tomassi Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 taká malá pikoška zo včerajšej tlačovky Arsenalu on whether Inter Milan called him about their manager's job... I would not say that to you. I think you [the media] were consistent in wanting to get me out and I was consistent in wanting to stay in and to show my commitment to this club. So we have both been consistent. O tom, či ho kontaktoval Inter Milano ohľadom manažérskeho miesta... Nepoviem vám to. Myslím, že vy [médiá] ste vytrvalí v chcení vyhnať ma a ja som vytrvalí v tom, aby som zostal a ukázal svoju oddanosť klubu. Takže obaja sme konzistentní.
Ryan Giggs Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Kucka ďalši viťazny gol. I keď tentoraz sa len šťastnou nahodou primotal tam kde mal. Inter ho chce už teraz v zime. To by mu prospelo hrať po boku takych hračov.
lopata555 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Inter Milano 9 zápasov a len 2 výhry :) ... chcem zmenu k lepšeniu...
Ryan Giggs Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 V zime pride Kucka a bude lepšie. :) A aj Forlan je zraneny.
Ryan Giggs Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 V milanskom derby vyhral Inter 1:0. Futbal veľmi dobry. Už to vyzera, že sa vykonovo vracaju tam kde by byť mali. Tuto sezonu to bol asi najlepši vykon, už to veľmi blizko pripominalo stary dobry, dobre braniaci Inter.Včera bolo pekne vidieť, ako ide forma hore. Konečne vyborne zachytal Cesar, Maicon už bol dopredu nebezpečny, obrana zahrala super aj s prispenim Cambiassa, ktory to tam pekne čistil a utok v zloženi Pazzini - Milito bol nebezpečny cely zapas. Už ostava len aby sa dala dokopy zaloha a bude to fajn.
tomassi Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 čo s tým Kuckompríde teraz, či už po sezóne?
Ryan Giggs Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Zatiaľ je okolo neho ticho. Zaujem ma ale Lazio, chcu ho vymeniť za Zarateho.
Ryan Giggs Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ad Kucka: http://sport.aktuality.sk/c/125390/juraj-kucka-mozno-dnes-hracom-interu-milano/
Ryan Giggs Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Napokon nič z toho: http://sport.aktuality.sk/c/125415/juraj-kucka-zatial-zostava-v-janove/
Ryan Giggs Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ranieri sa z Interu porucal, ale Moratti dava zle vykony za vinu predoslemu koucovi Gasperinimu. Uvidime koho to zas privedie. Cappelo je volny, len ci by mu to fanusikovia AC odpustili.
Ryan Giggs Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 O majstrovi je rozhodnute, Juventusu to vybavil Inter, keď v derby porazil AC. Aj napriek tomu, že rozhodcovia AC k vyhre tlačili. Vymyslena 11-ka, neuznany gol Interu. Každopadne najlepši vykon v sezone a čerešnička na torte Maiconov paradny gol.
aljak63 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Sezóna je za nami - titul získali hráči klubu JUVENTUS !
Ryan Giggs Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Neapol vyhral taliansky pohar, keď porazil Juventus 2:0. Čo je zaujimave, to bola JEDINA prehra Juventusu v tejto sezone!!!
Recommended Posts