Sniper Zverejnené 28. Október, 2011 Zverejnené 28. Október, 2011 Tém o chate je tu niekoľko, ale táto sa bude týkať aktuálnych vecí. Otázka: nebolo by lepšie keby sa v chate namiesto obrázkov a videí zobrazovali len odkazy?
lopata555 Zverejnené 28. Október, 2011 Zverejnené 28. Október, 2011 ja si myslím že bolo by to lepšie, netreba aby tam cez "celú" obrazovku dačo svietilo...
tomassi Zverejnené 28. Október, 2011 Zverejnené 28. Október, 2011 ja by som navrhoval zmenu na poste moda chatua to niekoho z tria: hellé, flora, dead
Sniper Zverejnené 28. Október, 2011 Autor Zverejnené 28. Október, 2011 Ja si tiež myslím, že tie videá a obrázky tam moc netreba. Len ešte neviem, že keď "vypnem" podporu obrázkov v Chate, či to nevypne aj smajlíky. tomassi, tento odvážny návrh si musíš najprv veľmi tvrdo obhájiť, lopatova pozícia je neotrasiteľná a nespochybniteľná, ale možno ma ty alebo niekto iný presvedčí o opaku.
game Zverejnené 28. Október, 2011 Zverejnené 28. Október, 2011 lopata bol menovaný aj maskotom xatu, okrem moderovania, to nejde len tak, okrem toho od istého času sa tam nedejú veci na tvrdé moderovanie. moderuje sa minimálne, nech mu dobré zvyky vydržia ... teda xatu. keď už, pridala by som deada, po prvé, je beztak moderátor, po druhé, vie moderovať, po tretie, vie kam kliknúť a ako. k téme : na xate by stačili linky.
Sniper Zverejnené 28. Október, 2011 Autor Zverejnené 28. Október, 2011 moderuje sa minimálne To, že sa tam moderuje minimálne, je výsledok tvrdej lopatovej autority. A tak to má byť. OK, koniec srandičiek :) moderovanie chatu som nemal v úmysle riešiť, išlo mi hlavne o ten obsah.
tomassi Zverejnené 28. Október, 2011 Zverejnené 28. Október, 2011 mne by pomohlo sprístupnenie odosielania správ pomocou ENTERu
lopata555 Zverejnené 28. Október, 2011 Zverejnené 28. Október, 2011 ten enter mne práveže vyhovuje že nefunguje, takto je to lepšie...
elfant Zverejnené 28. Október, 2011 Zverejnené 28. Október, 2011 ja by som navrhoval zmenu na poste moda chatu a to niekoho z tria: hellé, flora, dead Nemenil by som to, doplnenie staci, nech je zastupitelnost. ... a enter by som privital :)
Sniper Zverejnené 28. Október, 2011 Autor Zverejnené 28. Október, 2011 Enter nejde nie preto, že nefunguje, ale súčasný editor nepodporuje odosielanie príspevkov enterom. Chat používa rovnaký editor ako Fórum, vtedy Chat a Fórum používali rozdielné editory, aj keď naskinované boli rovnako. Keby sa Enter -nejakým- spôsobom zapol a príspevky by sa enterom odosielali aj na Fóre, tak nechcel by som vidieť tú kopu otázok a vyhrážok.
Sniper Zverejnené 21. November, 2011 Autor Zverejnené 21. November, 2011 Chat bol aktualizovaný na verziu 1.2.5. Zopár vecí sa tam fixlo a vylepšilo.
Sniper Zverejnené 25. December, 2011 Autor Zverejnené 25. December, 2011 Chat bol aktualizovaný na verziu 1.2.6. Zopár vecí sa tam fixlo a vylepšilo. Chat si odteraz môžete otvoriť v pop-up okne (ak by to niekto potreboval). To treba kliknúť na takú ikonku. Kto chodí na Chat pravidelne, tak určite ju tam nájde.
Tomáš Zverejnené 30. Máj, 2016 Zverejnené 30. Máj, 2016 A ešte toto by bolo treba opraviť. Vždy keď chcem ísť na chat tak mi to vyhodí toto. Prikladám screenshot. Už mi to robí screeny bola plná pamäť preto nerobilo. Žiaľ musím chodiť cez prehliadač lebo pár dní dozadu mi tapatalk vypisuje chybovú hlášku ktorú som v príslušnej téme tiež odfotil. Našťastie je tu fórum aj cez prehliadač teda neni nutná aplikácia Tapatalk ale prispievať sa dá len ten chat mi robí toto čo je na obrázku.
Odporúčané príspevky