8 aut. 

A pred 4 rokmi v RS ,ale inde tam som hodinu sa nasedel v aute, a jeden ho kontroloval asi 10 minut. 40 minut presedel v kancli. 3 na emisie, 4 minuty na brzdy a 3 minuty mozno svetla. Medzi tym odbehol na 10-15 minut do kancelarie.

Citát

 

Za prípadné ťažkosti po očkovaní neregistrovanou vakcínou Sputnik V preberie plnú zodpovednosť štát a nie ošetrujúci lekár, ako to bolo uvedené v pôvodnej právnej úprave. Na opravu znenia povolenia upozornilo ministerstvo zdravotníctva.

Rezort zároveň opravil pôvodné povolenie ministra zdravotníctva z marca, ktoré obsahovalo nepresné údaje o balení lieku. (mz sr)

https://dennikn.sk/minuta/2417496/?ref=mpm

 

Oni to povolenie len upgradli, tak to povedal terajsi minister. Podpis ostava byvaleho ministra Krajciho.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 3. 6. 2021 at 8:32, Tono napísal:

Politici môžu byť len natoľko "blbí", nakoľko im to voliči umožnia. Politici sú v podstate zrkadlom národa. Či už morálnym, alebo mentálnym.

ale mal by si to aj percentualne podlozit....rozlozenie politickej mapy je take a take.....s toho je tolkoto percent volicov takychto a takychto....atd....alebo to beries globalne podla nejakej tebou vybranej politickej strany, ci nejakeho politika?...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Toto nesuvisi z OLANO, ale stym com som pisal o STK predchadzajuci prispevok. Dnes som nepresiel, za dva mesiace si mam dat do kopy zadne brzdy. Uz to nebolo tak presne na cas.  A cela kontrola trvala hodinu. S tym ze ta zenska skontrolovalaaj trojuholnik. Inak ho nezlozila a som pri skladani ten zmatok trosku natrhol.

Tie zadne brzdy ci ta prava strana bola vzdy zla(uz ras sa kvoli nim menil zadne dosticky,este v prvych4rokoch boli rozbite a mi to piskalo). Aj v servise,kde som si dal vymenit olej a filtre mi povedali ,ze tie su zle,aj ked oni nemaju brzdu a skotrolovat ako to je. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale dnes to Matovič dobre povedal, zhruba parafrázujem: smeráci budú dovtedy vyskakovať jak besné psy, pokým ho fyzicky neodstránia.

Smeráci musia mať veľký strach :taktitreba:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov